Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Noh Salleh Ditegur Tunjuk Isyarat Jari Tengah

noh salleh jari tengah

Vokalis kumpulan Hujan iaitu Noh Salleh sememangnya dikenali ramai, namanya sehingga hari ini masih meniti dari bibir ke bibir kerana seorang ‘indie rockers’ berjaya membawa isterinya, Mizz Nina ke jalan yang diredhai Allah SWT selepas mereka mendirikan rumah tangga. Kisah pasangan ini sering menjadi inspirasi ramai.

noh salleh jari tengah

Advertisement

Namun, aksi Noh yang menunjukkan isyarat lucah jari tengah ketika bergambar dengan ahli kumpulan Hujan telah mengundang rasa kurang senang netizen.

Netizen berpendapat, kapsyen di foto tersebut yang cukup indah bahasanya dengan pujian terhadap Tuhan, tidak sepadan dengan aksi Noh yang disifatkan kurang sopan.

noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah noh salleh jari tengah

Sebagai seorang selebriti dan turut bergelar ‘Haji’, Noh sepatutnya menunjukkan kelakuan dan akhlak yang baik. Jangan melakukan perkara yang hanya akan mengundang fitnah.

Advertisement

Sumber Berita : mStar Online

 

 

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. minah jambu say NO to drugs

    January 7, 2020 at 8:51 pm

    noh ni dh nape ?? tunjok jari tengah pulak kelaka ke pe ! mungkin dia stress pasal dh lama kawin tkde anak lagi sampai skarang ..jari tengah tu lah harapan dia…

  2. mm

    January 7, 2020 at 6:50 pm

    dia ni memang poyo pun dari dulu. people never change ok walaupun kononnya reborn again. if you’re a narcissistic, arrogant asshole before, dah ‘berhijrah’ pun tetap narcissistic arrogant asshole.

  3. Ustaz Texas Chicken

    January 7, 2020 at 4:09 pm

    Islam diorang fake, hanya nak menunjuk-nunjuk kat orang je yg mereka tu lebih alim dari orand lain. Sama seperti dai, ph dll yg sewaktu dgnnye

  4. Anonymous

    January 7, 2020 at 3:46 pm

    Dengan nabila huda lagi di boleh dekat2. Ne kan pulak jari tengah. Acah2 alim

Loading...
To Top