November 5th, 2012

Abang Nara daripada dulu lagi tertanya-tanya apakah rahsia awet muda si cantik manis Nora Danish ini. Dari dulu sampai sekarang, muka maintain sama je. Tak dimamah dek usia. Masih comel seperti budak sekolah. Agak-agaknya apakah amalan rahsia yang diamalkan oleh Nora Danish ye?

lisa nora danish

Nora Danish tampak ranggi dan remaja dengan gaya ceria untuk muka depan majalah Lisa. Abang Nara suka sangat-sangat. Almaklumlah sebelum ini Nora selalu bergaya dengan gaya wanita matang. Sekali sekala tampil dengan gaya muda apa salahnya kan?

lisa nora danish

Jangan lupa dapatkan majalah Lisa keluaran terbaru di kedai buku berhampiran anda. Pastinya banyak cerita menarik yang telah Nora Danish kongsikan di dalamnya. Sila bersegera sebelum kehabisan stok.

tudung

P.S: Gyeah ~~~ Comel sangat tudung untuk si kecil ini. Pasti anak perempuan anda pun akan bertambah cute dengan gaya tudung sebegini. Dapatkannya sekarang jugak di Gudang.MY.


67 responses to “Nora Danish Nampak Ranggi Hiasi Muka Depan Majalah Lisa”

  1. ND LULU says:

    AHHH JANDA GERSANGG!

  2. minah hysys says:

    Nora ni comel tp bukan kategori jelita..tapi klau pakai hijab dua dua title dia dapat..sekian

  3. emjay says:

    perghhh..ranggi..rangga..ranggoooo

  4. Rin says:

    x bleh blah tgk iklan ‘ aku terma nikahnya ‘ kat tv..
    tgelak ada la, x seswaii sbb suara bnyi katun sgtt :D

  5. Anonymous says:

    no one mana no one?? beliau kan die hard fan nd!ahaha

Loading...