Written by AbangNara | April 18th, 2013

Untuk anda yang tidak tahu, hanya satu huruf yang berbeza pada nama anak Fasha Sandha dan anak Nora Danish. Anak Fasha bernama Putra Rayfal manakala anak Nora Danish bernama Putra Rayqal.
ndnnBerkata kepada Harian Metro hari ini, Nora Danish mengakui yang dia turut terkejut dengan perkara tersebut. Kata Nora Danish:-

Alhamdulillah, selamat semuanya. Apapun, saya juga terkejut kerana Fasha dan Rizal menamakan anak mereka hampir sama dengan anak saya, Putra Rayqal Ramli. Apapun, kita harap yang terbaik buat semua

Abang Nara yakin apabila dewasa kelak, Rayfal dan Rayqal akan menjadi sahabat baik. Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri. 4 keping lagi gambar Putra Rayfal dengan membaca entri ini sepenuhnya.

ndnn

P.S: Memang perubahan yang ketara jelas kelihatan selepas mengamalkan Fer White. Lebih putih, lebih berseri dan kulit lebih mulus. Dapatkannya sekarang dengan harga hanya RM95 termasuk penghantaran. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke [email protected] atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.

ndnn
ndnn
ndnn
ndnn

P.S: Nak Lihat Testimoni Pengguna SkinRich Orang Melayu? KLIK GAMBAR INI

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

188 responses to Nora Danish Terkejut Nama Anak Fasha Sandha Hampir Sama Dengan Anaknya

  1. gile2kentang says:

    Apapn kesian gk kt ND ms mgndung dlu x depn suami kt sisi diceraikan wktu tgh
    mengandung lgsung si jejai tu x bpikir..mcm FS tu kira bruntung gkla…

  2. kaktoncomell says:

    apa la yg korg sentap sngt ni.. baca komen ND tu ngan tenang.. xde benda pon.. yg korang nk meroyan merepek yg bukan2 ni knpa.. doakn yg terbaik je utk dorg semua.. korg lak yg emo lebih2.. suka mengeruhkan keadaan..

  3. Anonymous says:

    pd aku la..si nora ni dh leh terima pn ap y berlaku…tpi ada gak segelintir pengomen y kt BN ni y pendengki…walaupn fasha dulu ad ambil jejai dri nora…tpi tu kan dulu..dia org dh leh terima pn…apa salahnya kita doakan y terbaik wat mereka..ni tak..asyk mengata jer….sebenarnya fasha n nora dh ok tpi pengomen ni jer ada y mulut jahat…

  4. gg a.nara blipat ank bibir terjuih says:

    ape lah korang nie dh tentu abg nara bodoh dlm penulisan..ntah2 die saje tulis ‘terkejut’ sbb tak tau nak guna istilah lain..tak gitu abg nara?? kepada abg nara sila improve your writing skill..tak payah nak korea sangat..atau ayat bajet2 comel..jangan disebabkan penulisan anda, semua org gado dekat sini..

  5. Anonymous says:

    Visit http://www.styleinkind.com untuk fesyen fesyen gojes terbaru!

  6. Anonymous says:

    Visit http://www.styleinkind.com untuk fesyen fesyen gojes terbaru!!

  7. dora tercekek tulang says:

    gua sokong Xnak mjlis grand..nara yg bengong…mmg la adik beradik dh satu bapak…

  8. kodok buncit says:

    nara mmg bengong…satu bapak mmg la adik beradik xder istilah macam2 da……….

  9. Anonymous says:

    Kita kena fikir positif. Nama hampir sama mungkin boleh membawa kpd kasih sayang yg seadilnya utk kedua2 anak bagi sibapa. Bila ingat si abang, teringatkan pulak kpd si adik. Yg penting peranan si bapa sgt penting utk masa depan kedua2 anak ni.

  10. bibah says:

    fasha & neelofa. dua2 tak minat. HoH!

  11. mulut puaka says:

    ak rasa la kan, bila dah besar nnt budak 2 ekor ni, mesti fasha sendat ni hasut anak dia supaya bolot harta keturunan diaorg kan. alah mcm cite sinetron indon tu petang2.. pastu fasha pun mulakan rancangan jahat nak bunuh anak ND ni nnt harta sume jatuh pada anak dia.. pastu anak ND ni jd teraniaya gitu, semua org nmpak dia jahat dan bersalah.. pandai pelakon2 ni buat skrip.. korang bayangkan fasha sendat tu bergaya ala2 mak tiri yg pura2 baik dpan suami ngn mak mentua..

    • bulshirt says:

      I can imagine already..totally a sinetron what.
      FS the stepmom yg pura2 kura2 ..mmg cun n kena la..pergh!

