Written by AbangNara | March 13th, 2014

Memang masuk akal penjelasan yang diberikan oleh Nora Danish mengenai sambutan hari jadinya yang didakwa dilakukan di sebuah kelab malam haram baru-baru ini. Tiada apa yang perlu diselindung oleh artis jelita ini kerana kebanyakan gambar ketika sambutan itu dikongsi olehnya menerusi akaun Instagram. Kalau buat di kelab malam, mestilah sedikit sebanyak nak rahsiakan sambutan tersebut untuk menjaga imej baik kan?

nora danish sambut hari jadi

Menurut Nora Danish, sambutan hari jadinya yang ke 32 itu dilakukan di sebuah restoran di Damansara. Kata Nora menerusi Kosmo:-

Saya tidak pernah berselindung malah, apa jua aktiviti termasuk sambutan hari jadi saya yang ke-32 pada 7 Mac lalu juga, saya ada muat naik di laman sosial Instagram saya.

Gambar-gambar yang dimuat naik itu jelas menunjukkan saya menyambut hari jadi di sebuah restoran sebab ada meja makan dan setiap meja makan juga tertera kad nama para jemputan.

Justeru itu, sekali lagi ingin saya tegaskan, ia bukan diraikan di kelab malam seperti yang disebarkan di laman-lama sosial

nora danish

Ini bermakna ada selebriti lain yang sebenarnya telah menyewa bilik berharga RM5,000 di kelab malam haram tersebut. Biarlah ia menjadi misteri. Yang penting, Nora Danish bukanlah selebriti itu. Diharap dengan penjelasan ini, semua pihak berpuas hati dan tidak memandang serong lagi kepada Nora Danish.

P.S: Tun Mahathir bidas negara luar mengenai isu MH370

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 responses to Nora Danish Nafi Sambut Hari Jadi Di Kelab Malam Haram

  1. SAYA BUKAN NORA says:

    Ak bukan nak bekup nora, tp klau korunk tgk btol2 vid tu, tulisan kad kad hadiah tulis “….sweet 18”. N setahu ak Nora taklah semude tu kan? =p

    Entahla labu

  2. ND hipokrit says:

    tipu la ND ni…dah sah sah the roof n signature tu under one roof which mean satu company dan dan xngaku…

  3. wanita islam says:

    kawan-kawan…GOSIP itu MENGUMPAT..dan MENGUMPAT itu HARAM…
    Larat ke anda merangkak mencri org yg anda UMPAT tu di AKHIRAT nnti..salah atau betul,hanya Tuhan yg layak mengadili…
    (selemah lemah iman)

  4. da says:

    Dh tau dh perangai sebenar ND nie.. muka nmpk innocent padahal kaki sosial smpi awal pagi. Kaki clubbing. Pakwe tgh suka boleh lr. Tgk pasni apa jd.. bla lar!!!!!!!!

  5. skull zone brunei says:

    Bodoh betul kamu2 yg cakap tak serupa bikin. Baek makan tahi anjing. 1 malaysianu knw! Tak boleh umpat sesama sindiri,nanti merana diri! Engkau jawaplh kat atas nanti kalo dah mati. Peace##

  6. Abang Pian says:

    Mama Nora….abang pian nak susu..leh tak?

  7. waniessss says:

    asal tangan dia yang pengang kad tue mcm tngan hatu heeeeeeeeee dengan kuku hitam

  8. sarah says:

    jap. dan sumbangan wanita ini kepada negara ialah….?