Written by Bella | June 5th, 2018

Sekian lama bersengketa,akhirnya Fasha Sandha minggu lalu mengumumkan beliau dan Nora Danish sudah berdamai demi kebaikan anak-anak mereka yang mempunyai talian persaudaraan dan demi  keharmonian keluarga kedua-dua belah pihak.

Menerusi akaun Instagramnya, Nora yang bersyukur akhirnya masalah antara mereka bertemu nokhtanya memuat naik perjanjian mahkamah antara mereka berdua.

Nora berharap Fasha dapat memenuhi setiap ‘aku janji’ yang telah dipersetujui pada sesi mediasi yang berlangsung pada 22 Mei lalu.

Fasha akui keputusan beliau untuk berdamai dengan Nora bukanlah paksaan daripada mana-mana pihak. Segala isu dan kemelut beliau bersama Nora sudah tamat dan tidak akan memberikan sebarang komen lagi berhubung perkara tersebut.

30 responses to Nora Danish Harap Fasha Sandha Penuhi Aku Janji, Syukur Sengketa Sudah Berakhir

  1. honey says:

    Alhamdulillah

    0

    0
  2. Anonymous says:

    apasal byk saaaaaaaangat iklan ko nara oiii!

    24

    0
  3. Anonymous says:

    Nampak x kat situ sape yg malu last2.Cuba buat relaks je Fasha.Kan itu jauh lbh bagus. Ni asyik nk up status acah2 suci ko. Padahal niat tu kita yag baca pun tau. Ingat ni klu berlaki lagi. Jadi menantu jgn sombong.InsyaAllah mertua kita pun BERAKAL.

    35

    3
  4. Anonymous says:

    tp hari tu siap kantoi sbb masa sajat on call dgn penganjur…penganjur ckp nora tak nak fasha ada di majlis yg sama. perbualan telefon dalam bilik sajat masa tu kan?

    9

    8
    • Anonymous says:

      Nora & Fasha ni padan lah. Dua2 bajet suci murni. Dulu Nora selalu jgk saman Fasha tp kalah. Si Fasha up status bajet suci jgk. Kali ni, ayat Nora pun tak boleh blah konon atas budi bicara dia. Kalau bukan sbb budi bicara Fasha nak tamatkan benda ni, rasanya dorg ni gaduh lg. Dua2 childish. Mmg padanlaaaa. Cuma harap Fasha tak cari laki hauk mcm si Nedim. Sampai anak kena tempias.

      8

      16
      • Anonymous says:

        betul la atas budi bicara Nora. Kalau tak disebabkan Fasha kena saman fitnah 20 juta, 20 juta k, kau ingat dia sanggup minta maaf. Nasib baik Nora sanggup tarik balik saman bila Fasha sedia buat aku janji. Fasha ni nak cover malu guna la anak-anak.

        38

        0
      • kenyataan says:

        Bila masa Nora sllu samam Fasha dan kalah?? Nora tdk kalah tpi atas nasihat ex dia si Jejai tu sbb tu Nora mengalah tpi kali ni ha hadap lh..budi bicara Fasha ko cakap? Nora yg kemukakan saman ler atas fitnah Fasha apa pula budi bicara? Kes2 fitnah yg over mcm ni tk blh lh nk budi bicara seharusnya ko tk pyah lh nk up lgi benda dh yg berlalu skrg mereka dah berdamai kita patut rasa bsyukur bukan nk bangkit2 lgi and give them space and let them enjoy life mcm dulu2 tu demi anak2 and satu benda lgi jodoh pertemuan tu kerja Allah ko tk payah lh nk hina si Nedim dan bawa anak dia sekali..ko kena faham mentality netizen mmg sukar nk faham atau nk halang apa dorg nk cakap pun tpi biar lh kita jgn smpai menghina cipataan Allah dan klau rasa si Nedim tu bnyk buat jahat dan kalau betul pun biar lh pengadilan yg akan menentukan bukan kita si Nedim tu bukan budak lgi dia buat ker tdk dia sendiri kena tau buruk baik yg akan dterimanya..apa2 pun tahniah utk Nora dan Fasha

        2

        0
      • min lara says:

        oiii…bila masa Nora selalu saman Fasha?? Ini kali kedua, dulu ada sekali dia saman dah, tapi dia tarik jugak sebab Jejai merayu mintak dia tarik saman, takde duit nak bayar…this time Nora proceed saman sebab melampau sangat…kena RM20 juta baru nak ngaku salah dan buat akujanji..sampai kena buat macam ni la baru la jaga mulut ye Fasha…kalo tak kau memang dendam dengan Nora sebab Jejai kawen dengan dia first kan?? Harap2 perkara ni betul2 settle..tak larat la nak baca posting kau memerli Nora & family dah Fasha oi…

        44

        0
    • Anonymous says:

      Kan, last2 fasha kene mengalah lak…hmmmm.. ND guna pengaruh laki dia kot..sabo je lar fasha..

      2

      22
      • pleasereadproperly says:

        mana ada guna laki di.. memang fasha salah.. ko geti baca ke tak akujanji tu?

