January 7th, 2019

Disebalik kegembiraan perkahwinan Elfira Loy dan Faris, ada juga segelintir pihak yang memberikan pelbagai komen negatif mengenai pasangan itu selain masih mengaitkan pelakon wanita itu dengan bekas tunangnya.

Turut kurang senang dan terkesan dengan isu itu adalah pengacara popular Datuk Aznil Hj Nawawi. Menurut Pak Nil, netizen yang sering melontarkan kata-kata kesat kepada pasangan Elfaris bermakna mereka tidak merestui kehendak serta perancangan Allah SWT.

Elfira juga dilihat memberikan respon terhadap kenyataan Pak Nil dengan ucapan terima kasih buatnya. Benar apa yang dikatakan oleh Pak Nil, sepatutnya kita doakan yang baik-baik sahaja buat Elfaris semoga rumah tangga yang dibina bahagia sehingga akhir hayat.

Sumber Berita : Media Hiburan


36 responses to “Netizen Yang Kecam Elfira Dan Faris Bermakna Tidak Restu Kehendak Allah SWT – Pak Nil”

  1. Anonymous says:

    Tak habis2 lagi mengutuk itu ini.Harap2 lepas ni dengar Elfira bunting pelamin pula.???

  2. Anonymous says:

    Tak habis2 lagi mengutuk itu ini.Harap2 lepas ni dengar Elfira bunting pelamin pula.???

  3. kak jemah says:

    orang bukn kecam sb jodoh..tapi sebab meluat dgn elfira dgn mak die..by the way bukn wartawan atau blogger yg kuarkan statement tapi mak die sendiri melalui social media..so klu org dh menyampah nk salahkan sape…sebab sifat pisau cukur depa tu amatlah terserlah.

  4. ciK piNgu says:

    poknil tua. org bukan x terima jodoh dia atau tak terima ketentuan Illahi. Kami x bodoh utk jd mcm tu.

    Cuma kami kecam sb dia gunakan agama bagai, terang2 mata duitan. PakNil susah sgt paham atau tiber2 je nak jd penyelamat ElFarisBukanFattah ni dh kenapa? Nk nmpk hero dimata pasangan Wedding of The Year?

  5. bukan peminat EL says:

    https://www.youtube.com/watch?v=Xga3NT5qIoc

    sorry laah, mungkin this is karma for Sufian ?
    Who knows kan?
    Janganlah disebabkan El da moved on and dapat laki upgraded selepas sufian, korang nak kecam2.. its either korang jeles atau mmg korang tak ley tgok org bahagia.. sudah2 laa..
    Let her be , let her chose what she wants..
    biarlah Hanya Tuhan yang Maha Esa je tahu isi hati seseorang tu..

Loading...