Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nora Danish Simpati Nasib Apek, Tidak Pernah Keluar Dating Bersama

Beruntungnya jadi Apek kerana disimpatikan oleh si comel Nora Danish. Harap-harap Nora Danish sekadar simpati sahaja. Jangan lebih-lebih pulak. Nanti ramai yang kecewa di luar sana. Hehehe. Tak gitu?

nora danish apek

Advertisement

Apa pun Nora Danish menafikan gosip panas yang menyatakan dia dan Apek pernah keluar dating bersama. Kata Nora Danish:-

Saya simpati dengan nasib dia (Apek) kerana sering sahaja dikaitkan mempunyai hubungan dengan ramai wanita termasuklah saya. Satu demi satu cerita mengenai dia dengan beberapa wanita keluar tetapi semua berita tersebut tidak benar dan nampak sangat ada orang yang cuba menjatuhkan dia. Berita mengenai saya saling berbalas Twitter dan mesej di Facebook Apek juga tidak benar. Saya cuma bangga dan menghormati dia sebagai pemain bola sepak yang bagus

Kalau Abang Nara dapat puji-pujian melambung sebegini daripada Nora Danish, mahu tak tidur 3 hari nie. Apa pun anda boleh menarik nafas lega kerana Nora Danish tidak pernah keluar dating dengan Apek. Maknanya masih ada peluang di situ. Selamat berusaha!!!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

38 Comments

  1. tahu takpe

    February 15, 2012 at 10:54 am

    bukan betul pun si apek nie… dia ni banyak buat hal lah. lepas tu cakap apa salah dia pulak.. nampak no nipu nye… hahaha…dulu eia, pastu teck, skarang leuniey tu pulak.. psni sape lak pmpuan yg dia nak kaut.. PLAYBOY SEJATI.. yeeaahhhh!!!

  2. lala

    February 11, 2012 at 6:57 pm

    apahal nora danish gedikz2 ade ngn apex lak nie..tahpo tah…apex tue bdk tak tau pk lagi..xpayah la nk rapat ngn dia..jijik aku..betukar2 pmpuan ..play football..playgirl..haahaha

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama