Written by Bella | May 31st, 2019

Menjadi idaman setiap wanita untuk memiliki seorang suami yang penyayang dan paling penting sekali mempunyai didikan agama yang baik untuk mengemudi bahtera rumah tangga dengan harmoni.

Baru-baru ini, perkongsian Fasha Sandha di akaun Instagramnya dimana dia berkongsi video pendek merakamkan suaminya, Aidil Aziz sedang membaca ayat-ayat suci Al – Quran membuat netizen tersentuh hati.

View this post on Instagram

🤗♥️😢 . . . . . #curicuri #sorrysayang

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Rata-rata netizen berkata betapa bertuahnya Fasha mempunyai seorang suami yang baik dan mendoakan agar pasangan ini kekal sehingga ke jannah. Ada juga yang memberitahu, Aidil sebenarnya pernah belajar di sekolah agama.

Memang sejuk hati isteri bila dengar suami mengaji, tersentuh sanubari. Semoga Fasha dan Aidil kekal bahagia dan harmoni.

Kredit Foto : Pinography 

16 responses to Netizen Tersentuh Hati Fasha Sandha Kongsi Video Suami Mengaji

  1. Anonymous says:

    biasa laa aidil ni kan pernah dipenjara…tak salah dia nk mengulang apa yang dia sudah belajar masa dalam penjara dulu…fasha sepatutnya kene ucap terima kasih pada jabatan penjara sebab dah menyedarkan aidil dan ajar aidil mengaji..kalau tak kerana dadah tak mungkin aidil masuk penjara dan bejalar agama..kui kui..

    • Anonymous says:

      Aidil ni kaya raya taraf jutawan…. business laris dgn datuk2 lagi tu. Itulah boleh terlepas
      Sengaja tak tunjuk nanti LHDN siasat terpaksa tinggal di rumah jejai untuk anak2nya dulu

  2. AK2.O says:

    Jap…yang komen cakap allah gantikan yang baik..dulu jejai tu pun baik apa..nafkah semua cukup…anak2 pun terjaga dari makan..pakai dan pendidikan….jejai dulu bukan kaki pukul or kaki dadah pun..fasha ni dulu masalah dengan mentua n ipar duai kan..bukan dengan laki…

    • ntahlah says:

      bukan masalah dengan mentua n ipar duai kan..bukan dengan laki…dia sendiri yang cari masalah… family in law ok je terima dia tapi dia tamak, family jejai masih layan nora baik2..dia rasa insecure.. pelakor kan..

      • AK2.O says:

        owhhh yelah..dulu kan dia bangga dgn ayat dia tu..best woman win..win dpt jejai jelah..bukan win utk famili jejai…

  3. bong cit says:

    jgn tunjuk sangat..tau la tgh baru sumer wangi…dlm jamban pun nk tunjuk…apa buat sumer nak puji melambung2…sok cerai segala buruk tok nenek kuar…

    • Anonymous says:

      tgh wangi tu…
      nnti sok lusa cerai penuh wall dia dgn kutuk2 suami & family dia sekali kene maki… jejai tu bagus stay cool & sabar jer dgn perangai fasha..

  4. AK2.O says:

    Fasha ni kan mmg jenis show off…Dulu dengan jejai..dok update g solat jemaah kat masjid dengan jejai..yang ni tayang video laki tgh mengaji…Pasni buat la video korang ngaji sesama pulak..nak dengar jugak fasha mengaji..sebelom ni asik tgk fasha begoyang lagu shantek je…

    • ustAZAh says:

      fasha show off sbb dia buat… dari share gambar2 merapu lebih baik share perkara yg baik2…