Written by AbangNara | February 25th, 2014

Nama Nora Danish sememangnya hangat dibicarakan semenjak dirinya berkawan dengan Nedim Nazri. Ramai yang mahu melihat “sweet couple” ini mendirikan rumahtangga sehingga gosip mengenai pembelian barang hantaran bertebaran baru-baru ini. Seperti biasa Nora Danish menafikan dakwaan tersebut dan menjelaskan dirinya masih tiada perancangan untuk berkahwin dalam masa terdekat ini.

nora danish kahwin

Namun apa yang menarik perhatian Abang Nara ialah impian Nora untuk bersanding di tepi pantai Bali sekiranya berkahwin buat kali kedua. Menarik sungguh!!! Berkata kepada MalaysianDigest, Nora memaklumkan yang dia sudah lama mengimpikan perkahwinan bertemakan “beach wedding”. Kata Nora:-

Memandangkan saya pernah berkahwin sebelum ini, jadi bagi saya tak perlu lagi dah nak barang-barang hantaran. Kalau ditakdirkan saya berkahwin lagi satu hari nanti, sebolehnya saya nak buat yang wajib sahaja iaitu cukup dengan majlis akad nikah di Kuala Lumpur. Kemudian saya nak adakan majlis secara kecilan di pulau, kemungkinan di Bali.

Lagipun saya memang dah lama teringin nak buat majlis ala ‘beach wedding’. Saya suka berkunjung ke Bali malah ia dah seperti rumah kedua saya. Saya sukakan tempat-tempatnya dan makanan di sana sedap-sedap

nora danish kahwin

Kalau impian Nora Danish ini menjadi kenyatan, pasti sangat menarik dan marvelous. Yang penting duit barang hantaran bolehlah disalurkan untuk menjadikan “beach wedding” tersebut sebuah majlis yang besar-besaran. Abang Nara dapat bayangkan kejelitaan Nora dengan bunyi desiran ombak. Klasik sangat!!! Semoga impian Nora ini akan menjadi realiti. Sama-samalah kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

98 responses to Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali

  1. diana lempir says:

    IG fasha sandha dia dgn jejai lovey2 bercuti di bali baru2 ni. nora danish impikan wedding di bali. tetibe? apakah?

  2. biskut says:

    hey diana lempir..ko nie manusia busokk ati,penimbul fitnah, matilah ko kat neraka jahanam.

  3. ape2 je lah says:

    aha lah, x baik buat andaian mcm tu.just sebab fasha upload pic tu, kebetulan plak nora di interview, kebetulan wartawan tnya soalan tu.
    ape2 jek lah.

  4. kaseh says:

    utamakan lah ape yang ingin anda ucapkan, bukan kepada siapa ucapan itu ditujukan.

  5. sotong hitam says:

    nora tak cantik, tapi tak jemu mate memandang dan comel…semoga ND tahu ape yg terbaik utk diri die….yg lain tok sah lah menokok nambah….

  6. ikan says:

    katenye nak buat majlis kecil2an tepi beach. yang ko nara suh buat besaran2 lak tepi beach. so sweet beach wedding. jangan buat time tengahari rembang sudahla.

  7. baby says:

    xpayah la nk cerita impian bagai… kalau da mampuu buat jela…

  8. Orang Yangon says:

    Nora, nenek ko kat Yangon tu hidup susah, hari hari makan lauk ikan goreng dengan sambal belacan, makan sireh, makan cengkerikmgoreng. Ingat ingatlah sikit. Jangan lah nak bermewah sangat.

  9. jo says:

    comel nyer nora.. lbh cntk dari nara

  10. abg joe says:

    nora abg tunggu mu dtg

  11. lulu says:

    dont worry n0ra… lau setakat nedim ank menteri 2 bkn setakat kt bali, kt eiffel tower pn boleh no..

  12. pulasan says:

    poyo gila minah ni..nak kahwin kat bali pun nak bgtahu org ke? nampak benau ko kemaruk sgt nak berlakikan gangster anak menteri gangster tu..perangai sama je dgn kau..sekufu..

    • banana boat says:

      eh ko tak tau ke. nora ni kalau boleh gambar dia tengah terberak pun dia nak upload kat ig dia. ini kan pula impian ke bali tu lagi lah dia nak show off u’olls. konon nak tunjuk banyak duit. phuii lah.

  13. IOT says:

    Seronoknya khawin kat bali. Perkhawinan sponsor by Rakyat Malaysia :P

  14. sembabboolat says:

    makin SOMBAB muka mu ND.

  15. BOLA MANISS says:

    hmm… elok laa… kawen ala2 kapir.

  16. abc says:

    tak kisahla kt mana ND..kt kg Bali pun tiada salahnya

  17. […] Nora Danish Impi Perkahwinan Tepi Pantai Di Bali (96) […]