(15 GAMBAR)Nora Danish, Heroin Filem Aku Terima Nikahnya

Hiburan

(15 GAMBAR)Nora Danish, Heroin Filem Aku Terima Nikahnya

Sudah tengok filem Aku Terima Nikahnya? Ramai yang mengalirkan air mata menonton filem lakonan hebat Nora Danish dan Ady Putra ini. Malah, bos-bos tauke syarikat tisu begitu gembira sekali akibat permintaan tisu yang meningkat selepas filem ini ditayangkan di pawagam. Hehehe.
gambar nora danish
Mutu lakonan Nora Danish di dalam filem ini dikatakan sangat hebat sehingga berjaya meruntun jiwa raga para penonton. Kalau anda masih belum menonton, pastikan ke pawagam berhampiran sebelum terlewat. Yang penting keayuan dan kecantikan Nora Danish memang cukup terserlah di dalam filem ini.
gambar nora danish

13 lagi gambar Nora Danish, heroin filem Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Syoknyegambar.

Advertisement

P.S: Koleksi seni ukir kayu.

gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

102 Comments

  1. yaya

    October 16, 2012 at 4:36 pm

    weh mak jemah…ko pehal….kalo ko brada tmpat yg sm mmg ko ckp mcm 2….ke ko x kisah ngan aksi bpeluk sakan bkn muhrim…..walau ape pn aku nyampah ngan ND….aku sokong owg yg ckp dia gedik….

    • peminat

      October 16, 2012 at 5:29 pm

      ok..aku nak tanya artis kat malaysia sapa y ko suke??? aku nk tgk jgk gedik ke tak, kalau belakon ada tak dia pelok2, pegang2

    • ex asbend nora

      October 16, 2012 at 7:00 pm

      siyes aq ckp,aq benci gler nan nd skg nie..dlu aq mnt kat die…tp smenjak die dok pluk2 c ady nie..aq naik mluat nan die..x mghargai prasaan bini c ady nie..pukimak!jaaaanda gampang…!

    • cipopot

      October 16, 2012 at 9:06 pm

      memang keterlaluan lakonan ND tak de lah hebat tp nampak over mengediknyer…geli u…

  2. fizzo

    October 16, 2012 at 11:13 am

    Aku da tonton dan cerita dia biasa dan santai jer … tapi Nora terlalu mengediklah, asyik dia jer yg melekat pat Adi, siap cium pipi Adi lagi… agak agak lah sikit kalau ia pun nak lakon romantik….

    • peminat

      October 16, 2012 at 5:26 pm

      ko y buat filem ker?? dah dia pelakon nak teragak ape lagi.. ko nie mmg saja dengki..

  3. Muka putih...tangan hitam...

    October 16, 2012 at 10:35 am

    Cerita sejibik cerita The Vow….Idea Ciplak!!

    ***Psss – Brape kontena bedak si Nora Danish Pakai??

  4. i think

    October 16, 2012 at 10:22 am

    OKLA jugak citer ni..lain dari filem lain la…comel sgt tgk ND lam citer ni..mcm babydoll..

  5. nora

    October 16, 2012 at 9:06 am

    bfore ni i suka u, ND. tp since i follow u dekat instagram..n u always upload pic u berpelok sakan dengan adi putra. i hate u!

    • Qisha

      October 16, 2012 at 10:21 am

      Betul eh? I follow juga instag Nora tapi takpernah pula nampak dia berpeluk sakan tu. Kena check balik ni.

Loading...