Written by Bella | March 28th, 2018

Baru sahaja bergelar ibu kepada seorang anak lelaki yang diberikan nama Mohamad Neqayl Nedim. Menerusi foto terbaru yang dimuat naik oleh suaminya, Nedim Nazri di akaun Instagram, Nora membuat peminat agak terkejut dan seakan tidak percaya bagaimana beliau mampu untuk kembali langsing dan semakin cantik hanya selepas sebulan bersalin.

Rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Nora kerana berjaya menurunkan berat badan meskipun beliau melahirkan anak lelakinya secara pembedahan.

Memang tidak dinafikan, sekejap betul Nora boleh dapatkan bentuk badan yang langsing dan lebih cantik pula tu. Apa agaknya rahsia Nora ya?

48 responses to Nora Danish Terima Pujian, Kembali Langsing Selepas Sebulan Bersalin

  1. makjehan says:

    rahsianya…………….marie Claire body segala lemak disedut………………………bodoh lah nara ..badan dia bukan tong dram like u bloody elephant

    23

    0
    • Anonymous says:

      next lah…bosan lah.

      31

      0
    • Anonymous says:

      This Beautifulnara is getting boring and mundane…day by day. Fire your admin please…

      33

      0
    • RakyatMarhaen says:

      Rahsianya dia pergi buat rawatan pantang kat natalis berpantang yg jaga ctdk skg tu..ada nampak gambar nora bersauna situ..dgr2 mmg yg buat treatment ctu berat badan cepat turun..nora sndri pun ada komen kat gambar dia sauna tu ckp berat dia turun..retis lain pun buat kat sana

      8

      0
  2. Anonymous says:

    tolong la update pasal shila amzah. knp bebal sgt huh? ni yg ko kecohkan..

    33

    1
    • mama bawang says:

      tak akan punya.. nara kan pernah kena sound dgn shila amzah.. something like shila amzah cakap macammana rezeki buat cerita tak betul tapi bagi makana anak bini..

      37

      0
    • Anonymous says:

      Padan muka Nara. Mmg patut kena sound. Lubuk caci mencaci dan membuka aib org!!!

      29

      0
    • Anonymous says:

      why so negative.. dulu masa kontroversi nara vs shila amzah n family, nara dah janji xkan tulis artikel pasal dia lg.. atas permintaan family dia jugak.. so now kalau nak tau news shila pergi baca dkt tpt lain la..

      20

      1
      • Mak Becok says:

        Baguslah..kejayaan seseorang bukan terletak pd blog bodoh ni!!

        18

        1
      • Anonymous says:

        Shila bersusah payah ke China cari peluang sendiri dan akhirnya berjaya smpai tahap sekarang boleh la dibanggakan tp yang sorang tu setakat family guna nama jer yang buat kerja orang lain lepas tu berfesyen ala2 badut nak raih perhatian. So kejayaan shila ni boleh la dihadiahkan kepada fans hajjah zouk yg pernah cakap shila ni xcerdik macam hajjah 10A korang. Huhu

        10

        2
        • Anonymous says:

          lopa ada kacau laki ko ke yg panas hati sngat ngn dia..?rasa tk de kna mengena ngn lopa dalam artikel ni?plaz move on la fans #fattzura..
          nnti ramai la fans fattzura dtg unlike komen aku ni..tahap lembu punya fans.

          0

          13
        • Anonymous says:

          anom 4:57 pm… penjilat lopak skit2 nk kait fazura… mcm keling meroyan

          2

          1
        • Anonymous says:

          AAH KN AKU PELIK FANS LOPA…ASAL YG KOMPLEN LOPA MESTI DORANG INGAT FANS FATTZURA…KESIAN DORANG NI KAN…FATTZURA MUSUH LOPA KE???? KESIAN LOPA SIA2 BUAT CERAMAH BASUH OTAK FANS DIA TP SEBENARNYA TETAP SUKA SANGKA YG BUKAN2!!!

          4

          0
    • Anonymous says:

      Nara patut tutup blog ni. Sampai bila nk bukak aib org. Besok takut tempias pada anak2 dan cucu. Ingat..tuhan bayar cash!!!

