Nora Danish Dipuji Mengacara MeleTOP, Netizen Minta Gantikan Neelofa

Hiburan

Nora Danish Dipuji Mengacara MeleTOP, Netizen Minta Gantikan Neelofa

Bukan sahaja mempuyai wajah yang jelita tetapi karakter Nora Danish yang comel dan tampil bersahaja ketika mengacarakan program MeleTOP semalam menggantikan tempat Neelofa mendapat pujian serta maklum balas yang positif daripada netizen.

Advertisement

Rata-rata netizen begitu menyenangi cara Nora yang agak santai serta tidak terlalu kelam-kabut mengendalikan program itu sehingga ada yang mahu beliau dikekalkan sebagai pengacara MeleTOP.

Pada pendapat kami, Nora dan Neelofa mempunyai cara dan aura masing-masing dalam pengacaraan. Namun, tidak kami nafikan isteri kepada Nedim Nazri ini cukup versatil dan tidak terlalu nampak kekok ataupun gugup mengacarakan program yang disiarkan secara langsung itu. Tahniah Nora!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

31 Comments

  1. mak c kina

    July 19, 2018 at 12:40 pm

    korang xtau ke..kontrek lopa sampai dia pencen…hahaha

  2. Anonymous

    July 19, 2018 at 10:54 am

    bila nk tukar pengacara meletop ni… org tak nak tgk lopak laaaa… sambutan pun makin merundum kecuali bila ada jemputan hot… hit audience bukan sbb pengacara tp sbb org nk tgk retis jemputan

  3. whatever

    July 18, 2018 at 5:31 pm

    dah boring tengok lofa, tukar orang lain la plk

    • Pen Biru

      July 19, 2018 at 12:14 am

      Cuba cadangkn sape yg sesuai?? Nmpk dlm industri mcm x jumpa jer..ada yg ok berbicara tapi sending..ada yg meletup tapi no brain..bagitaulh sape tu???

    • Anonymous

      July 19, 2018 at 1:19 am

      Awek iklan trivago pun ok…atau Sherry Alhadad..
      Nora ok tp agak berusia..
      Lopa….come on..x natural n nmpk mcm plastik..

    • Anonymous

      July 19, 2018 at 3:32 pm

      skrg host yang saya minat ialah Ain Edruce.. dia mengacara memang gempak cuma kena kurangkan jerit dan sebut pekataan2 tak elok mcm pegi mampos dan babi hahahaha, mmg natural bila hosting dan masuk air. tak kontrol lawa.. tgok ig pergh posing mcm model, tapi bila tengok dia hosting, aiya tekezut tgk perangai dia…sape yang tak suka bingit2 memang akan kecam la..ahahhaha

  4. Anonymous

    July 18, 2018 at 4:55 pm

    Kahkah yg ‘netizen’ yg dimaksudkan tu adalah fans misfake.

    Kalau boleh depa nak missfake dan fattah jadi hosting setiap acara apa pon. Dan setiap chanel tv pon depa nk suruh pengarah ambil missfake dan fattah.

    Maklum la fattah dan missfake dan sendu sekarang xde job. Dok up video gersang acah x perasan je hari2.
    Sekarnag terpaksa lah adik tah sambung belajar. Sedar dah sendu. Maka kakak fake kena kerja keras sikit utk sara adik amin Tah nk study. Xkan nk apply ptptn wakakakak.
    Ok laa kasi laa missfake jd host meletop. Kesian xde job. Tambah2 lopa pon x sempat dah nk jd host meletop. Maklum lah hari2 busy pi oversea sana sini. Semua pakat berebut nk bg job dan kolabirasi dgn lofa.

    Kakak fake dah xde job dan adik tah. Please bg job. Kesian fans dorangg. Xpon korang kutip derma. Mcm org umno kutip utk najib hahahaahhahaha

    • Anonymous

      July 20, 2018 at 1:47 pm

      sape ckp aku fans diorg… aku menyampah tgk meletop takde kene mengena dgn diorg… ko gila ker sume nak kait.. dah lopak takde bakat mengacara lakonan pun ke laut… drama asalkan xde lopak mesti best meletop… dah berapa drama trending sbb lakonan best bukan sbb adegan gesel2 tetek… paham??!!!… nak hidup dlm industri cuma harap2 fans penjilat mcm ko jer up si keling tu..
      lopak keling & ko patut dah lama berambus dari program meletop..

