Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nora Danish Terima Pujian, Kembali Langsing Selepas Sebulan Bersalin

Baru sahaja bergelar ibu kepada seorang anak lelaki yang diberikan nama Mohamad Neqayl Nedim. Menerusi foto terbaru yang dimuat naik oleh suaminya, Nedim Nazri di akaun Instagram, Nora membuat peminat agak terkejut dan seakan tidak percaya bagaimana beliau mampu untuk kembali langsing dan semakin cantik hanya selepas sebulan bersalin.

Advertisement

Rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Nora kerana berjaya menurunkan berat badan meskipun beliau melahirkan anak lelakinya secara pembedahan.

Memang tidak dinafikan, sekejap betul Nora boleh dapatkan bentuk badan yang langsing dan lebih cantik pula tu. Apa agaknya rahsia Nora ya?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. mak cute

    March 30, 2018 at 8:42 am

    dlm pantang kena la rajin bengkung..tungku…mkn jamu…jgn kuar umah klo pantang blom abis…ni tak…dlm pantang sumer sesah…biler tak kurus mula la stress…ikut la amalan org dulu2…

  2. Neo

    March 29, 2018 at 9:01 am

    tak pasal2 nak hentam admin..die punye blog dia punye pasal ler nak letak story ape….hang nak story yg hang suka…hang buat blog hang sendiri ya…?

  3. lalala

    March 28, 2018 at 3:48 pm

    Shila Amzah bukan kena banned ke dengan wartawan Malaysia haritu? ada certain je yang selalunya post pasal Shila, yang lain selalunya takkan post.

    • Anonymous

      March 28, 2018 at 4:52 pm

      Tu lah kesian mulut…mulut..bapak ank sama aje..kan dh kena kunci..kuasa wartawan lah tuu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top