Written by Bella | August 13th, 2019

Semakin menjadi-jadi nampaknya usahawan kosmetik, Nur Sajat. Meskipun sering terpalit dengan kontroversi, “popularitinya” terus meningkat.

sajat kl gangster

Terbaru, Sajat mendapat tawaran berlakon daripada SKOP Production untuk membintangi siri KL Gangster Underworld musim kedua yang akan ditayangkan di iflix nanti.

sajat berlakon kl gangster

Difahamkan, Sajat akan berlakon dalam satu babak di Brothel iaitu rumah pelacuran.

sajat kl gangsternur sajatsajat berlakon kl gangster

Perkongsian Sajat itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Mereka terkesima dan ada yang teruja untuk melihat lakonan Sajat. Namun, ada juga sudah boleh agak tentang watak yang bakal Sajat lakonkan. Mungkinkah dia akan jadi “mak ayam” ataupun isteri kepada ketua gangster?

sajat ditawar berlakon kl gangsterBukan senang hendak dapat tawaran daripada produksi besar, agak-agaknya watak apa lah yang akan diberikan kepada Sajat?

19 responses to Netizen Terkesima Nur Sajat Ditawar Berlakon KL Gangster

  1. alluarjunkipas says:

    sekali dapat berlakon watak mak nyah lorong je kau. wkwkwkwkwkwk

    28

    0
  2. Faraj says:

    Berlakon jadi pompuan pun tk jadi.(mcm pondan).. nk berlakon pilem….?? Tapi elok lah ..produksi kaki tiru..pelakon kaki perasan mcm bagusss nk lawan undang2 agama….hmmm

    6

    2
  3. Abang Sajat says:

    Dapat watak scene di Brothel … amek kauuu! sangat sesuai nyah!

    8

    0
  4. Anonymous says:

    Syabas… akak2 kepam mulai iri hati kt atas tu.. ha ha

    2

    112
  5. KAS KAS says:

    CHE TA: BULU MATA PELESU

    SAJAT: PEPET PELESU

    4

    2
    • Anonymous says:

      1st scene : mak nyah bertekak dgn mak nyah lain sebab bopriend kena kebas
      2nd scene : nyah dengan nyah tengah bergaduh tarik tetek plastik

      5

      0
      • Anonymous says:

        Fitnah itu… dimulakan dengan si pembenci, dipanjangkan oleh si daif dan ditokok tambah oleh akak-akak bawang macam ko … huhu

        1

        4
        • nana says:

          SERIES ARRRR FITNAH. jannah ni pakai seluar ketat pun nmpk camel toe, ni yg pakai selyluar ketat gila kt kangkang sampai nk terkoyak tak nampak pun camel toe. perempuan tak pakai cup kt kangkang mcm jantan. tu sbb perempuan elak pakai seluar ketat mengcengkam sbb malu takut pepek terbelah. kalau dh seluar ketat sampai nk tertas tp flat je phm2 sendiri je la. diri sendiri buka aib pastu nk suruh org bersangka baik.

          1

          0
  6. kelantit says:

    wow sajat berlakon lah. confirm box office. kau rasa?

    1

    0
  7. Kiah low profile says:

    Anugerah Filem tahun depan nak letak dia kategori ape ek?

    1. Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik
    atau
    2. Pelakon Pembantu wanita Terbaik
    atau
    3. Kategori Baru ( letak sendiri )

    2

    1
  8. lofa says:

    for sure watak pondan..kalo heroin tu jgn mimpi darrrr

    2

    0
  9. Anonymous says:

    Congrats nyahhh!!!

    2

    1
  10. Anonymous says:

    Blog ni dah x laku! Byk sangat org sakit jiwa mcm kat atas2 tu!

    1

    3
  11. konon says:

    filem apo… series utk iflix je kot.. perasanlah ko filem sajat oiii…

    0

    0
  12. makjan says:

    dia pnah jd pondan dlm criter ophilia…

    0

    0
  13. Bawang says:

    Sajat sesuai belakon KL Gementar 2. Bab rumah sajat diserbu tengah oneng oneng.

    0

    0

Leave a Comment

Optional