Written by AbangNara | July 25th, 2013

Respek!!! Ternyata tiada lagi keruh di dalam hubungan Nora Danish dan Fasha Sandha apabila Nora mengesahkan yang mereka akan beraya bersama-sama kelak. Tak sabar rasanya untuk melihat gambar mereka berdua bermaaf-maafan di pagi raya. Pasti klasik!!!

nora danish

Abang Nara perasan yang hubungan mereka semakin rapat semenjak Fasha melahirkan anaknya, Rayfal. Memang betullah orang kata anak ini penghubung kasih sayang. Kata Nora Danish kepada portal GUA:-

Raya pertama saya akan balik beraya di rumah bekas mertua saya di Perak dan selepas itu barulah saya akan membawa anak saya Rayqal bercuti pula. Ini sudah menjadi tradisi saya dan keluarga apabila pulang beraya pada hari raya pertama di rumah bekas mentua di Perak.

Lagipun saya memang suka pulang untuk menjamah makanan yang enak seperti Rendang Tok yang amat popular dan sedap untuk dijamah pada hari raya pertama. Kemungkinan besar juga saya akan beraya bersama-sama dengan Fasha Sandha di sana

nora danish

Lagi satu perkara yang Abang Nara respek megenai Nora Danish ialah keupayaannya menjaga hubungan antara dirinya dan bekas mertua. Bukan semua wanita mampu berbuat demikian. Hanya mereka yang benar-benar tabah dan cekal sahaja akan berjaya. Apa pun, buat Nora dan Fasha, jangan lupa kongsikan gambar anda bersalaman di pagi raya kelak.

P.S: Mazda3 2014 bermula dengan harga $16,945 di US

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

114 responses to Nora Danish Akan Beraya Bersama Fasha Sandha Di Rumah Bekas Mertua

  1. tak kuasa mak!! says:

    aikk..RAYA PERTAMA ko raya rumah BEKAS MERTUA?? ko takde family sendiri ke yg patut diutamakan? ke mak bapak kau sekali beraya di rumah bekas mertua tu? kot ye pun bekas mertua tu org kaya, jgn la nampak sgt mcm menempek kesenangan org..alahaii..malu lah sikit…

  2. Siti says:

    Meluat dengan dia ni. Gamba pakai telekung pun nak menunjuk.Geli larh mak janda poyo nih.. Dah tu, menempek kat family si Jejai.. Mata duitan

    Weyy Jejai dah xnak ko, boley blah laaaa….

  3. hahaha says:

    ND dgn fmily jejai mmg baik lh..mmg setiap tahun ND & Family akn beraya kt umah ex mertua dia..buka puasa pn dorg sama2, ce tgk kt instrgam ND, adik beradik jejai,mak jejai mmg tnjuk dorg ni akrab..mak jejak dgn mak nora pn still rapat..

    • NO says:

      Tak nafikan diorg akrab tapi jgn la smpai 1st day dia nk dtg beraya umah bekas mertua dia.
      Raya la dgn fmili dia dulu..mak dia kan ada lg.
      Lagi 1, kalau nak pergi pun ..senyap2 je la dulu..psl ni pun nk inform kt orang.

  4. miss says:

    Nora danish..
    Ko nak / suke sngt ngn family jejai coz ko nk srh fasha jeles coz the entire family including cousin call u as Yong kn,,, n fasha as Fasha

  5. isayman-whatsaygurl says:

    TAHUN DEPAN DAYANA BERAYA SAMA2 DENGAN SAKINAH DENGAN SI ACAP PLAK…PADA SYURGA DI WAJAHMU :)

  6. Anonymous says:

    Untung nyer ND..title Yong masih di pegang..padan muka Pasha walaupun ko dpt rampas suami ND tapi ko tak diiktiraf dlm family Jejai sebagai menantu sulong…tunggu ko buat perangai jer Fasha ..family Jejai dah lama ready nak tendang kau out of their family…

  7. Beautiful narong says:

    Sy bukanlah peminat FS, tp sy agak bersimpati dgnnya dlm hal ni,,ND shud move on,klu nk berjumpa keluarga mertua xde mslh,cuma itu bukan keutamaan utk die skrg..mungkin keluarga jejai stil x boleh terima FS, based on apa yg korang mention dgn nme gelaran diorg,, tp itu antara FS dgn keluarga jejai..ND sudah dikira org luar xperlu nk menjejaskan lagi keadaan..mungkin dah jodoh mereka,dah ada anak pun FS n jejai..apepun kite doakan mereka berbaik di bulan mulia ini…

  8. uglynara says:

    ND ni saja nak tunjuk baik..baik ada makna,orang beraya nak berseronok2 dengan famili sendiri, dia bekas famili xpayahla sibuk..mesti fs sentap ada 2 org yg nk dilayan, menantu dan bekas menantu..

  9. luke pritchard says:

    Warning: Kejap lagi mesti bang nara nk post cerita si getah skrap buat sidang media…

    choiiii!

    *Meminta maaf sesenang membuat salah…yang memaafkan menahan hati yang parah

  10. cikut says:

    alaaa… xde makna nye nd nk jejai….skg pn dia ngn ank menteri ke? senang2 dpt kasut isabel marant berpasang2…….hbag birkin…. ko ade??

  11. Anonymous says:

    eh korg tgk la IG nadia sabrina, dia pngil fasha YONG.

  12. key Pop says:

    haish.. sume negatif… kalau sekalipun si ND ni ada agenda lain ke apa ke (nak berebut c jejai balik ke, nak rapat dgn mentua dia sbb mentua dia kaya ke)..itu antara dia dengan tuhan… kita sebagai manusia yang tak sempurna ni seelok²nya jadikan ini satu pengajaran buat diri sendiri.. lagi² perempuan yang da berkahwin… belum tentu lg nk beraya 1st kt rmh mentua..silap² haribulan masam² muka dengan laki 2,3 hari sbb nk berebut blk rmh mana 1.. jadikan contoh la c nd ni, masih berbaik dgn mentua dia..ada sesetengah miss J lepas cerai, cerai jugak dgn keluarga mentua..tak kira la keluarga mentua dia tu kaya ke miskin ke..sorg cerai, cerai terus sume.. haish~ bawak² la taubat.. RAMADHAN ni weiiiiiiiiiiiiii

  13. Anonymous says:

    Fasha memang la baik. tapi mak dia sesuka hati maki puan seri, korg tgk media malaya mcmna mak dia maki,
    adik beradik fasha pon sama kurg ajar, haritu ad fan ckp “fasha sandha je cantik, yg lain biasa2” mak aih adik bradik fasha tros melenting, tak cukup sorang. Farra, Fasyina tmbh lagi Farida Aryani kutuk budak 2.

  14. cikut says:

    ala xyah gado2…. dulo mmg nora n fasha xleh jumpa… tp biasa la manusia bl kita da ade pengganti sure leh terima…. semenjak nd kwn ngn nedim.. nmpk x dia n fasha more open skg…. g la skodeng ND nye IG…. almost everyday dok lepak kt uma si nedim tuu….

  15. yan says:

    aku stuju ngan kau amoi…sibuk2 jer menyelit nora tu…..

  16. dyanna says:

    mungkin anak dye rayqal request nak beraya gn jejai…so mgkn nora danish taknak ketepikan kemhuan anak dye…plus nora danish yang besar kan anak dye…so menjadi kewajipan tok beraya bersama anak berbanding ibu dye…sebab tue la nmpk cam nora danish beraya dgn bekas mertua…

  17. ape2 jelah says:

    xpe fasha, yg penting jejai sayangkan awk… fasha mmg tetap jelita muahhh…