Written by Bella | June 29th, 2018

Wajah Yusoff Al Qardawi iaitu anak keempat Datuk Seri Aliff Syukri menarik perhatian ramai sejak hari pertama bayi itu lahir. Sesiapa  sahaja yang melihat Yusoff pasti akan tersenyum dan ‘cair’ melihat kecomelannya.

Berkesempatan untuk melihat dan mendukung Yusoff sendiri, Nur Sajat juga teringin untuk mendapatkan zuriat sendiri tahun depan. Sajat juga meminta peminatnya mendoakan agar dia boleh mendapat seorang bayi yang comel seperti Yusoff.

Namun, timbul juga persoalan daripada netizen, bagaimana agaknya jika Sajat mengandung? Mereka masih meragui status sebenar jantina usahawan kosmetik itu. Memang penuh dengan misteri kan?

Untuk pengetahuan anda, Sajat sebelum ini mempunyai  dua orang anak angkat yang merupakan pasangan kembar iaitu Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Agak mendalam betul maksud Sajat untuk peminat mendoakan dia cepat ‘lekat’, mungkinkah beliau bakal menamatkan zaman bujangnya bersama kekasih hati Coach Yin tidak lama lagi?

56 responses to Nur Sajat Mahu Zuriat Sendiri Tahun Depan, Bakal Berkahwin Dengan Coach Yin Ke?

  1. aih says:

    hahahaha… kalau buatnya dia mengandung…… sesiapa yang kutuk dia dulu,… cepat2 gi minta maaf…

    4

    17
    • Anonymous says:

      Mengandung keluar…taikkkk!!!

      19

      0
      • Abg Nara says:

        Pancut airmani kalu mesti lekat celah jubur… bila kentut airmani tu keluar balik bersama taik dan cirit. Sebab ovari zero.. kosong …saluran berak tu la. Mana boleh lekat.. tu la pasal.

        15

        1
        • Anonymous says:

          busuk la ko ni nara oiii.

          6

          0
        • Anonymous says:

          Tak cukupkah lagi kita ditipu Najib dan skrg ditipu oleh si bapok tua ni pulak. Nonsense betul….

          19

          4
        • Anonymous says:

          Biarlah die nak zuriat sendiri. Mana tau dengan kuasa tuhan dia insaf, kembali kepada fitrahnya Dan menikahi wanita bernama saleha Dan saleha melahirkan zuriat die….

          28

          0
      • Anonymous says:

        Menipu je kerja dia ni. Next??

        9

        0
      • Anyn says:

        Entahnye…kalau nak zuriat kawin la dgn mak coach yin

        35

        0
    • Faiz says:

      Rahim ko ada 2 …berketul dan terjuntai ..pastu ko tarik kepit celah peha. Byk nyah buat mcm tu. Kepit celah lohong diorg panggil. Pastu jalan kepit2… kalau kangkang plup! Terburai kepitan sis!

      15

      0
    • Papa says:

      Buatnya boleh ngandung ko pergi basuh taik dia la dulu! Sebelum tu ko cium bau lubang mana!

      1

      8
    • Siti Norfaiza says:

      Hari tu akak jimak dgn laki akak tepi tingkap sambil berdiri. Lepas tu suami akak mintak nk main lubang lagi satu. Mula2 xmasuk. Tujah punya tujah pelan2 tiba saatnya…zrupppp!!! Ha, masok ko!!! Ya rabbiatul saadiah perit gila rasa menjerit sampai jiran2 ketok dinding. Serik tapi kadang2 teringin nak rasa lagi. Mula2 je sakit..

      0

      56
    • Anonymous says:

      x sabar nak tgk sajat pregnant..

      2

      5
  2. Lekat kepalatimun kau says:

    Lekat??? Eeuwww what are u taaaaalking about?

    G E L I.

    33

    1
  3. Aiza says:

    Alif syukri pun nmpk sgt tau sajat tu jantan. tu yg dia asyik gelak je dlm vid. Perli lebih tuu. Sajat sndiri pun gelak part last sbb sdr diri mmg xleh nk lekat. ?

    22

    0
  4. Angela says:

    Mcm x boke caya je bang sajat ni.. last yr kata nak p umrah ujung thn 2017.. Smpi skrg x de crita

    16

    0
    • Kakak geram says:

      Kann..sajat ni ckp aku ckit pn xcye..gebang je lbh..da jntn tu jntn jela..xyhla soh org doakn die lekatla pela..nikah pn blum..kot btul gla nikah btul2 dlu..ni g ngundi pn x sb tkt ic kantoi die jntn,lg nk byk bunyik nk ngndg bgai..

      10

      0
    • Anonymous says:

      Mmg xleh percaya pun. Yg percaya tu mmg bodoh mcm macai2 UMNO!

