April 8th, 2019

Video lelaki menyerupai wanita berpakaian separuh bogel sambil lincah menari dengan aksi ghairah di majlis perkahwinan pelakon dan model, Ahyra Rosli mengundang kecaman netizen. Kata mereka, majlis tersebut dicemari dengan aksi maksiat selain memberikan pengaruh buruk kepada tetamu yang hadir.

Pelakon Normah Damanhuri yang juga ibu kepada Ahya bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenai video itu yang sudah viral.

Saya tak nak komen lebih-lebih. Pasal jemputan itu (penari), keluarga sama-sama tahu. Saya tak nak komen lebih-lebih, nanti panjang cerita. Yang penting, anak saya sudah selamat bernikah.

Terdahulu, Ahya berkata beliau tidak kisah dengan kecaman netizen kerana tidak melakukan kesalahan dan persembahan itu hanya sekadar hiburan sahaja. Sepatutnya, ia tidak perlu jadi satu isu yang besar.

Sumber Berita : Harian Metro


45 responses to “Normah Damanhuri Enggan Komen Isu Tarian Ghairah Di Perkahwinan Anak”

 1. kamehameha says:

  https://www.youtube.com/watch?v=HcJKWXKEiPE

  korang rasa ni perkahwinan melayu, islam kita ka? penuh dengan kemaksiatan !!

 2. Anonymous says:

  Klu udoh pengantin pun gaya bapak ayam ngan pelacur…ko nak harapkan ap..tarian tianglah jawabnye…

 3. ara says:

  Famili sampah cam ni la.. X sedar diri makcik xa nak mati tu

 4. Nemo says:

  Lain kali buat mjlis kawin tertutup ko ank branak je. Jgn panggil.org ramai dtg raikan ko. Ko nk berbogel pun xd sape kesah?

 5. Elliza Razak says:

  UNTUK MAKLUMAN ANDA SEMUA, SALAH SEORANG ANAK KEPADA SENIWATI NORMAH DAMANHURI ADALAH LIANA ROSLI, MERUPAKAN SEORANG TRANSGENDER. BERMAKNA LIANA ROSLI ADALAH DARIPADA KALANGAN LGBT. JADI, RASIS/PERBEZAAN YANG DIGALAKKAN ADALAH RASIS TERHADAP LGBT. TANAMKAN BUNGA-BUNGA RASIS KEPADA LGBT!

Loading...