Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Tersentuh Hati Fasha Sandha Kongsi Video Suami Mengaji

Menjadi idaman setiap wanita untuk memiliki seorang suami yang penyayang dan paling penting sekali mempunyai didikan agama yang baik untuk mengemudi bahtera rumah tangga dengan harmoni.

Baru-baru ini, perkongsian Fasha Sandha di akaun Instagramnya dimana dia berkongsi video pendek merakamkan suaminya, Aidil Aziz sedang membaca ayat-ayat suci Al – Quran membuat netizen tersentuh hati.

Advertisement

Rata-rata netizen berkata betapa bertuahnya Fasha mempunyai seorang suami yang baik dan mendoakan agar pasangan ini kekal sehingga ke jannah. Ada juga yang memberitahu, Aidil sebenarnya pernah belajar di sekolah agama.

Advertisement

Memang sejuk hati isteri bila dengar suami mengaji, tersentuh sanubari. Semoga Fasha dan Aidil kekal bahagia dan harmoni.

Kredit Foto : Pinography 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Anonymous

    May 31, 2019 at 3:40 pm

    biasa laa aidil ni kan pernah dipenjara…tak salah dia nk mengulang apa yang dia sudah belajar masa dalam penjara dulu…fasha sepatutnya kene ucap terima kasih pada jabatan penjara sebab dah menyedarkan aidil dan ajar aidil mengaji..kalau tak kerana dadah tak mungkin aidil masuk penjara dan bejalar agama..kui kui..

    • Anonymous

      June 2, 2019 at 9:25 am

      Aidil ni kaya raya taraf jutawan…. business laris dgn datuk2 lagi tu. Itulah boleh terlepas
      Sengaja tak tunjuk nanti LHDN siasat terpaksa tinggal di rumah jejai untuk anak2nya dulu

  2. AK2.O

    May 31, 2019 at 3:07 pm

    Jap…yang komen cakap allah gantikan yang baik..dulu jejai tu pun baik apa..nafkah semua cukup…anak2 pun terjaga dari makan..pakai dan pendidikan….jejai dulu bukan kaki pukul or kaki dadah pun..fasha ni dulu masalah dengan mentua n ipar duai kan..bukan dengan laki…

    • ntahlah

      June 1, 2019 at 8:11 am

      bukan masalah dengan mentua n ipar duai kan..bukan dengan laki…dia sendiri yang cari masalah… family in law ok je terima dia tapi dia tamak, family jejai masih layan nora baik2..dia rasa insecure.. pelakor kan..

    • AK2.O

      June 1, 2019 at 1:34 pm

      owhhh yelah..dulu kan dia bangga dgn ayat dia tu..best woman win..win dpt jejai jelah..bukan win utk famili jejai…

  3. bong cit

    May 31, 2019 at 2:42 pm

    jgn tunjuk sangat..tau la tgh baru sumer wangi…dlm jamban pun nk tunjuk…apa buat sumer nak puji melambung2…sok cerai segala buruk tok nenek kuar…

    • Anonymous

      May 31, 2019 at 2:53 pm

      tgh wangi tu…
      nnti sok lusa cerai penuh wall dia dgn kutuk2 suami & family dia sekali kene maki… jejai tu bagus stay cool & sabar jer dgn perangai fasha..

  4. AK2.O

    May 31, 2019 at 1:51 pm

    Fasha ni kan mmg jenis show off…Dulu dengan jejai..dok update g solat jemaah kat masjid dengan jejai..yang ni tayang video laki tgh mengaji…Pasni buat la video korang ngaji sesama pulak..nak dengar jugak fasha mengaji..sebelom ni asik tgk fasha begoyang lagu shantek je…

    • ustAZAh

      June 4, 2019 at 10:16 am

      fasha show off sbb dia buat… dari share gambar2 merapu lebih baik share perkara yg baik2…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top