(9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress

Hiburan

(9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress

Walaupun sudah tidak menjadi duta Avon, Nur Fazura masih kekal sebagai duta produx Lux. Terbaru, Fazura telah menghadiri majlis perasmian pelancaran produk terbaru Lux yang diberi nama LUX White Impress.

lux fazura

Advertisement

Pemilihan Fazura sebagai duta LUX White Impress memang sesuai sangat. Kedua-duanya mempromosikan kecantikan, keeleganan dan kesegaran. Abang Nara terus terasa nak suruh wife mencuba Lux White Impress nie.

lux fazura

7 lagi gambar si cantik molek Nur Fazura di majlis pelancaran Lux White Impress dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura

lux fazura

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

72 Comments

  1. sunshine

    November 5, 2012 at 1:59 am

    Dia ni macam ada buat hidung sikit.

    • hancs

      November 5, 2012 at 3:49 am

      meme pon !!

  2. Anonymous

    November 4, 2012 at 12:41 am

    She’s so gorgeous!

  3. Anonymous

    November 3, 2012 at 2:27 pm

    Kenapa xde orang comment “bila nak pakai tudung?” *pelik jap

  4. putihkaseh

    November 3, 2012 at 12:25 pm

    alaaahai Fazura ni, sejak dikatakan bakal jadi isteri anak raja tu baru lah nak control ayu konon, dulu dia ni liar n ligat jugak, siap gaduh ngan org so berbuat lah baik selalu coz yg jahat tu, biar pun sekali kita lakukan, org akan ingat selama lamanye dan yg baik susah org nak ingat, tgk dia bergaya pun cam palsu jer, cam dibuat buat, poyoooo lah …. mak saudara dia tu kan yg kwin ngan Pengiran Sufri, sian mazuin …… gila duit keluarga dia org ni ……

    • Anonymous

      November 3, 2012 at 2:23 pm

      Betul! tgk cara faz pun tau dia suka barang branded and mostly barang2 yg dia pakai semua mahal luar biasa. Even dia ada duit pun, tak mungkin dia akan cari orang biasa sbgai calon suami. Sape nak dah biasa pakai chanel tetiba kena pakai nose, vincci.. :) kaya mana pun TMJ, lelaki still tak suka perempuan yg suka kikis duit dia. No wonder da kena tggl.

  5. Anonymous

    November 2, 2012 at 11:09 pm

    classy yet elegan.. go gurl! :)

Loading...