April 8th, 2019

Video lelaki menyerupai wanita berpakaian separuh bogel sambil lincah menari dengan aksi ghairah di majlis perkahwinan pelakon dan model, Ahyra Rosli mengundang kecaman netizen. Kata mereka, majlis tersebut dicemari dengan aksi maksiat selain memberikan pengaruh buruk kepada tetamu yang hadir.

Pelakon Normah Damanhuri yang juga ibu kepada Ahya bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenai video itu yang sudah viral.

Advertisement

Saya tak nak komen lebih-lebih. Pasal jemputan itu (penari), keluarga sama-sama tahu. Saya tak nak komen lebih-lebih, nanti panjang cerita. Yang penting, anak saya sudah selamat bernikah.

Terdahulu, Ahya berkata beliau tidak kisah dengan kecaman netizen kerana tidak melakukan kesalahan dan persembahan itu hanya sekadar hiburan sahaja. Sepatutnya, ia tidak perlu jadi satu isu yang besar.

Sumber Berita : Harian Metro

Advertisement

45 responses to “Normah Damanhuri Enggan Komen Isu Tarian Ghairah Di Perkahwinan Anak”

  1. Tk says:

    Kesian mak yg mnta maaf. Si anak nya????

  2. peace yo says:

    ada video Normah minta maaf, i get through WA, dia cakap dia x tahu pula, kejadiaan joget penari pakai pakaiaan yg jolok mata, g lah instagram makcik puaka, ada video dia.

  3. esah jendul says:

    takut kena boikot tau plak minta maaf…pdhal ko tau kan pondan tu tgh bergelek..x blh ke ko stopkan majlis jahiliah tu…dpn mata kot…jgn bg alasa la makcik…sama2 dh plan kan…tu si anak anjing ko tu patut minta maaf…dh la x glamer perasan macho lbh…

  4. Anonymous says:

    Enggan komen? Bukan Normah ni pun bukan main hentam netizens. Defend anak dia yg dia claim soleh tu. Makcik ni mmg tak tahu apa dia dah bagi makan kat anak2 dia masa muda ntah. Perangai sorang2 teruk. Nak kata kafir, islam.. nak kata muda, dah mak org

  5. Korang Beremosi Sakan Dah Knp? says:

    Byk yg sakit.. bukan minta duit BSH korang pun. Relax susah!

Loading...