May 29th, 2019

Tindakan pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah memuat naik foto lelaki yang dikatakan seorang pelakon kaki perempuan mencetuskan spekulasi hangat di media sosial kini.

Nonny meminta agar lelaki berkenaan bertanggungjawab dengan perbuatannya yang sudah menghamilkan seorang wanita.

Menurut Nonny lagi, lelaki yang dikenali sebagai Mr AA itu sudah berkahwin tetapi seorang yang suka berfoya-foya dan beberapa kali berlaku curang dengan isterinya. Sering menggunakan ayat-ayat manis untuk mempermainkan hati dan memperdayakan wanita.

Aduhai, satu demi satu kes kecurangan didedahkan, siapa pula Mr AA  ini?

Sumber Berita : mStar Online


71 responses to “Nonny Nadirah Dedah Pelakon Lelaki Kaki Perempuan, Curang Dengan Isteri”

  1. anon says:

    macam kisah diri sendiri je noni ?
    tak kan kau yg kena game pulak ??
    dia pernah belakon dgn alif aziz

  2. Maya says:

    confirm Aliff Aziz punyer lah

  3. Aida Musa says:

    Kawan aku teka-
    Afzan A Rahman
    Tapi aku tak kenal sapa dia ni, tak pernah dengar pun. Fofular ek?

    • a says:

      Holy shmoly aku rasa ni paling relevan! sbb google mcm sama

    • amoi says:

      wei…aku google n kuar gmbr ala2 ni

      https://peraktoday.com.my/2017/01/abang-lan-lonjak-afzan/

      mcm gmbr 1st tu..betul ke?

    • amoi says:

      ada logiknya..cuba google nama mmg ada salah 1 gmbr mcm gmbr si nonny hint..

    • Anonymous says:

      Byk juga dia berlakon drama…tp selalu dpt watak baik2 je…abang baik, kawan baik…ermmmm

    • Anonymous says:

      Afzan A Rahman dahi tak tinggi macam dalam gambar ni.Aku rasa Que Haidar.tengok mulut sama

    • nina says:

      Weh confirm bukan Afzan A Rahman lah. Gigih aku Google biodata dia. Afzan tu ada dua orang anak. Sorang laki, sorang perempuan. Muhammad Haikal (kini pelapis muda pasukan belia bola sepak JDT) dan Anggun Nurcarissa. Muka Afzan tu bulat pas tuh lebar. Muka lelaki dalam gambar Instagram Nonny tu panjang pas tuh lonjong. Aku cuba bandingkan sebelah menyebelah tadi. Memang x sama. Melainkan Nonny edit gambar panjangkan dagu dia. Kesian weh dia kena tempias huhu. Tapi takpelah dpt pahala Ramadhan.

    • Anonymous says:

      aku pun teka Afzan A Rahman.

      dari gambar ig dia, ada gambar yg sama macam nonny ni post.
      klu rajin, sila terjah ig Afzan .

  4. narleen says:

    makcik puaka tolong siasat.

  5. Aida Musa says:

    Aku nak cakap sikit, berbaloi ke kau tolong kawan dengan cara ni? Sikit lagi si jantan tu hantar watsap dekat kawan kau, mereka pun baik2 semua terus buat anak lagi. Kau? Noting! Kita tunggu tengok, benda macam ni jangan over sis takut backfire awak.
    Si jantan tu, hmm sapa aku takleh nak agak.
    Si kawan prempuan tu, apo kono ekau ni? Belum apa2 dah belanja free, now rasokan hah

Loading...