January 11th, 2016

Lagi mengenai Nora Danish yang didakwa sebagai punca rumah tangga Fasha Sandha dan Jejai bergolak. Ya, kami faham ada yang sudah bosan mengenai isu ini tetapi pelbagai kenyataan yang masih keluar dan mengaitkan Nora dalam masalah ini.

Antara tuduhan lain pengguna di media sosial ialah Nora dikatakan pernah menghubungi Jejai bagi memohon pertolongan kerana kereta miliknya rosak baru-baru ini.

Namun, Nora menerusi portal BH ONLINE menafikan perkara tersebut dan mendakwa ia hanya satu rekaan pihak tertentu untuk terus menunjukkan beliau ada kaitan dengan isu rumah tangga Jejai dan Fasha.

Semua ini hanyalah rekaan pihak tertentu untuk mengaitkan saya dalam hal ini. Bila masa kereta saya kena pecah? Malah, saya tidak memandu kereta jenis BMW seperti didakwa kerana saya memandu kereta Mercedes-Benz.

Dalam perkembangan lain, Fasha yang hadir pada majlis perkahwinan Kavita Sidhu dan pasangannya mengelak daripada ditemuramah oleh pihak media.

Erm, kalau semua pihak asyik berdiam diri masalah besar ini tidak mungkin akan selesai. Susah untuk peminat menilaikan kenyataan mana yang betul dan salah. Betul ke Nora tidak menghubungi Jejai? Macam mana pula boleh timbul cerita itu jika ia tidak pernah berlaku..Hmmmph

Sumber Berita: BH ONLINE


Comments are closed.

Loading...