Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

Hiburan

Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

Beruntungnya jadi Apek kerana disimpatikan oleh si comel Nora Danish. Harap-harap Nora Danish sekadar simpati sahaja. Jangan lebih-lebih pulak. Nanti ramai yang kecewa di luar sana. Hehehe. Tak gitu?

nora danish apek

Advertisement

Apa pun Nora Danish menafikan gosip panas yang menyatakan dia dan Apek pernah keluar dating bersama. Kata Nora Danish:-

Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya. Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia. Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus

Kalau Abang Nara dapat puji-pujian melambung sebegini daripada Nora Danish, mahu tak tidur 3 hari nie. Apa pun anda boleh menarik nafas lega kerana Nora Danish tidak pernah keluar dating dengan Apek. Maknanya masih ada peluang di situ. Selamat berusaha!!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

38 Comments

  1. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    February 9, 2012 at 6:13 pm

    elehhhhhh ahli sukan pn leh glamer pe asal kn pandai jaga diri ok la tu… yg buat ahli sukan jahanam pasal mulot2 jahanam lah ! betol2 benda ni tkda ape2 tkda masaalah pn kerana mulot mulot mulot paham !!! apek jangan peduli lah ngan orang2 semua buang karen aje………huh !!!!!

  2. tulip

    February 9, 2012 at 5:18 pm

    suke nora danish..x suke apek…

  3. marc

    February 9, 2012 at 3:51 pm

    ahli sukan tak perlu terlibat dunia glamour/kontroversi, akan menjejaskan prestasi. dah byk contoh

  4. cicakiut

    February 9, 2012 at 1:39 pm

    Main ajerlah bola di padang apek oiiiii…….

  5. triple j

    February 9, 2012 at 1:29 pm

    hehehe maybe ni taktik apek supaya mengkontraversikan dirinya supaya klu betul ada skandal, org dah tak percaya dah hehehe.

    takdelah, seriously apek ni dah byk sgt jadi mangsa fitnah, wpun dia pun ada juga salah mcm tak ngaku ada skandal dgn dahlia teck tapi ada, lepas tu siap pi party2 dgn dia dsb. hopefully apek ubah mana2 yg tak betul dlm kehidupan, dan tingkatkan prestasi di dalam dan di luar padang :)

Loading...