Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nora Danish Terima Pujian, Kembali Langsing Selepas Sebulan Bersalin

Baru sahaja bergelar ibu kepada seorang anak lelaki yang diberikan nama Mohamad Neqayl Nedim. Menerusi foto terbaru yang dimuat naik oleh suaminya, Nedim Nazri di akaun Instagram, Nora membuat peminat agak terkejut dan seakan tidak percaya bagaimana beliau mampu untuk kembali langsing dan semakin cantik hanya selepas sebulan bersalin.

Advertisement

Rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Nora kerana berjaya menurunkan berat badan meskipun beliau melahirkan anak lelakinya secara pembedahan.

Memang tidak dinafikan, sekejap betul Nora boleh dapatkan bentuk badan yang langsing dan lebih cantik pula tu. Apa agaknya rahsia Nora ya?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Anonymous

    March 28, 2018 at 1:59 pm

    blog pilih kasih.. retis lain dpt penghargaan mane nk update… asek2 story org tertentu… jgn laa smpi blog ni bau keling paki sudah… bau busuk xcaya g lah paki

  2. minta kecam

    March 28, 2018 at 1:22 pm

    saya selaku wakil BUKAN PEMINAT shila amzah mohon nara tak perlu up citer shila amzah…LOL

  3. melati

    March 28, 2018 at 12:56 pm

    “Mana citer Shila Amzah yg seratus kali bagus dr Siti Nurhaliza & Neelofa” Bang Nara oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    • Anonymous

      March 28, 2018 at 1:20 pm

      Nara promote puak Budu je. Puak Budu kasi turban kt wife dia…

    • Anonymous

      March 28, 2018 at 1:22 pm

      Nampak nama Lopak terus rasa nk membawang!!! Lol

  4. Anonymous

    March 28, 2018 at 12:33 pm

    kebanyakan org lepas pantang mmg kurus..bodoh!!! sbb tu org ckp salah satu petua nak nak kurus…. beranak!!!

  5. Anonymous

    March 28, 2018 at 12:04 pm

    So meh..org ada2 mesti la kurus hanat. Kalau gemuk tu terkejut la benggong!

    • bawang myanmar

      March 28, 2018 at 12:26 pm

      DSV x kurus pun…

    • bawangholland

      March 28, 2018 at 3:23 pm

      DSV kata dia kurus…camner plak tue..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama