February 9th, 2012

Beruntungnya jadi Apek kerana disimpatikan oleh si comel Nora Danish. Harap-harap Nora Danish sekadar simpati sahaja. Jangan lebih-lebih pulak. Nanti ramai yang kecewa di luar sana. Hehehe. Tak gitu?

nora danish apek

Apa pun Nora Danish menafikan gosip panas yang menyatakan dia dan Apek pernah keluar dating bersama. Kata Nora Danish:-

Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya. Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia. Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus

Kalau Abang Nara dapat puji-pujian melambung sebegini daripada Nora Danish, mahu tak tidur 3 hari nie. Apa pun anda boleh menarik nafas lega kerana Nora Danish tidak pernah keluar dating dengan Apek. Maknanya masih ada peluang di situ. Selamat berusaha!!!

38 responses to “Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama”

  1. tahu takpe says:

    bukan betul pun si apek nie… dia ni banyak buat hal lah. lepas tu cakap apa salah dia pulak.. nampak no nipu nye… hahaha…dulu eia, pastu teck, skarang leuniey tu pulak.. psni sape lak pmpuan yg dia nak kaut.. PLAYBOY SEJATI.. yeeaahhhh!!!

  2. lala says:

    apahal nora danish gedikz2 ade ngn apex lak nie..tahpo tah…apex tue bdk tak tau pk lagi..xpayah la nk rapat ngn dia..jijik aku..betukar2 pmpuan ..play football..playgirl..haahaha