Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nur Sajat Mahu Zuriat Sendiri Tahun Depan, Bakal Berkahwin Dengan Coach Yin Ke?

Wajah Yusoff Al Qardawi iaitu anak keempat Datuk Seri Aliff Syukri menarik perhatian ramai sejak hari pertama bayi itu lahir. Sesiapa  sahaja yang melihat Yusoff pasti akan tersenyum dan ‘cair’ melihat kecomelannya.

Advertisement

Berkesempatan untuk melihat dan mendukung Yusoff sendiri, Nur Sajat juga teringin untuk mendapatkan zuriat sendiri tahun depan. Sajat juga meminta peminatnya mendoakan agar dia boleh mendapat seorang bayi yang comel seperti Yusoff.

Namun, timbul juga persoalan daripada netizen, bagaimana agaknya jika Sajat mengandung? Mereka masih meragui status sebenar jantina usahawan kosmetik itu. Memang penuh dengan misteri kan?

Untuk pengetahuan anda, Sajat sebelum ini mempunyai  dua orang anak angkat yang merupakan pasangan kembar iaitu Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Agak mendalam betul maksud Sajat untuk peminat mendoakan dia cepat ‘lekat’, mungkinkah beliau bakal menamatkan zaman bujangnya bersama kekasih hati Coach Yin tidak lama lagi?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

56 Comments

  1. Anonymous

    July 3, 2018 at 12:04 pm

    kena cek mental sajat ni…kesian gak kat dia…

  2. Anonymous

    July 3, 2018 at 8:43 am

    org gila pertama dlm Malysia

  3. apis

    July 2, 2018 at 3:36 pm

    takkan jadi …sebab tahun lepas die cakap nak kawen ujung tahun…sampai laaaa niiii takde apa2..siyes, kalau dia dah berkahwin…itu dah cukup bukti dah yg menunjukkan die tu wanita..and people will stop kutuk2 dia…

    • Anonymous

      July 2, 2018 at 4:46 pm

      sbb apa kutuk…sbb dia jugak ….yg myuruh kutuki

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top