January 7th, 2020

Vokalis kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh sememangnya dikenali ramai, namanya sehingga hari ini masih meniti dari bibir ke bibir kerana seorang ‘indie rockers’ berjaya membawa isterinya, Mizz Nina ke jalan yang diredhai Allah SWT selepas mereka mendirikan rumah tangga. Kisah pasangan ini sering menjadi inspirasi ramai.

noh salleh jari tengah

Namun, aksi Noh yang menunjukkan isyarat lucah jari tengah ketika bergambar dengan ahli kumpulan Hujan telah mengundang rasa kurang senang netizen.

Netizen berpendapat, kapsyen di foto tersebut yang cukup indah bahasanya dengan pujian terhadap Tuhan, tidak sepadan dengan aksi Noh yang disifatkan kurang sopan.

noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah

Sebagai seorang selebriti dan turut bergelar ‘Haji’, Noh sepatutnya menunjukkan kelakuan dan akhlak yang baik. Jangan melakukan perkara yang hanya akan mengundang fitnah.

Sumber Berita : mStar Online

 

 

 


4 responses to “Noh Salleh Ditegur Tunjuk Isyarat Jari Tengah”

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    noh ni dh nape ?? tunjok jari tengah pulak kelaka ke pe ! mungkin dia stress pasal dh lama kawin tkde anak lagi sampai skarang ..jari tengah tu lah harapan dia…

  2. mm says:

    dia ni memang poyo pun dari dulu. people never change ok walaupun kononnya reborn again. if you’re a narcissistic, arrogant asshole before, dah ‘berhijrah’ pun tetap narcissistic arrogant asshole.

  3. Ustaz Texas Chicken says:

    Islam diorang fake, hanya nak menunjuk-nunjuk kat orang je yg mereka tu lebih alim dari orand lain. Sama seperti dai, ph dll yg sewaktu dgnnye

  4. Anonymous says:

    Dengan nabila huda lagi di boleh dekat2. Ne kan pulak jari tengah. Acah2 alim

Loading...