(9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress

Hiburan

(9 GAMBAR)Nur Fazura Di Majlis Pelancaran LUX White Impress

Walaupun sudah tidak menjadi duta Avon, Nur Fazura masih kekal sebagai duta produx Lux. Terbaru, Fazura telah menghadiri majlis perasmian pelancaran produk terbaru Lux yang diberi nama LUX White Impress.

lux fazura

Advertisement

Pemilihan Fazura sebagai duta LUX White Impress memang sesuai sangat. Kedua-duanya mempromosikan kecantikan, keeleganan dan kesegaran. Abang Nara terus terasa nak suruh wife mencuba Lux White Impress nie.

lux fazura

7 lagi gambar si cantik molek Nur Fazura di majlis pelancaran Lux White Impress dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura
lux fazura

lux fazura

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

72 Comments

  1. Zee.H

    November 2, 2012 at 7:17 pm

    Oh Fazura, you are so pretty…..yes, l’m jealous !!

  2. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original

    November 2, 2012 at 6:14 pm

    Cantek n jambu fazura lov u fazuraaaaaaaaaaaa……sama standard macm fasha sandha kan…..kel….lasssssssssss……….

  3. embok ketum

    November 2, 2012 at 4:31 pm

    Tiada guna kita dapat tepukan gemuroh di dunia tetapi kita jauh dari keredhaan allah.. -petikan sebahagian kutbah jumaat

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 5:45 pm

      Betul! yg bertudung lagi cantik.. :)

    • Anonymous

      November 3, 2012 at 2:17 pm

      Kalau pasal tudung pun ada org dislike, mmg pelik sgt dah ni.

  4. Dilla

    November 2, 2012 at 2:50 pm

    Omg!! Cantik nye ciptaan Allah! Mmg layak bergelar duta n permaisuri.. Very elegant and beautiful..
    Bukan mcm minah setahun jagung berlakun macam kayu, yg syok sendiri tu! Muka perasan cantik, pendek, menang ratu (dewi je pun) sebab beli, perasan nk jadi permaisuri ,hati busuk mcm bangkai tapi berlakun kunun2 suci!!
    Go Faz!! Maintain ur reputation n jangan layan dgn org yg takde kelass ok darling!

    • Suraya

      November 2, 2012 at 2:55 pm

      Gojes!gojes!gojes! Love u faz! Mmg the best!
      Duta yg elegant n beauiful!!
      Tak main la duta tilam murah2 ni!! Gambar iklan pun photoshop biar bontot yg ciput nampak kunun besaq!! Hahaha.. Kesie mek sore tuhh!! Make hati denge budu laaa!! Haha

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 5:46 pm

      nampak sgt bukan fans lofa :P

  5. dahlia adik angkat elia

    November 2, 2012 at 2:37 pm

    dari segi rupa paras n penampilan..aku tgk dia sesuai lau jd queen…lbih cntik dr kate middleton…

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 5:50 pm

      Nope.. kalau faz tak solek, muka dia biasa je. Tipula cakap dia keluar tak solek sbb dia sndiri cakap “org perempuan xnk solek pun xpe tapi pakailah lipstick sikit ke,mascara ke” maksudnya faz kalau keluar memang dia solek cuma tak heavy. Kate middleton lagi cantik dari faz dan jauh lebih pandai :)

    • Anonymous

      November 2, 2012 at 7:09 pm

      si kate tu mmg pndi tp keje xnk. duk berhrp nk jgk duchess je. nsb la jdk kawen..jauh lg cntik n elegan si charlotte or madeleine.

Loading...