August 5th, 2019

Angin tiada ribut tiada, rupa-rupanya pelakon Nina Iskandar telah selamat berkahwin dengan penolong pengarah Azlan Adzanan atau lebih dikenali sebagai Lan Lebah pada bulan April lalu. Oleh kerana kesibukan penggambaran, mereka berdua baru sahaja sempat melangsungkan majlis resepsi pada hari Ahad, semalam, Kedua-dua pengantin nampak sama cantik dan sama padan.

nina iskandar lan lebah

Majlis yang penuh gilang-gemilang ini telah berlangsung di Forest Valley Hall, Cheras dan dihadiri oleh rakan-rakan selebriti seperti David Teo, Amyra Rosli, Ayda Jebat dan Sissy Iman.

nina iskandar lan lebah

Sebelum ini, Nina yang merupakan pelakon kelahiran Brunei dikaitkan sebagai punca keruntuhan rumahtangga penolong pengarah tersebut. Namun Nina telah menafikan dakwaan tersebut di dalam sebuah sidang media dan juga memaklumkan akan mengambil tindakan undang-undang terhadap penyebar fitnah tersebut. Untuk makluman, Lan Lebah telah pun bercerai dengan isterinya pada bulan Februari lalu selepas 9 tahun berkahwin.
nina iskandar lan lebah

Semoga perkahwinan Nina Iskandar dan Lan Lebah ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat dan diberikan zuriat yang baik dan sihat. Sama-sama kita doakan. Tahniah buat anda berdua. Selamat melayari alam rumahtangga.


66 responses to “Nina Iskandar Selamat Bergelar Isteri Lan Lebah April Lalu”

 1. nino says:

  perampas kerr

 2. Anonymous says:

  Gila badan si nina aa..macam anak banyak sudah bah usul nya aa..banyak cucuk usul nya. sudah nda dpt jd menantu tiri cT, nahh dapat lg yaa bakas lki urg.untung kah musnah kn rumah tangga urg.

  • Mami says:

   Yatahkn. Kir aku sorg ja notice ya gamuk kai baju gaun atu. Nda ya mau kawin sama org brunei. Nda mbagi kedia pames. Sama bakas laki org jua kn d maunya

 3. Anonymous says:

  Macam ada anak 10.

 4. kelantit says:

  tak lawa. lawa lagi resepsi kawin dato ct.

 5. Anonymous says:

  wah peminat dia banyak backup atas sampai down 50t seh……hahaha takut…..eh dia pun tak kenal korang dasar kaki sondol……hahahaha

Loading...