        23

        0
      • Anonymous says:

        giler aper pengaruh laki…. fasha dah takut pengaruh 20juta mane nk korek oiiii… jejai tanggung duit anak jer bole lah skrg… sah2 sblm masuk kandang fasha dah tau dia salah… kalo tak mau ker nk minta maaf.. 20 juta oiii

        11

        0
  5. Anonymous says:

    tahniah nara… banyak benoo iklan ko… meluatt iklan ko ni !!

    9

    0
  6. Anonymous says:

    IKLAN BNARA YG BERDUYUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! Apakah motif Nara?

    5

    0
  7. anonymous says:

    Friendship doesn’t need undertaking letter signed in court. A hug and saying you’re sorry is good enough. Aku janji ni adalah untuk berdamai. Kemungkinan utk berbaik sampai bole ngeteh, shopping sama-sama mungkin tidak. But then again, we’ll never know. Sbb anak-anak mereka ada pertalian darah. Mungkin bole bawak anak-anak picnic, outing sama-sama.

    15

    0
  8. narleen says:

    naik gila buka BN dekat phone. langsung tak boleh scroll sebab banyak iklan. buka dekat PC aman sikit. kena boikot BN ni.

    10

    0
  9. prihatin says:

    takkn status maaf satu pihak je…. pada ai nora pun ada gk salah dia… sama2 mintak maaf kan bagus…

    3

    15
  10. Anonymous says:

    Mana taknya. Nora Danish saman dia 20 juta. Terpaksa la minta maaf sebab secara terang-terangan memang Fasha mengaibkan dia. Yang tak berkenan dengan Fasha ni, asyik-asyik guna anak-anak. Kalau tak kerana peluang tipis untuk menang dan takut kena bayar 20 juta mustahil kau nak minta maaf tapi nak cover malu sebab cakap lepas jadi gunalah pendekatan anak-anak. Lepas tu semua puji dia baik hati mulia sebab sanggup minta maaf dulu sedangkan aku rasa Nora lagi baik sebab sanggup tarik balik saman bernilai 20 juta. Ingat netizen lupa apa kau tulis, kau kata ada bukti dan saksi. Kau tak takut kena saman dan kau nak saman Nora balik pastu berlagak dulu Nora saman kalah. Aku rasa macam Nora sengaja lewat upload dia punya post sebab nak tengok apa yang Fasha post. Tengok Fasha punya post macam dia baik sanggup beralah demi anak dan last-last bila Nora upload dia punya baru tahu itu hanya perjanjian perdamaian bagi mengelakkan kena saman. Siap buat aku janji lagi. Lepas ni Fasha dah tak boleh sewenang-wenangnya nak kutuk Nora dan co.

    6

    0
  11. lola says:

    dh dua2 xdapat c jejai tu,bermaaf2an la…

    0

    3
  12. Anonymous says:

    Kalau nora danish berani saman Fasha maksudnya betul bukan dia yang halang kehadiran Fasha di fashion show Jakel. Si Fasha tu boleh je bagi pembelaan “fair comment” sebab ada rakaman video. Masalahnya takut orang2 dalam video tu lebih sudu daripada kuah sebab nak bodek Nora, sedangkan Nora tak halau pun. Konfem Fasha kena heret la semua jurumekap tokey Jakel kalau nak membela diri guna “fair comment”.

    Apa pun diharapkan lepas ni semua selebriti ke orang awam ke sila jaga mulut. Jangan nak membawang tanpa usul periksa.

    10

    0
  13. luna says:

    i think masa nora first time saman fs tu tak ada lagi macik2 bawang nie, so bila saman kali kedua nie, itu cara terbaik bagi public tengok akujanji tu supaya fs tu tak ada bunyi. kalau i tempat nd, orang fitnah i, i tak bagi kata 2, terus saman lol…

    6

    0
  14. fit says:

    kira ny, screen shot guaman ni, nora menang la yer..huu.. aku tetap lebih suka Fasha dari Nora.. Nora since dgn Nedim & percutian liar ny, rasa dh x minat nk tngok dia.. siap tggl ank kt fasha lg..haha

    1

    5
    • buzybody says:

      bukan tinggal anak kat fasha “ibu mithali” tu.. mmg turn laki dia yang jaga time dia g holiday tu…tp sbb si ibuk suka “menunjuk mithali + penyayang”..so dia upload la gambo jaga si rayqal tu, walhal mmg dah turn laki dia jaga….adoooi la ko ni kan… kalau dah kahwin dengan duda ada anak mmg bini baru dia kena tolong jaga sekali la lagi2 lak si jejai tu mmg responsible bab anak2…aiiii paham ke idok ni?

      2

      0
  15. Meera says:

    I prefer fasha dari nora…fasha mungkin mulut nampak jahat tapi hati baik..sebaliknya nora ni kelihatan baik tapi hati….pendendam .dlm kes ni rasanya mmg betul nora taknak fasha ada kat majlis tu..tapi dia guna pihak jakel untuk nafikan..so nampak la dia tak salah..klu tak takkan fasha sampai sedih masa post kat insta..tapi sbb dia kena saman 20 juta …so jalan terbaik berdamai..

    1

    2

Leave a Comment

Optional