November 23rd, 2015

Semakin sukar untuk membuat tekaan peserta manakah yang akan tersingkir di Gegar Vaganza 2. Kesemua yang tinggal memang power-power belaka. Semalam pada konsert minggu keenam Gegar Vaganza 2, Nizam Laksamana diumumkan sebagai peserta yang terkeluar. Nizam telah menyanyikan lagu Rindu Serindu-rindunya yang pernah dipopularkan oleh kumpulan Spoon.

nizam laksamana

Secara jujur, persembahan Nizam Laksamana boleh dikatakan biasa-biasa sahaja berbanding minggu sebelumnya. Berdasarkan apa yang Abang Nara baca, Nizam Laksama tidak berapa sihat minggu ini sekaligus memberi impak kepada mutu nyanyiannya. Apa pun, Abang Nara ingin mengucapkan tahniah buat Siti Nordiana yang sekali lagi mendapat tempat teratas minggu ini. Siti Nordiana telah menyanyikan lagu Ku Tak Akan Bersuara dengan begitu baik sekali. Meremang bulu roma.

nizam laksamana

Berdasarkan persembahan semasa, Abang Nara jangkakan Siti Nordiana pasti akan masuk ke final Gegar Vaganza 2. Begitu juga dengan Nassier Wahab dan Faradhiya. Apa pun debaran Gegar Vaganza 2 semakin minggu semakin memuncak. Sama-sama kita nantikan minggu seterusnya. Apa pendapat anda?


Comments are closed.

Loading...