Written by Bella | May 29th, 2019

Tindakan pelakon dan penyanyi, Nonny Nadirah memuat naik foto lelaki yang dikatakan seorang pelakon kaki perempuan mencetuskan spekulasi hangat di media sosial kini.

Nonny meminta agar lelaki berkenaan bertanggungjawab dengan perbuatannya yang sudah menghamilkan seorang wanita.

Menurut Nonny lagi, lelaki yang dikenali sebagai Mr AA itu sudah berkahwin tetapi seorang yang suka berfoya-foya dan beberapa kali berlaku curang dengan isterinya. Sering menggunakan ayat-ayat manis untuk mempermainkan hati dan memperdayakan wanita.

Aduhai, satu demi satu kes kecurangan didedahkan, siapa pula Mr AA  ini?

Sumber Berita : mStar Online

71 responses to Nonny Nadirah Dedah Pelakon Lelaki Kaki Perempuan, Curang Dengan Isteri

  1. Watever says:

    Macam laki si fasha je…kan pernah berlakon sekali ngan si noni ni.

    • Anonymous says:

      kan..tgk line rambut kt dahi tu sejibik. tp xmungkin pasal si aidil ni mcm baik2 je.
      xmungkin haron ajis n xmungkin alip.

    • Tatitu says:

      Dh ada anak la.. laki fasha mana ada anal lagi.. pandai2.

    • Anonymous says:

      kat dahi…mcm aidil sgt2..tp ntah la

    • Anonymous says:

      Aku rasa mcm Awal Ashaari, sebab dia mention ‘Child’ bkn children…mmg dia ada nak sorang pun. Aaron Aziz anak 3….nak kata Aliff Aziz..dah bercerai (ketika Nony dedahkan cerita ni Aliff dah bercerai…tp x tau ah). Atau mungkin si Nonny x terror grammar English…anak ramai pun tulis ‘child’….heheheh so berkemungkinan Aaron Aziz…hahahaha.

      Tp susuk gambar tu..kemas dan muka flawless ada iras2 Awal atau Aaron..Ammar Alfian gelap dan blm ada anak.

    • Not your mama says:

      Aliff aziz pernah jugak belakon dgn noni. Citer melankolia

    • minah jambu say NO to drugs says:

      sape suruh pompan tu gatal sangat !! ini bukan salah lelaki pompan yg harus di persalahkn tk tau jaga maruah diri..

  2. Nosihat says:

    Bella bella ..kau baik balik dgn laki ko ni ternyalah kau benggap tahap dewa dewa …

  3. Anonymous says:

    Mr. AA ?? yg terlintas Aidil Aziz, Alif Aziz…
    takkan Aidil kot..baru sgt kawen dgn fasha..

  4. Geleman says:

    Mr Kusangka 4 rupanya lebih dari itu …kah kah kah …

    Ni mat romeo Singapore lani …

  5. Anonymous says:

    untuk sosok muka lebar tu macam bukan aliff aziz. macam aidil aziz

  6. eh sajak nye kau! says:

    sekali imbas tadi mukanya macam aidil laki fasya, tp dia baru kawin..bila tengok komen, macam sama je ape yg kita rasa..huhuhu…

  7. April says:

    gmbr first smcm sosok Aaron Aziz ke aku salah?

  8. Sendukala says:

    Aliff Aziz
    Aidil Aziz
    Aaron Aziz
    .
    Hmmmm sape yerrrr…

  9. Ku bingung says:

    Aaron Aziz?
    Aidil Aziz?
    Aliff Aziz?
    Ammar Alfian?

  10. Anonymous says:

    Memang spesies suami curang ni nama bermula dgn huruf A ek…

  11. yg meneka says:

    aaron aziz maybe…sbb dah ada anak…
    kalau google nama aaron aziz…ada gambar seakan2 sama ngan gambar di atas…
    wallahualam..

  12. famy says:

    ke ammar asyraf??

  13. lalala says:

    Dah berkali2 kantoi curang, “pity your CHILD” – sorang je anak, sape laa lagi klu bukan yg baru cerai tu.. ahaii.. what goes around comes around beb.. heads up AA, ur shit is catching up to you.. wahaha

  14. famy says:

    ke amar asyraf ??

  15. Anonymous says:

    kulit cerah dahi petak ermmmm ammar n aliff bukan

  16. Anonymous says:

    tak mungkin Azwan Ali :p

  17. wallaeiiii says:

    nonny ni pun satu… jgn blur muka si AA tuh… tunjuk jer sape org nyer… nk info kasi info direct.. dah alang2 nak mintak netizen tolong kawan ko yg dah mengandung tuh kan…

    ni buat ramai tertanyer sape AA… yg tak bersalah pun kene tempias sekali… yg kene tempias tu kalo bini dia tak maafkan ko nonny… merangkak laa kt padang masyar nnti.. dah laa nak raya ni… tak pepasal nak runtuhkan rumahtangga AA lain yg tak berkenaan..

