December 31st, 2009

nora danish janda

Adakah kenyataan Nora Danish yang menyatakan bukan mudah untuk dia membawa status janda adalah satu petanda yang dia sudah bersiap sedia untuk bergelar seorang isteri balik? Rasanya semua orang pun tau yang janda (lagi-lagi janda cun macam Nora Danish nie) sering dipandang serong oleh masyarakat. Banyak gelaran diorang dapat. Perampas suami orang la, janda tak laku la, janda mahal la. Banyak lagi le.

Cuba dengar apa Kak Nora Danish kita cakap sikit:-

[note]Saya sedar segelintir masyarakat memandang negatif kepada status janda ini, tidak boleh berpakaian seksi, keluar dengan lelaki, pergi clubbing dan sebagainya[/note]

Kenyataan atas nie kami kurang sokong sikit. Rasanya semua orang pun boleh agak sebab apa kami tak sokong. Seeloknya jangan la buat 3 perkara kat atas tue tak kiralah anda janda ke andartu ke bini orang ke. Memang benda yang tak berapa elok dibuat pun.

Lagi luahan hati Nora Danish:-

[note]Mereka sering melabel janda sebagai perempuan yang jahat dan perampas. Seharusnya mereka lebih kasihan sebab kami mangsa keadaan dan hormat kepada golongan janda.[/note]

Yang atas nie kami sokong. Memang kami kesian dengar kisah-kisah janda yang kena maki hamun ngan bini orang lain bile bini orang tue jeles membabi buta. Agak-agaknya apa perasaan kalau kita di tempat mereka ? Contohnya si janda tue tengah syok wat kerja kat opis tetiba terdengar suara jeritan mencaci dia. Mana nak letak muka? Malu beb ~~

Sebab tuelah tak baik untuk janda-janda seperti Nora Danish nie menjanda lama-lama sangat. Nanti kena cop perampas orang. Sebaiknya kawin secepat mungkin. Takkanlah takder orang nak kat janda macam Nora Danish yang putih melepak, muka cute dan seksi nie. Mesti ramai tengah beratur nak tunggu giliran ngorat. Tak gitu?

Ucapan kami untuk semua janda-janda di Malaysia, semoga tabah menghadapi rintangan yang ada. Dan semoga cepat bertemu jodoh sekali lagi.

p/s: hari ni last day tau mau dapatkan Xpax Double Bonus, topup rm50 kompem malam ni abis sebab sms happy new year kat semua orang..


Comments are closed.

Loading...