Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Ni Video Khas Untuk Yang Selalu Menghina Aku..” Lana Nodin Selamat Tiba Di Amerika Syarikat

Lana Nodin

Pelakon Lana Nodin khabarnya telah selamat tiba di Amerika Syarikat bersama suami dan anak-anaknya.

Perkara tersebut turut dikongsikan pelakon drama Aku Yang Kau Gelar Isteri itu laman Instagram miliknya, semalam.

Advertisement

Namun yang lebih menarik perhatian adalah tindakan Lana memuat naik video perjalanannya ke negara Uncle Sam itu sebagai respon kepada mereka yang selalu memberikan kecaman dan dakwaan anti-vaksin terhadap dirinya.

Jelasnya, ada sesetengah orang suka membuat spekulasi dan tidak bertanya tentang apa yang dilakukannya selama ini.

Advertisement

Okay selama ni aku diam sebab orang kat portal ramai yang mengutuk bahkan ada yang lebih tahu fasal USA dari negara yang selalu aku keluar masuk dan negara asal suami aku sendiri.

Malah, Lana juga meminta orang ramai agar menilai sendiri apa yang sedang berlaku di negara Amerika Syarikat sehinggakan dia pernah dihalau dari negara Malaysia di atas kelantangannya menolak vaksin sebelum ini.

Tambahnya lagi, kepulangan mereka anak-beranak ke AS adalah melalui cara yang sah mengikut undang-undang Malaysia.

Lana Nodin dalam pada itu sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang tetap setia menyokongnya ketika dia dihentam teruk oleh netizen serta menggesa agar masyarakat untuk tidak menakut-nakutkan orang lain dengan wabak COVID-19.

Terdahulu, nama Lana menjadi sebutan warga maya apabila dia memohon agar Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Datuk Noor Hisham untuk meletakkan jawatan serta menuduhnya sebagai seorang yang berpura-pura.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Vasssss!!

    September 15, 2021 at 2:53 am

    Harap ko angkut skali Ritrud tu ke US.. biar dua2 mereput je kt sne.. x loser nk lyn story2 loser..

  2. Careful

    September 15, 2021 at 12:16 am

    Never get involve in politics when you are Malaysia retis this is what u get sumpahan and tomahan

  3. Hahahajelesmuch

    September 14, 2021 at 9:29 pm

    Wow so nice can holiday at USA no need bother about netizen sebab suami u hensem put aside politics many people envy your good life

  4. apis

    September 14, 2021 at 8:54 pm

    siyes mmg org malaysia tak peduli pun if dia nak balik keluar dari negara malaysia pun.,.sebab xde effek and sumbangan…

  5. Anonymous

    September 14, 2021 at 5:57 pm

    Endemic dgn pendemic pun tak boleh beza..in denial betul!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top