Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

Hiburan

Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

Beruntungnya jadi Apek kerana disimpatikan oleh si comel Nora Danish. Harap-harap Nora Danish sekadar simpati sahaja. Jangan lebih-lebih pulak. Nanti ramai yang kecewa di luar sana. Hehehe. Tak gitu?

nora danish apek

Advertisement

Apa pun Nora Danish menafikan gosip panas yang menyatakan dia dan Apek pernah keluar dating bersama. Kata Nora Danish:-

Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya. Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia. Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus

Kalau Abang Nara dapat puji-pujian melambung sebegini daripada Nora Danish, mahu tak tidur 3 hari nie. Apa pun anda boleh menarik nafas lega kerana Nora Danish tidak pernah keluar dating dengan Apek. Maknanya masih ada peluang di situ. Selamat berusaha!!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. nora danish, get a life please..

  2. geli

    February 10, 2012 at 4:50 pm

    ia ke nora oi…jgn2 ada hati tak..

  3. mixgirl

    February 10, 2012 at 1:24 pm

    alaa…aku dulu minat giler kt apex nie..tp sejak putus tunang aku jd x suka…sbb tau dia mmg curang….so skrg kau rasakan nasib kau lepas nie…dulu kau buat org kecewa skrg time kau lak terima habuan atas pbuatan kau!!!!

  4. ada aku kisah

    February 10, 2012 at 7:43 am

    tanya sama pokok…. apa sebab goyang…. jawab pokok…. angin yg goyang… hmmm… suke lagu MUH selalu byk makna… eh… sorri cite ape ehh kat atas eh… :)

  5. Cik Ketom

    February 9, 2012 at 8:03 pm

    Tak tau nak cakap apa dah dgn Apex atau Nora Danish. Tak tumbuh tak melata tak sungguh orang tak kata.

Loading...