Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Normah Damanhuri Enggan Komen Isu Tarian Ghairah Di Perkahwinan Anak

Video lelaki menyerupai wanita berpakaian separuh bogel sambil lincah menari dengan aksi ghairah di majlis perkahwinan pelakon dan model, Ahyra Rosli mengundang kecaman netizen. Kata mereka, majlis tersebut dicemari dengan aksi maksiat selain memberikan pengaruh buruk kepada tetamu yang hadir.

Advertisement

Pelakon Normah Damanhuri yang juga ibu kepada Ahya bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenai video itu yang sudah viral.

Saya tak nak komen lebih-lebih. Pasal jemputan itu (penari), keluarga sama-sama tahu. Saya tak nak komen lebih-lebih, nanti panjang cerita. Yang penting, anak saya sudah selamat bernikah.

Terdahulu, Ahya berkata beliau tidak kisah dengan kecaman netizen kerana tidak melakukan kesalahan dan persembahan itu hanya sekadar hiburan sahaja. Sepatutnya, ia tidak perlu jadi satu isu yang besar.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

45 Comments

  1. Tk

    April 9, 2019 at 6:20 pm

    Kesian mak yg mnta maaf. Si anak nya????

  2. peace yo

    April 9, 2019 at 9:36 am

    ada video Normah minta maaf, i get through WA, dia cakap dia x tahu pula, kejadiaan joget penari pakai pakaiaan yg jolok mata, g lah instagram makcik puaka, ada video dia.

  3. esah jendul

    April 9, 2019 at 8:18 am

    takut kena boikot tau plak minta maaf…pdhal ko tau kan pondan tu tgh bergelek..x blh ke ko stopkan majlis jahiliah tu…dpn mata kot…jgn bg alasa la makcik…sama2 dh plan kan…tu si anak anjing ko tu patut minta maaf…dh la x glamer perasan macho lbh…

  4. Anonymous

    April 8, 2019 at 11:48 pm

    Enggan komen? Bukan Normah ni pun bukan main hentam netizens. Defend anak dia yg dia claim soleh tu. Makcik ni mmg tak tahu apa dia dah bagi makan kat anak2 dia masa muda ntah. Perangai sorang2 teruk. Nak kata kafir, islam.. nak kata muda, dah mak org

  5. Korang Beremosi Sakan Dah Knp?

    April 8, 2019 at 10:59 pm

    Byk yg sakit.. bukan minta duit BSH korang pun. Relax susah!

Loading...
To Top