      4

      9
  5. Min says:

    Sajat ni cakap 10…. dua je yg boleh percaya. Yg lain kelentong mcm Najib.

    4

    7
  6. Anina Saadudun says:

    Pondan ni kalau sembang babi pun boleh terbang!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Busok la ko ni… ingat rahim ingat telor2 ko!

    6

    0
  8. Anonymous says:

    penipu bersiri mcm ni lah hidupnya.

    8

    0
  9. tweety28 says:

    errr…apa yg ‘lekat”???
    hikhikhikkkkkk

    3

    0
  10. Jai says:

    JAKIM pown bg green light, ap la sgt bisa mulut makcik bawang nie.. Dia lagi bangga la… ak dh redha dah duk kat malaysia nie… klau allah nak tgglamkan tanah melayu nie esok, ak ok jew…

    5

    1
  11. Anonymous says:

    JAKIM takde fungsi… sajat suap duit sikit je terus gelap mata. Makin menjadi pondan pondan, gay Melayu Islam seMalaysia sekarang ni.

    5

    0
  12. TakNakKasiNama says:

    Harap2 dptlaa zuriat Sajat. Hanya Allah dgn Sajat yg tahu cerita sebenar..kalau betul tak boleh disebabkan masalah yg azali..maka bertaubat..and if possible sebarkan yg gaya hidup LGBT ni mengundang kemurkaan Allah. Di saat kita ada masalah besar utk Palestine..Syria..Rohigya..masih ada ygkl keliru dgn seksualitinya…

    8

    0
  13. Wok lo pok dogo says:

    Khunsa apo pelir sapa pah ko perut… ace tunjuk bughik mu tu

    0

    0
  14. Kude says:

    Aku tak tau pulak baby leh keluar dari lubang jubor. Kesian kau Yin. Orang dapat anak, kau dapat kepala taik

    5

    0
  15. Crop top says:

    NARA GAY

    2

    0
  16. kak perihatin says:

    Sajat betul ke khunsa?
    skrg sajat solat guna telekung tak?
    Kalau solat guna telekung, tak payahlah tunjuk lurah breast semata-mata nak bukti perempuan….
    coach yin tu memang suka sajat sebab apa?
    Mohon dijauhkan peristiwa di zaman nabi luth…..

    7

    0
  17. El says:

    Banyak banyak perempuan cantik, Pondan juga yang di suka coach Yin,

    5

    0
  18. landak laut says:

    coach yin ni sebenarnya perempuan kot.. hahaha

    9

    0
  19. Tk says:

    If you hv both and ada yang lebih berfungsi. Jangan terkezut tahun depan Sajat preggy. Dapat anak nama Nur Saja atau Muhammad Coachin. Aamin

    0

    2
  20. Sajat fans says:

    Apa la korang ni sikit2 lubang jubo. Pondan zaman sekarang dah advance la, ramai dah operate buang penis & scrotum, sajat dah buang belalai dia dan dia ada vagina juga (vagina tiruan). Kalau nak tahu macam mana rupa vagina pondan boleh search di youtube (how men transform into women). Sebijik macam wanita ori you all. Akan ada video dia tunjuk macam mana doktor transform penis menjadi vagina. So basically sajat tak perlu main jubo pun sebab dia dah macam perempuan normal ada vagina. Cuma dia takde rahim je. Dia just ada lubang kat dalam (rahim tiruan). Kalau air mani pancut dalam vagina tiruan dia, air mani tu takkan ‘lekat’ pun sebab rahim tiruan dia tu hanya lubang kosong & dis pun takde kilabg telur. So air mani tu akan meleleh balik keluar. That’s how it works. Sebab tu sajat gigih mengaku dia pompuan sebab dia dah ada alat sulit persis perempuan ori. Ramai jantan suka main pondan sebab diorang takkan risau kalau pondan tu ngandung. Jantan tu nak pancut dalam-dalam pun takde masalah sebab pondan takkan mengandung.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Aku paling kesian kat si coach tu…tp x taulah kot dia punya plan baik punya…masa tu sian si sajat…

    2

    -1
  22. mak jemah pemalu says:

    Sebelum Sajat ‘lekat’ aku nak tgk sajat kawen dulu dgn Coach Yin, dgn berwalikan ayahnya dan bersaksikan juru nikah yang diiktiraf. Lepas tu ko nak lekat 10 kali pun xpe..malah aku doakan ko lekat..

    11

    0
  23. PP says:

    Lum terlewat..moga sajat mendapat hidayah n rahmat Allah..jika benar2 sajat lelaki tulen..subhanaullah himinzalik..

    #wayangsajat
    #jauhkanbala

    2

    0
  24. Anonymous says:

    jakim mana? apa pasal jabatan agama semua bisu ni?

