May 29th, 2019

Tindakan pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah memuat naik foto lelaki yang dikatakan seorang pelakon kaki perempuan mencetuskan spekulasi hangat di media sosial kini.

Nonny meminta agar lelaki berkenaan bertanggungjawab dengan perbuatannya yang sudah menghamilkan seorang wanita.

Menurut Nonny lagi, lelaki yang dikenali sebagai Mr AA itu sudah berkahwin tetapi seorang yang suka berfoya-foya dan beberapa kali berlaku curang dengan isterinya. Sering menggunakan ayat-ayat manis untuk mempermainkan hati dan memperdayakan wanita.

Aduhai, satu demi satu kes kecurangan didedahkan, siapa pula Mr AA  ini?

Sumber Berita : mStar Online


71 responses to “Nonny Nadirah Dedah Pelakon Lelaki Kaki Perempuan, Curang Dengan Isteri”

  1. Anonymous says:

    untuk sosok muka lebar tu macam bukan aliff aziz. macam aidil aziz

  2. Geleman says:

    Mr Kusangka 4 rupanya lebih dari itu …kah kah kah …

    Ni mat romeo Singapore lani …

  3. Anonymous says:

    Mr. AA ?? yg terlintas Aidil Aziz, Alif Aziz…
    takkan Aidil kot..baru sgt kawen dgn fasha..

  4. Nosihat says:

    Bella bella ..kau baik balik dgn laki ko ni ternyalah kau benggap tahap dewa dewa …

    • SusterNgesot says:

      Ini nasihat buatmu Nosihat…Dewa itu Tuhan kenapa dikata bengap tahap Tuhan…bahasamu ngak pas.

    • Doktor ngesot says:

      Kalau di malaysia, dewa itu tidak bermaksud tuhan ya. Bahasamu juga ngak pas.

  5. Watever says:

    Macam laki si fasha je…kan pernah berlakon sekali ngan si noni ni.

    • Anonymous says:

      kan..tgk line rambut kt dahi tu sejibik. tp xmungkin pasal si aidil ni mcm baik2 je.
      xmungkin haron ajis n xmungkin alip.

    • Tatitu says:

      Dh ada anak la.. laki fasha mana ada anal lagi.. pandai2.

    • Anonymous says:

      kat dahi…mcm aidil sgt2..tp ntah la

    • Anonymous says:

      Aku rasa mcm Awal Ashaari, sebab dia mention ‘Child’ bkn children…mmg dia ada nak sorang pun. Aaron Aziz anak 3….nak kata Aliff Aziz..dah bercerai (ketika Nony dedahkan cerita ni Aliff dah bercerai…tp x tau ah). Atau mungkin si Nonny x terror grammar English…anak ramai pun tulis ‘child’….heheheh so berkemungkinan Aaron Aziz…hahahaha.

      Tp susuk gambar tu..kemas dan muka flawless ada iras2 Awal atau Aaron..Ammar Alfian gelap dan blm ada anak.

    • Rin says:

      Aliff aziz lah… Cek gambar kat Google… Ade gambar die tu

    • Pekerja Gomen says:

      Amar Asyraf….
      Dua2 gambar kat atas ni diambil dari google…
      Gambar dia ngan Nelydia Senrose
      Instinct aku jarang silap

    • Anonymous says:

      Putih laki tu. Awal kan tak lah secerah tu

    • Not your mama says:

      Aliff aziz pernah jugak belakon dgn noni. Citer melankolia

    • minah jambu say NO to drugs says:

      sape suruh pompan tu gatal sangat !! ini bukan salah lelaki pompan yg harus di persalahkn tk tau jaga maruah diri..

Loading...