Nur Sajat Dedahkan Beliau Sebenarnya Khunsa?

Trending

Nur Sajat Dedahkan Beliau Sebenarnya Khunsa?

0

1

Advertisement

2

Nur Sajat yang terkenal di media social sebagai seorang nyah yang cantik sampai perempuan pun boleh insecure dengan beliau.

Beliau yang kini memiliki syarikat produk kosmetik dan kecantikan, NUR SAJAT AESTHETIC SDN BHD mengejutkan pengguna media social apabila beliau mendedahkan dirinya dilahirkan sebagai seorang khunsa.

Difahamkan, Nur Sajat dibesarkan dengan cara seorang lelaki, tetapi malangnya dia lebih gemar melakukan kerja-kerja seorang perempuan.

3

4

5

6

Nur Sajat menjelaskan situasi menjadi buruk apabila beliau mula takut untuk pergi ke sekolah dan rasa malu untuk masuk ke tandas kerana tidak mahu orang lain tahu akan dirinya itu.

Bagaimanapun, Nur Sajat berkata beliau bersyukur diberi rezeki yang halal dan dikurniakan dua anak angkat, Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.

Menurut Nur Sajat, walaupun mereka bukan anak kandungnya, namun beliau tidak terlepas mencurahkan kasih sayang kepada mereka.

Sejarahku penuh liku liku kehidupan,dengan usia ku yang kini mencecah 31thn ini,aku amat bersyukur di beri rezeki yang halal dan diberi dua cahaya mata yang sangat comel iaitu Nur syaza sajidah dan Muhammad syahmi,walaupun anak istimewa ini bukan lah anak kandung aku,tapi kasih sayang dan tanggungjawab ku pada anak anak istimewa ini tak pernah ku abaikan kasih sayang yang tak membelah bahagi….. Kehidupan ku bermula sejak ku dilahirkan pada tahun 1985,ayah ku dahulu seorang tentera laut malaysia(Navy) dan mak ku seorang pembantu makmal,ku dilahirkan di hospital lumut perak,di situ bermula lah sejarah ku bermula….pada jam 10.30am,ku dilahirkan…..dokter,nurse dan ayah ku,terkejut dengan kelahiran ajaib ku…aku(sajat) mempunyai 2 kemaluan…time tu semua panik dan ayah dan mak ku tak tahu nak buat apa….. Mak sajat pernah cakap kat sajat,masa sajat bayi,air susu tetek mak terjatuh kat kemaluan sajat,bila mak sedar,cepat2 mak lap… ORANG ORANG TUA PERNAH CAKAP,kalau air susu ibu jatuh kat kemaluan anak,nanti nafsu batin nya akan lemah…. Nak buat macam mana,mungkin ini semua dah tertulis tentang kehidupan ku…. Time tu ayah dan mak cuba membesarkan ku dengan didikan cara anak lelaki,tapi time tu aku kecil,aku memang tak suka buat benda2 berat,aku lebih gemar membuat kerja kerja seperti wanita… Suka kemas rumah,tolong mak memasak didapur,suka main main pondok2… Tapi time tu aku ingat benda ini semua nampak normal…. Masa aku nak masuk sekolah tadika,aku takut nak masuk kelas,fikirkan macam mana dengan keadaan ku,yang tak normal..paling aku risau,nak masuk tandas,aku tak nak kawan2 aku tahu aku ini ada 2 kemaluan…nanti orang kata aku cacat..sampai aku sanggup tahan kecing aku dari pagi sampai tengahari tau..biar lah aku melepas kat rumah…sampai lah satu tahap,aku kena batu karang dan kencing berdarah apa usia 6thn.. Kerana kerap tahan kencing… Kehidupan sebagai KHUNSA ini berbeza dengan orang normal…saya akan kongsi lagi cerita saya pada anda…CERITA TENTANG NUR SAJAT RAHSIA KELUARGA SAYA SELAMA INI…saya simpan selama 31thn..cukup2 lah anda diluar sana menghentam saya…?

A photo posted by Nur Sajat (@nursajat02) on

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

3 Comments

  1. Anonymous

    April 25, 2016 at 4:53 pm

    dia dtg period ke? perasan sungguh sajat ni

  2. ....

    April 25, 2016 at 11:53 am

    Btol ka khunsa jgn memain..aku bwk ko g jmpa dokter bru ko tau..klu khunsa ko buktikan lah..jgn sbb ko nak jdi pondan ko guna status khunsa plk..tuhan latnat ko bru tau..

  3. Anonymous

    April 25, 2016 at 9:14 am

    Surat beranak untuk Khunsa mmg akan ditulis Jantina KHUNSA.
    Bole Sajat tunjukkan surat beranak sajat?