    0

    0
  25. peminat sajat says:

    kepada sajat yang ku sayangi….celah mane ko nk dpt anak ni….lubang bontot ke…udah2 la bengap tu…..si jantan plak…..ko nk pancut kat mane………x abis2 lawan pedang…bodoh btol la korang ni……………………………………………….nnt ko mati tau la azab nya cmne

    p/s…maaf komen amat kurang ajar skit…sbb sajat ni bodooooo tetek je besar tp bangang

    5

    0
    • wekkkkkkk says:

      ish..ish..ish..blum trlewat wekk ni..
      Hai Sajat, sebelum kuarkn knyataan nk “hamil”..:-
      1. Adakah ko ada period.
      2. Adakah kamu sudh disahkan wanita oleh YG BERKENAAN..jika sudah diakui wanita tulen…boleh isi form borang nikah.

      kalau 2 ni aku sebutkan…silakn menikah.
      2 perkara di atas nipun TAK LEPAS..
      ADA HATI MAHU ZURIAT SENDIRI.UMUMKN DULU PADA DUNIA BAHAWA KO WANITA TULEN.
      Ini semua senyap je.
      Buknkah ada “org kuat ko iaitu Raja Pondan Yang Telah Melarang Dan Telah Mendidik Ko Jadi 100% mcm Wanita Tulen Dan Telah Melarang Mengambil Sample Identiti Ko Tempohari”. Kena Halang org tu ye…dari mendekati ko Sajat.

      JGN MENIDAKKAN KUASA ALLAH.

      5

      0
  26. SAJAT GAY says:

    ermm.. tak sabar nak tengok WEDDING OF THE YEAR ermm…-_-

    0

    0
  27. Anonymous says:

    aku hairan..ritu aku up gambar dia..pastu geng pondan serang aku…eh kata pompuan..geng2 pondan triggered plak pehal??ke memang dia pondan?

    3

    0
  28. melati says:

    Khinzir lagi mulia dari sajat ni….suka2 jer nk buat undang2 agama sendiri….!!! ni Malaysia lah, ada undang2 ..nk kawin Dua Alam gi daftar kt Negara yg terima..!!! kalau kat Malaysia kau saya anggap lahanatullah…!! Khinzir lagi Mulia..dari Sajat..!!!

    1

    0
  29. wekkkkkkk says:

    nk citer sikit:-
    Baru je Wekk baca “Mynewhubs.com”.
    Di bahagian Berita Sensasi Gaya Hidup.

    Tajuk “Alat Sulit Lelaki Ini Hadir Selepas 44 Tahun”.
    A) Lelaki ini dilahirkan TANPA ZAKAR Tetapi Mempunyai BUAH ZAKAR..(boleh bayangkan x..hehehehe).
    Selama hidup 44 tahun…baru mendapat Zakar dgn pembedahan yg diambil dri daging2 badan lelaki tersebut dgn belanja kos pembedahan yg mahal.
    Doktor berjaya membuat pembedahan tersebut dn lelaki ini amat gembira dan “BAKAL MELAKUKAN SEKS KALI PERTAMA TIDAK LAMA LAGI”…dn sudah lama mempunyai Teman Wanita dn Teman Wanita itu mengetahui sudah lama bahawa kekasihnya tiada Zakar..namun gembira dgn kehidupanya”.

    Sinopsisnya:-

    Pertama:…Anggota kemaluan iaitu zakar boleh dicipta sebab itu benda luaran..yg penting ada buah zakar…maka boleh memberi zuriat dgn IzinNya.

    Kedua –nk perli Sajat ni…Sajat apa kata ko buat operate buat Zakar mcm lelaki ni..rasanya ko ada buah je..tapi ZAKAR tak ada..
    dan..
    Kemaluan wanita adalah anggota dalaman…walaupun mereka jadi tomboy tegar ke penkid tegar ke..kalau air mani masuk law-kaw…pasti hamil.

    Silakan baca mynewhub.com

    0

    0
  30. nyah desa pondan says:

    lololololol lekat amendenye… lekat taikkk ada lah nyah,haiyooo ….dek non kau boleh tak jgn over feelllingggg pompuan sejati malu kaum kita nyahhhh choiiii

    0

    0
  31. apis says:

    takkan jadi …sebab tahun lepas die cakap nak kawen ujung tahun…sampai laaaa niiii takde apa2..siyes, kalau dia dah berkahwin…itu dah cukup bukti dah yg menunjukkan die tu wanita..and people will stop kutuk2 dia…

    0

    0
  32. Anonymous says:

    org gila pertama dlm Malysia

    0

    0
  33. Anonymous says:

    kena cek mental sajat ni…kesian gak kat dia…

    0

    0

Leave a Comment

Optional