June 29th, 2018

Wajah Yusoff Al Qardawi iaitu anak keempat Datuk Seri Aliff Syukri menarik perhatian ramai sejak hari pertama bayi itu lahir. Sesiapa  sahaja yang melihat Yusoff pasti akan tersenyum dan ‘cair’ melihat kecomelannya.

Berkesempatan untuk melihat dan mendukung Yusoff sendiri, Nur Sajat juga teringin untuk mendapatkan zuriat sendiri tahun depan. Sajat juga meminta peminatnya mendoakan agar dia boleh mendapat seorang bayi yang comel seperti Yusoff.

Namun, timbul juga persoalan daripada netizen, bagaimana agaknya jika Sajat mengandung? Mereka masih meragui status sebenar jantina usahawan kosmetik itu. Memang penuh dengan misteri kan?

Untuk pengetahuan anda, Sajat sebelum ini mempunyai  dua orang anak angkat yang merupakan pasangan kembar iaitu Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Agak mendalam betul maksud Sajat untuk peminat mendoakan dia cepat ‘lekat’, mungkinkah beliau bakal menamatkan zaman bujangnya bersama kekasih hati Coach Yin tidak lama lagi?


56 responses to “Nur Sajat Mahu Zuriat Sendiri Tahun Depan, Bakal Berkahwin Dengan Coach Yin Ke?”

  1. Anonymous says:

    kena cek mental sajat ni…kesian gak kat dia…

  2. Anonymous says:

    org gila pertama dlm Malysia

  3. apis says:

    takkan jadi …sebab tahun lepas die cakap nak kawen ujung tahun…sampai laaaa niiii takde apa2..siyes, kalau dia dah berkahwin…itu dah cukup bukti dah yg menunjukkan die tu wanita..and people will stop kutuk2 dia…

Loading...