July 18th, 2013

Akhirnya ikatan perkahwinan lima tahun antara Noniswara (Nonis), 44 dan ahli koporat, Datuk Rosman Ridzwan, 56, terlerai jua apabila pasangan ini bercerai secara taklik, di Mahkamah Rendah Syariah Kuala Lumpur, sekitar jam 10 pagi tadi. Untuk makluman, kes ini telah pun ditangguhkan sebanyak 3 kali.

noniswara bercerai

Datuk Rosman tidak pernah hadir sepanjang perbicaraan kes ini dilangsungkan. Noniswara yang ditemui oleh wartawan MalaysianDigest melahirkan rasa leganya kerana semua ini sudah berakhir. Kata Nonis:-

Alhamdulillah saya bersyukur kerana akhirnya semua sudah selesai. Saya berasa lega kerana selepas beberapa bulan saya berdepan dengan masalah ini. Saya mengalirkan air mata ketika keputusan dibuat tadi.

Tapi apapun, selepas ini saya tetap akan meneruskan kehidupan baru saya dan anak-anak saya. Soal tuntutan akan dibincang kemudian kerana bukan itu yang saya mahukan. Saya mahukan kebebasan, kebahagiaan dan kedamaian.

noniswara

Semoga kehidupan Noniswara akan lebih tenang dan danai selepas ini. Insya Allah suatu hari nanti pasti akan menemui pengganti yang lebih baik. Sama-samalah kita doakan.
ronasutra
P.S: Gunakan Ronasutra untuk memastikan kulit wajah anda terus kekal sihat, cantik dan berseri. Sememangnya TERBUKTI berkesan. Harga pun berpatutan dan berbaloi dengan penggunaan. Untuk maklumat lanjut, layari www.ronasutra.com dan LIKE Facebook Ronasutra.


Comments are closed.

Loading...