  12. Anonymous says:

    nora walaupun dahi ko jendul tp kepala hotak ko biol. ko tau x apa agenda pasha sendat tu sebenarnya? dia nak anak dia bolot harta keturunan bekas laki ko. nnt anak dia dapat sume. dia nak hasut family laki ko benci pd anak ko nnt. dia nak buat mcm dlm cite sinetron indon petang2 tu la. baik ko hati2 suh si jejai buruh indon tu buat wasiat cepat2.. mana tau kot2 ko pas ni mati terminum racun ke.. ha sian anak ko si raket tu sbb si senapang rifel tu mesti org sayang. anak ko jd kuli buruh indon

  13. ikan says:

    haah biarla nak letak nama hape pun asalkan maksud elok.. xde rampas2 la, dah jantannye gatal. cube x gatal xdenye terampas.

  14. LULULUP says:

    Abang Nara yakin apabila dewasa kelak, Rayfal dan Rayqal akan menjadi sahabat baik. Tak sabar nak melihat Rayqal menjaga Rayfal seolah-olah menjaga adiknya sendiri……
    COMPOM NARA BENGONG…

  15. miss dombol says:

    da bapak die same kn…
    name pun sepesyEn ler!!
    xyah nk terkeZUT sgt le…

  16. Anonymous says:

    nora terkejut sbb nama rayqal tu nora yg beri..kira nama tu idea nora la..bukan si jejai ngok tu..sbb masa tu jejai dah duk kemaruk ngn si pasha ni..n sbb tu la die terkejut nama ank dorang hampir sama!paham?

    • FScuriideanamaanaknora! says:

      ye betol tu anonymous 5.57pm.. nora yg bg nama anak tu idea dia, sbb mse nd ngandung jejai mne ada amik tau sbb tgh sakan clubbing dgn fs betina sundal kejar anak org kaya tu jer.. pastu siap brcuti kt thai lg, time jejai maseh dgn nora. x malu! hei fs, ko ingat ko dh dpt apa yg ko nk org xtau apa ada dlm perut ko tu lg? jaga2, ada yg memerhati jer.. haters ko nie nk tgok ko cerai jer mcm nd kena, baru pueh hati! sbb kalau ko xcerai, confirm pasni ko rebut harta jejai plak nk bg anak ko kn? mak ko tu ko dh xhingat ker, dh lama xde enterframe? ko asyik trhegeh2 kejar mak mertua ko tu jer eh..?

  17. luthfi says:

    sekedar nama,,banyak yang sama juga biasa saja…

  18. Robyn says:

    dear mr. nara yg beautiful,
    bukan ke rayfal semmgnya adik rayqal? adik kandung lagi. knp mr. beautiful kata tak sbr nak tgok rayqal jaga rayfal spt adiknya sendiri? tlg explain sikit mr. nara yg beautiful..

  19. Hamba Allah says:

    sentiasa pikir positif.. xbaik tduh menuduh.. tkt nati kt pulak yg tkene..

  20. Anonymous says:

    apa nak hairan…diaorang kan adik beradik kandung…apa yang jadi masalah…sume komen macam budak2…akal sempit…

  21. bulshirt says:

    Adik beradik watsoever kpala hotak u olls!!standard aku klau mak x sama bpak je yg sama bleh blah,k.i dont care.
    So annoying n weird like hell when a perampas yg x mengaku perampas still doing things yg seems like mrampas,and the guy yg dok terampas puhlease la poket die je yg jd attraction grabber aweks kott,get over urself la,..

  22. Kak Long says:

    Semoga Putra Rayfal dapat merapatkan jurang silaturrahim di antara bondanya dengan bonda Nora. Alhamdulillah – Kak Long teringin tengok kedua2 bonda pergi holiday bersama2 keluarga Jejai.

  23. maxmora says:

    RAYFAL M 16…TEMBAK!!!

  24. Anonymous says:

    lorr bnda kecik pom nak gaduh ke ? aik .. knp seolah2 adik die ? kan bapak sama memang adik kandung eh, if bapak lain, mak sama baru beradik tiri ,,, bialah dieorg nak berbaik. Makcik karipap, ND bukan terkejut mrh la.. juz xterfikir nama akan sama .. kalau die marah why nora danish p melawat si fasha ni.. kira nya Hati si ND ni selembut2 manusia la .. susah kot nak cari wanita mcm nii ..bertudung pun kalau hty busuk , besar lg dosanya ,,, KALAU sy , saya pun xmampu nk jd mcm ND ,, bangga dgn nd .. dh lma mint diee :)

  25. Mulut Longkang says:

    nasib ko lah fasha…dapat anak hidung kembang macam hidung mamat tu..