  5. nok gebuzzz

    July 18, 2018 at 3:55 pm

    kalau aku jadi lofa aku dah berenti da…malu jer ramai dah suh berenti…lagipon boleh bagi peluang kat org lain…astrok pon x phm2…asal ada yg ganti lofa mesti org suke…

    • Anonymous

      July 18, 2018 at 6:12 pm

      Ambil missfakezura pon akan ada yg x suka jugak. Mana2 artis pon pasti akan ada netizen yg kehidupan sendu dengki dan x suka. Astro lg bijak dari ko dorang nk pilih sape. Bodoh laa kalau buang lofa. Semua pon tau hari selasa adalah hari Neelofa! Hakhak

    • Anonymous

      July 18, 2018 at 9:29 pm

      Sorry, sbg ex- pengajaran rancangn teenagers peringkat Asia yg menggunakan English medium sbg Pengantara, bukan level fazzy dduk kt seat pengacra meletop Tu ye. Sorry skit

    • Anonymous

      July 19, 2018 at 1:17 am

      Bkn taraf Fazura lah nk mengacara Meletop..shes no 1 film actress ok dan pelakon filem pling popular…
      Ex host MTV Asia ok…jauh lbh kelas dr Meletop yg minah2 bawang je nonton

    • Anonymous

      July 19, 2018 at 9:16 am

      wakakaka no 1??? kahkahkahhhhhh kahakkk terkeluar dgr.
      fazz mengacara apa ekk sekarang?? ke xde job??? sendu je tgk hhahhaha. mengacara lakii dia le kott . apa job fazz sekarang??ke blowjob je sekarang. kihkih.
      kesian aku tgk fans sendu pajura..dah puji melambung2 no 1 la konon tp aku tgk xde pon fajura dekat mana2.maklum la dh tua.stesen tibi mana nk ambil.hakhak. xde org nk bg job dah.elok la ikot adik Fattah sambung study, bg hilang bimbo tu :’D

    • Chohkri Yulis

      July 19, 2018 at 1:58 pm

      Utk pelakon no 1 aku x rasa fazura camtu…tp nk ke sana la…sbb dia watak pn x pelbagai sgt.
      Kalau pengacaraan dia ok utk rancangan cm travelog, muzik, event…utk utk rancangan mcm Melodi pn ok sbb aku pnah tgk dia mengacara rancangan mcm tu….
      Ya memang beto dia jd vj Mtv Asia. Melodi rancangan xde kelas sgt…lebih kpd nk mengata org.. mcm beautifulnara kita baca ni.. Haha

    • kenyataan

      July 19, 2018 at 4:06 pm

      Bodoh lgi to keep misslofafake, get lost lh! menyampah! berlagak! gedik! setiap keluar meletop pakaian terover sgt mcm nk pergi red carpet..terkadang pakaian tk terbawa diri..pakai kasut pun susahkan diri tinggi sgt tk reti nk jalan betul..tk skill at least Erra, Fazura, Rozita, Zahirah, Nora Danish, Fasha Sandha tk kekok pun pakai kasut tinggi tpi misslofafake ni kesian rasa nk tinggi sanggup siksa diri..tk tinggi2 juga wakakah

    • Anonymous

      July 20, 2018 at 10:46 am

      betul sgt… lopak tu biol juge ade hati amik job jd duta ubat tinggi… bodoh sape caya ckp keling paki tu… diri sendiri terkial2 pakai kasut tinggi… dia cuma bole bwk jenis 5 inch yg flat type jer tu pun terkial2 jln… xreti jenis tiang high heels xcaya tgk kasut2 dia… x se level jauh sgt xsetanding nama2 ko sebut.. diorg cantik jer jln with high heels..

Loading...