March 28th, 2018

Baru sahaja bergelar ibu kepada seorang anak lelaki yang diberikan nama Mohamad Neqayl Nedim. Menerusi foto terbaru yang dimuat naik oleh suaminya, Nedim Nazri di akaun Instagram, Nora membuat peminat agak terkejut dan seakan tidak percaya bagaimana beliau mampu untuk kembali langsing dan semakin cantik hanya selepas sebulan bersalin.

Rata-rata netizen memuji penampilan terbaru Nora kerana berjaya menurunkan berat badan meskipun beliau melahirkan anak lelakinya secara pembedahan.

Memang tidak dinafikan, sekejap betul Nora boleh dapatkan bentuk badan yang langsing dan lebih cantik pula tu. Apa agaknya rahsia Nora ya?


48 responses to “Nora Danish Terima Pujian, Kembali Langsing Selepas Sebulan Bersalin”

  1. mak cute says:

    dlm pantang kena la rajin bengkung..tungku…mkn jamu…jgn kuar umah klo pantang blom abis…ni tak…dlm pantang sumer sesah…biler tak kurus mula la stress…ikut la amalan org dulu2…

  2. Neo says:

    tak pasal2 nak hentam admin..die punye blog dia punye pasal ler nak letak story ape….hang nak story yg hang suka…hang buat blog hang sendiri ya…?

  3. lalala says:

    Shila Amzah bukan kena banned ke dengan wartawan Malaysia haritu? ada certain je yang selalunya post pasal Shila, yang lain selalunya takkan post.

Loading...