July 29th, 2010

filem nurkasih nurkasih the movie

Nampaknya filem Nur Kasih atau lebih femes dengan nama Nur Kasih The Movie (NKTM) bakal meletup dengan gabungan pelakon-pelakon lama seperti Tiz Zaqyah dan Remy Ishak. Tambah best bila adik Mia Sara yang tersangat comel (rasa nak cubit je pipi dia yang gebu tue) turut berlakon dalam filem Nur Kasih. Sebagai apa kami tak dapat confirmkan lagi.

Kami pasti dan yakin sangat filem Nur Kasih ini bakal meletup-letup dekat wayang nanti. Kita nantikan bersama bila tarikh tayangan Nur Kasih The Movie. Yang pastinya anda akan lihat makcik-makcik berusia 40-an akan berkunjung ke wayang for the first time untuk melayan filem ini.

filem nurkasih nurkasih the movie

Kalau tak silap info yang kami terima, rasanya shooting untuk filem Nur Kasih sudah pun tamat. Mesti sekarang diorang tengah sibuk buat editing. Nak tanya kepada anda semua, adakah anda tak sabar nak pergi tengok filem ini? Adakah filem ini mampu mengutip RM10 juta ? Secara peribadi kami rasa ianya bukanlah satu yang mustahil.

Kita tunggu dan lihat bersama-sama nanti.

P.S: Rileks je mamat nie jawap call dari awek tercinta masa naik roller coaster.


Comments are closed.

Loading...