    • Watever says:

      Takut kene kecam la tu.tp de hati nk sebarkan cite..ape la ko nonny.kalo rs ko btl tk pyh nk blur kn gambar tu..takut kerana salah berani kerana benar

  18. aa says:

    AA-AZWAN ALI??? hahahaha

  19. unknown says:

    x pasai2 hg cari masalah dengan bini2 depa.. kl yg x terlibat pun terpalit sekali kan ke fitnah tu.. dh nak bagitau terus terang ja la nak blurr2 pasepa.. bongoks

  20. eton says:

    first tengok terus aku assume husband fasha sandha. tapi taktahu lah betul tak

  21. Anonymous says:

    1. aliff aziz
    2. aaron aziz
    3. aidil aziz
    4. amar asyraf
    5. ammar alfian
    6. adlin aman ramli
    7. awal ashaari
    8. ahmad azhar (awie)

    ramai gak laa….

  22. Anonymous says:

    So apa motif die blurkan muka org tu lepas tu biar org speculate n tuduh org yg x betul cmtu? Nak defend kwn tapi dlm masa sama cari pasal dgn yg lain ntah btul ntah x. Kwn ko yg x btul sama2 terpedaya dgn janji manis laki org pastu apa hak ko nak up story mcm ni. Sudah2 laa nak tambah dosa2 netizen ni takde masa nak teka sapa, just focus on ur hijrah ok nonny. Cuba amek lesson learn sket drpd sakit mistik yg awak kena tu drpd sibukkan hal org lain.

  23. Kakek says:

    niat baik cara salah….
    Bulan Ramadhan ni post macam tu…
    tak pasal2 ramai lelaki bernama AA di fitnah…
    Alahai dah banyak sgt pahala ka Noni oii…

  24. mekanikKL says:

    aku nak tau bini laki ni pelakon or org biasa?

  25. minahkepochi says:

    aku rasa AA tu tak semestinya nama dia kena ada AA kot?
    dari gambar que haidar huhu

  26. Aida Musa says:

    Aku nak cakap sikit, berbaloi ke kau tolong kawan dengan cara ni? Sikit lagi si jantan tu hantar watsap dekat kawan kau, mereka pun baik2 semua terus buat anak lagi. Kau? Noting! Kita tunggu tengok, benda macam ni jangan over sis takut backfire awak.
    Si jantan tu, hmm sapa aku takleh nak agak.
    Si kawan prempuan tu, apo kono ekau ni? Belum apa2 dah belanja free, now rasokan hah

  27. narleen says:

    makcik puaka tolong siasat.

  28. Aida Musa says:

    Kawan aku teka-
    Afzan A Rahman
    Tapi aku tak kenal sapa dia ni, tak pernah dengar pun. Fofular ek?

    • a says:

      Holy shmoly aku rasa ni paling relevan! sbb google mcm sama

    • Anonymous says:

      Byk juga dia berlakon drama…tp selalu dpt watak baik2 je…abang baik, kawan baik…ermmmm

    • Anonymous says:

      Afzan A Rahman dahi tak tinggi macam dalam gambar ni.Aku rasa Que Haidar.tengok mulut sama

    • nina says:

      Weh confirm bukan Afzan A Rahman lah. Gigih aku Google biodata dia. Afzan tu ada dua orang anak. Sorang laki, sorang perempuan. Muhammad Haikal (kini pelapis muda pasukan belia bola sepak JDT) dan Anggun Nurcarissa. Muka Afzan tu bulat pas tuh lebar. Muka lelaki dalam gambar Instagram Nonny tu panjang pas tuh lonjong. Aku cuba bandingkan sebelah menyebelah tadi. Memang x sama. Melainkan Nonny edit gambar panjangkan dagu dia. Kesian weh dia kena tempias huhu. Tapi takpelah dpt pahala Ramadhan.

    • Anonymous says:

      aku pun teka Afzan A Rahman.

      dari gambar ig dia, ada gambar yg sama macam nonny ni post.
      klu rajin, sila terjah ig Afzan .

  29. Maya says:

    confirm Aliff Aziz punyer lah

  30. anon says:

    macam kisah diri sendiri je noni ?
    tak kan kau yg kena game pulak ??
    dia pernah belakon dgn alif aziz

Tinggalkan Komen Anda Di Sini