(15 GAMBAR)Nora Danish, Heroin Filem Aku Terima Nikahnya

Hiburan

(15 GAMBAR)Nora Danish, Heroin Filem Aku Terima Nikahnya

Sudah tengok filem Aku Terima Nikahnya? Ramai yang mengalirkan air mata menonton filem lakonan hebat Nora Danish dan Ady Putra ini. Malah, bos-bos tauke syarikat tisu begitu gembira sekali akibat permintaan tisu yang meningkat selepas filem ini ditayangkan di pawagam. Hehehe.
gambar nora danish
Mutu lakonan Nora Danish di dalam filem ini dikatakan sangat hebat sehingga berjaya meruntun jiwa raga para penonton. Kalau anda masih belum menonton, pastikan ke pawagam berhampiran sebelum terlewat. Yang penting keayuan dan kecantikan Nora Danish memang cukup terserlah di dalam filem ini.
gambar nora danish

13 lagi gambar Nora Danish, heroin filem Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Syoknyegambar.

Advertisement

P.S: Koleksi seni ukir kayu.

gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

102 Comments

  1. Anonymous

    October 24, 2012 at 10:14 am

    cerite paling mengecewakan.baik lyn cerekarama.zzz

  2. dennis

    October 23, 2012 at 8:44 pm

    korang tau tak kat mana tmpt Johan propose Arrisa? backround Mandarin Oriental.

  3. fizzo

    October 17, 2012 at 3:11 pm

    wahai peminat…. anda da tonton ker filem ni? babak yg si Nora cium pipi Ady, kenapa eh? perlu ker?

    • Lulu tobeng

      October 24, 2012 at 10:49 am

      Tak perlu sebenarnye babak cium tu gatal Nora ni dia aje yg terlebih mengesel dekat adi putra. Ko ingat org sayang kat ko ker nora. Beza ko dgn fasha mcm langit dengan bumi. Fasha cantik ada aura gambar dekat instagram tak perlu edit dah cun. Ko gambar kena edit baru cun. Tgk gambar ko dekat sini cun tak mcm dlm instagram ko. Mcm langit dgn bumi kan.

  4. Nina

    October 16, 2012 at 10:26 pm

    Dear Nora Danish,

    I tau u just berlakon. But itu on set. Tapi kalau kat luar tu kalau ambil gambar, tak perlu la rapat2 sampai mcm tu. Hormat sikit suami org. Adi Putra pun satu. Berlakon mmg la berlakon, tapi kat luar control sikit. Fikir la perasaan bini kat rumah tu macamana.

  5. delissa

    October 16, 2012 at 7:07 pm

    asal dia nampk gemuk ek??

Loading...