Written by AbangNara | October 15th, 2012

Sudah tengok filem Aku Terima Nikahnya? Ramai yang mengalirkan air mata menonton filem lakonan hebat Nora Danish dan Ady Putra ini. Malah, bos-bos tauke syarikat tisu begitu gembira sekali akibat permintaan tisu yang meningkat selepas filem ini ditayangkan di pawagam. Hehehe.
gambar nora danish
Mutu lakonan Nora Danish di dalam filem ini dikatakan sangat hebat sehingga berjaya meruntun jiwa raga para penonton. Kalau anda masih belum menonton, pastikan ke pawagam berhampiran sebelum terlewat. Yang penting keayuan dan kecantikan Nora Danish memang cukup terserlah di dalam filem ini.
gambar nora danish

13 lagi gambar Nora Danish, heroin filem Aku Terima Nikahnya dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Syoknyegambar.

P.S: Koleksi seni ukir kayu.

gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish
gambar nora danish

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

102 responses to (15 GAMBAR)Nora Danish, Heroin Filem Aku Terima Nikahnya

  1. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    bekenan betol minah jambu tengok nora ngan si adi putra ni lah ..kalau dorang ada jodoh kn bagos eeeeeeeeeeeee bekenan betol !! jangan marah ye wife adi minah jambu cuma bekenan aje tkde ape2 yg berlaku..

  2. hoii.. says:

    Ady putra jantan miang.. ady putra jantan miang.. miang..miang.. nyampahnyerr aku..

  3. Anonymous says:

    ini sangat sampah

  4. la la la says:

    fap fap fap fap fap

  5. ilovemylife says:

    in all honesty…of all actors in this movie i would have to say ND’s acting was unexpectedly good…yeah..there were some awkward moments but she managed to carry the emotions of dilemma/confused/lost/love/longing etc into the character. my problem with the movie is the storyline…it will do well if it’s on cerekarama slot instead of movie theatre.It is just too simple. It’s like orang malas buat kerja tak habis…and asal boleh type. so…the one that deserves to be criticized would be the production team rather than the actors. it will have you shed some tears though as the emotions shown were very much real to those who have had similar life predicaments.

  6. Anonymous says:

    janda jejai

  7. duradun says:

    this film derived from the vow. just like 29 feb adapted from curious case of benjamin button.how.. dissapointing. -_-

  8. lia says:

    aku terima nikahnya = the vow. different version, different ending. jalan cerita sama.. huhu! adi nampak kaku, nd quite ok. sila la tengok the vow (based on true story).

  9. haH? says:

    jejai dah pakai… next!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Ainan tasneem says:

    Duh!! org malaysia mmg pandai judge orang. Lengan peha ayamlah apelah. Lengan korang kurus sangat ke? Huhh jadi anonymous bolehlah korang judge dia. Cuba jumpa nora depan depan. Tengok siapa yang XS siapa double XL :)

  11. nora says:

    bfore ni i suka u, ND. tp since i follow u dekat instagram..n u always upload pic u berpelok sakan dengan adi putra. i hate u!

  12. i think says:

    OKLA jugak citer ni..lain dari filem lain la…comel sgt tgk ND lam citer ni..mcm babydoll..

  13. Muka putih...tangan hitam... says:

    Cerita sejibik cerita The Vow….Idea Ciplak!!

    ***Psss – Brape kontena bedak si Nora Danish Pakai??

  14. fizzo says:

    Aku da tonton dan cerita dia biasa dan santai jer … tapi Nora terlalu mengediklah, asyik dia jer yg melekat pat Adi, siap cium pipi Adi lagi… agak agak lah sikit kalau ia pun nak lakon romantik….

  15. yaya says:

    weh mak jemah…ko pehal….kalo ko brada tmpat yg sm mmg ko ckp mcm 2….ke ko x kisah ngan aksi bpeluk sakan bkn muhrim…..walau ape pn aku nyampah ngan ND….aku sokong owg yg ckp dia gedik….

    • peminat says:

      ok..aku nak tanya artis kat malaysia sapa y ko suke??? aku nk tgk jgk gedik ke tak, kalau belakon ada tak dia pelok2, pegang2

      • ex asbend nora says:

        siyes aq ckp,aq benci gler nan nd skg nie..dlu aq mnt kat die…tp smenjak die dok pluk2 c ady nie..aq naik mluat nan die..x mghargai prasaan bini c ady nie..pukimak!jaaaanda gampang…!

      • cipopot says:

        memang keterlaluan lakonan ND tak de lah hebat tp nampak over mengediknyer…geli u…

  16. delissa says:

    asal dia nampk gemuk ek??

  17. Nina says:

    Dear Nora Danish,

    I tau u just berlakon. But itu on set. Tapi kalau kat luar tu kalau ambil gambar, tak perlu la rapat2 sampai mcm tu. Hormat sikit suami org. Adi Putra pun satu. Berlakon mmg la berlakon, tapi kat luar control sikit. Fikir la perasaan bini kat rumah tu macamana.

  18. fizzo says:

    wahai peminat…. anda da tonton ker filem ni? babak yg si Nora cium pipi Ady, kenapa eh? perlu ker?

    • Lulu tobeng says:

      Tak perlu sebenarnye babak cium tu gatal Nora ni dia aje yg terlebih mengesel dekat adi putra. Ko ingat org sayang kat ko ker nora. Beza ko dgn fasha mcm langit dengan bumi. Fasha cantik ada aura gambar dekat instagram tak perlu edit dah cun. Ko gambar kena edit baru cun. Tgk gambar ko dekat sini cun tak mcm dlm instagram ko. Mcm langit dgn bumi kan.

  19. dennis says:

    korang tau tak kat mana tmpt Johan propose Arrisa? backround Mandarin Oriental.

  20. Anonymous says:

    cerite paling mengecewakan.baik lyn cerekarama.zzz

  21. Mrs says:

    Sebenarnya, sebagai umat islam..kita mesti praktikkan apa yg kita dah tahu…jgn pura2 tak tahu..jika sudah tahu hukum Allah tak boleh buka aurat, bergaul bebas so jangan buat. Tapi jika ingin merasa nikmatnya seksa neraka n kubur tue..just carry on.aku cuma insan biasa hanya mampu bercakap tapi tak mampu mengubah hidup kamu..so kita lah yg perlu beriktiah utk mengubahnya

  22. Mrs hampa says:

    Jangan salahkan tuan pengarah..kita mampu membuat keputusan sendiri..awak smua bukan budak kecil yg mesti di sarungkan bantal utk tidur