Written by Bella | June 5th, 2018

Sekian lama bersengketa,akhirnya Fasha Sandha minggu lalu mengumumkan beliau dan Nora Danish sudah berdamai demi kebaikan anak-anak mereka yang mempunyai talian persaudaraan dan demi  keharmonian keluarga kedua-dua belah pihak.

Menerusi akaun Instagramnya, Nora yang bersyukur akhirnya masalah antara mereka bertemu nokhtanya memuat naik perjanjian mahkamah antara mereka berdua.

Nora berharap Fasha dapat memenuhi setiap ‘aku janji’ yang telah dipersetujui pada sesi mediasi yang berlangsung pada 22 Mei lalu.

Fasha akui keputusan beliau untuk berdamai dengan Nora bukanlah paksaan daripada mana-mana pihak. Segala isu dan kemelut beliau bersama Nora sudah tamat dan tidak akan memberikan sebarang komen lagi berhubung perkara tersebut.

30 responses to Nora Danish Harap Fasha Sandha Penuhi Aku Janji, Syukur Sengketa Sudah Berakhir

  1. Meera says:

    I prefer fasha dari nora…fasha mungkin mulut nampak jahat tapi hati baik..sebaliknya nora ni kelihatan baik tapi hati….pendendam .dlm kes ni rasanya mmg betul nora taknak fasha ada kat majlis tu..tapi dia guna pihak jakel untuk nafikan..so nampak la dia tak salah..klu tak takkan fasha sampai sedih masa post kat insta..tapi sbb dia kena saman 20 juta …so jalan terbaik berdamai..

  2. fit says:

    kira ny, screen shot guaman ni, nora menang la yer..huu.. aku tetap lebih suka Fasha dari Nora.. Nora since dgn Nedim & percutian liar ny, rasa dh x minat nk tngok dia.. siap tggl ank kt fasha lg..haha

    • buzybody says:

      bukan tinggal anak kat fasha “ibu mithali” tu.. mmg turn laki dia yang jaga time dia g holiday tu…tp sbb si ibuk suka “menunjuk mithali + penyayang”..so dia upload la gambo jaga si rayqal tu, walhal mmg dah turn laki dia jaga….adoooi la ko ni kan… kalau dah kahwin dengan duda ada anak mmg bini baru dia kena tolong jaga sekali la lagi2 lak si jejai tu mmg responsible bab anak2…aiiii paham ke idok ni?

  3. luna says:

    i think masa nora first time saman fs tu tak ada lagi macik2 bawang nie, so bila saman kali kedua nie, itu cara terbaik bagi public tengok akujanji tu supaya fs tu tak ada bunyi. kalau i tempat nd, orang fitnah i, i tak bagi kata 2, terus saman lol…

  4. Anonymous says:

    Kalau nora danish berani saman Fasha maksudnya betul bukan dia yang halang kehadiran Fasha di fashion show Jakel. Si Fasha tu boleh je bagi pembelaan “fair comment” sebab ada rakaman video. Masalahnya takut orang2 dalam video tu lebih sudu daripada kuah sebab nak bodek Nora, sedangkan Nora tak halau pun. Konfem Fasha kena heret la semua jurumekap tokey Jakel kalau nak membela diri guna “fair comment”.

    Apa pun diharapkan lepas ni semua selebriti ke orang awam ke sila jaga mulut. Jangan nak membawang tanpa usul periksa.

  5. lola says:

    dh dua2 xdapat c jejai tu,bermaaf2an la…