November 2nd, 2012

Walaupun sudah tidak menjadi duta Avon, Nur Fazura masih kekal sebagai duta produx Lux. Terbaru, Fazura telah menghadiri majlis perasmian pelancaran produk terbaru Lux yang diberi nama LUX White Impress.

lux fazura

Pemilihan Fazura sebagai duta LUX White Impress memang sesuai sangat. Kedua-duanya mempromosikan kecantikan, keeleganan dan kesegaran. Abang Nara terus terasa nak suruh wife mencuba Lux White Impress nie.

lux fazura

7 lagi gambar si cantik molek Nur Fazura di majlis pelancaran Lux White Impress dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura

lux fazura


72 responses to “(9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress”

  1. sunshine says:

    Dia ni macam ada buat hidung sikit.

  2. Anonymous says:

    She’s so gorgeous!

  3. Anonymous says:

    Kenapa xde orang comment “bila nak pakai tudung?” *pelik jap

  4. putihkaseh says:

    alaaahai Fazura ni, sejak dikatakan bakal jadi isteri anak raja tu baru lah nak control ayu konon, dulu dia ni liar n ligat jugak, siap gaduh ngan org so berbuat lah baik selalu coz yg jahat tu, biar pun sekali kita lakukan, org akan ingat selama lamanye dan yg baik susah org nak ingat, tgk dia bergaya pun cam palsu jer, cam dibuat buat, poyoooo lah …. mak saudara dia tu kan yg kwin ngan Pengiran Sufri, sian mazuin …… gila duit keluarga dia org ni ……

    • Anonymous says:

      Betul! tgk cara faz pun tau dia suka barang branded and mostly barang2 yg dia pakai semua mahal luar biasa. Even dia ada duit pun, tak mungkin dia akan cari orang biasa sbgai calon suami. Sape nak dah biasa pakai chanel tetiba kena pakai nose, vincci.. :) kaya mana pun TMJ, lelaki still tak suka perempuan yg suka kikis duit dia. No wonder da kena tggl.

  5. Anonymous says:

    classy yet elegan.. go gurl! :)

Loading...