      2

      3
  3. Anonymous says:

    artis malaysia dpt anugerah antarabangsa ko senyap. artis malaysia turun badan ko sibuk buat topik. admin dlm nara ni budak 14 thn ke???

    28

    0
  4. dear khan says:

    pheewwitttt!!!

    0

    1
  5. obiwan says:

    habis nak suruh kami menggelabah ke.. nara?

    6

    0
  6. LittleMissC*nt says:

    yucky!

    6

    0
  7. Minah ke do says:

    Zmn skg asal duit ade sume bolehlaa..hadoiii

    15

    0
  8. Anonymous says:

    gosip x best hari ni.

    6

    0
  9. Anonymous says:

    penjilat dedak. next?

    3

    1
  10. Kcoh kepoh says:

    Rahsia nya perlu ade duit,duit dan duit.ank maid jga,msak suami sdiakn.ko tnye suma pompuan gler la klu diorg xnk kn?

    10

    0
  11. aA says:

    Dah berpantang bagus, pndai jaga badan msti lah badan top. Tk kn nak biar kn badan tu mcm bini c fizz fairuz. Nanti ada yg dtg nak mnyndol. Kau pun nara. Kau ngt pompuan kalau lapas branak nak ke badan mcm tong. Cuba tnya bini kau.

    6

    0
  12. Anonymous says:

    dalam pantang mmg la senang turun, makan makanan pantang je. tengok lepas habis pantang..haha

    17

    0
  13. melati says:

    ‘”semuga sampai ke Jannah.” ‘ aminnn…cuma masih terkejut kt Adik Neelofa, Phone Rege RM6k dia buat cam Tuhan..!!! sebab tu di kutuk Samsung sebab bukan Tuhan dia, ,, sama lah dua beradik ni Neelofa & Ameera… yg paling saya tak boleh lupa sampai sekarang Neelofa ni.: Tudung terjual 18 helai tapi citer sampai RM50juta…, kalu saya jadi Neelofa dh lama saya terjun KLCC …..sebab Neelofa ni sepanjang Zaman asyik kena ketawa jerrrrrr…wakakakakaaa

    6

    5
  14. Anonymous says:

    Yawnnnnn.. zzz

    1

    0
  15. Anonymous says:

    SHILAMAZAH DPT FORBES OIIIII..TOLONG UPDATEKAN NARA YE…BARU WE ALL NAMPAK NARA NI XBERAT SEBELAH..HAAAA GTUUUU

    4

    0
  16. Anonymous says:

    So meh..org ada2 mesti la kurus hanat. Kalau gemuk tu terkejut la benggong!

    2

    0
  17. Anonymous says:

    kebanyakan org lepas pantang mmg kurus..bodoh!!! sbb tu org ckp salah satu petua nak nak kurus…. beranak!!!

    1

    5
  18. melati says:

    “Mana citer Shila Amzah yg seratus kali bagus dr Siti Nurhaliza & Neelofa” Bang Nara oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    5

    2
  19. minta kecam says:

    saya selaku wakil BUKAN PEMINAT shila amzah mohon nara tak perlu up citer shila amzah…LOL

    11

    0
  20. Anonymous says:

    blog pilih kasih.. retis lain dpt penghargaan mane nk update… asek2 story org tertentu… jgn laa smpi blog ni bau keling paki sudah… bau busuk xcaya g lah paki

    2

    2
  21. lalala says:

    Shila Amzah bukan kena banned ke dengan wartawan Malaysia haritu? ada certain je yang selalunya post pasal Shila, yang lain selalunya takkan post.

    4

    0
  22. Neo says:

    tak pasal2 nak hentam admin..die punye blog dia punye pasal ler nak letak story ape….hang nak story yg hang suka…hang buat blog hang sendiri ya…?

    0

    0
  23. mak cute says:

    dlm pantang kena la rajin bengkung..tungku…mkn jamu…jgn kuar umah klo pantang blom abis…ni tak…dlm pantang sumer sesah…biler tak kurus mula la stress…ikut la amalan org dulu2…

    0

    0

Leave a Comment

Optional