Written by Bella | April 20th, 2018

Kecoh di laman sosial Twitter ketika ini apabila akaun Instagram dengan nama Zul Ariffin dikatakan berkongsi foto lucah iaitu alat sulit lelaki menerusi Insta Stories.

Walaubagaimanapun, foto tersebut dimuat naik beberapa minit sahaja sebelum dipadam. Meskipun perkara tersebut membuatkan beberapa netizen terkejut, ada sesetengah pihak percaya mungkin akaun Instagram Zul telah digodam.


Buat masa ini, Zul masih belum memberikan sebarang respon mengenai isu panas ini. Adakah benar akaun Instagram beliau digodam? Sama-sama kita nantikan komen lanjut daripada Zul.

27 responses to Netizen Terkejut Zul Ariffin Muat Naik Foto Lucah Di Instagram?

  1. minah jambu say NO to drugs says:

    tak mungkin jul lipin

    4

    2
  2. Tk says:

    Whoever sent that photo must be a real sicko …

    21

    0
  3. fishball says:

    Eh gambar apa??? nak tengokkkkkk :D

    1

    1
  4. Tk says:

    Kna hantor foto tu ke polis forensik ler. Klu nk tau sapa punya. Better own up ….

    12

    1
  5. Pikio pikio says:

    Isy ko ni FISH BALL. kan dah tulih tu gambo balls. Ola hulala balls ler …

    16

    0
  6. Anonymous says:

    Tak kn sampai mcmtu dia celaru..kerja vodai tu..habis reputasi kau zul..sape punya angkara nih..

    3

    0
  7. Noname says:

    Nk suruh yu seolok siasat dh tamat pula queen of mystery season 2…
    Tunggu season 3 pulak laa..

    3

    0
  8. Anyn says:

    Ayokkkk jul……. Pening kepala la ekau…. Apo nak dikato…… Org bg sado zmn skrg ni nk attract sesama jenis ke apa

    2

    1
  9. Kedondong says:

    Ala…kalau kantoi pun susah apa? Cakap kena hacked. Cepat betul kifarah zahirah sampai. Kau aib org….Tuhan buka aib kau cepat jer. Hahahahah…

    43

    0
  10. Gorges says:

    Aku ingat sicko tu cita hajat nak hantor foto pada Salon Clinic nak minta quotation untuk buat bikini wax. Tapi silap petik butang ler dan foto tu lencong ke lain. Mujur dah padam. Klu tidak sure rekod pecah panggung. Btw klu pompuan bikini wax. Klu lelaki ‘Spender wax’ ke? Saja tanya …

    13

    1
  11. Anonymous says:

    Rugi plak aku xsempat tgk.. mesti mantap punya batang..hihi

    0

    1
  12. kakakjemah says:

    retiss pon manusia biasa jaaa.. ada gak nafsu nk wt bebukan dan teebuat bnda bodoh.. yg pnting aku taak suka ko jul

    0

    0
  13. TK says:

    Ni dah melampau. Berani sicko hantar foto tu. Kalau dibiarkan ada yang lain pulak hantar foto entah apa2! Jul ko tak nak buat laporan ke biar polis siasat siapa yang punye angkara?

    10

    0
  14. Geli tgk zul ni says:

    Karma oh karma how i love to see when Allah bayar cash kat orang yang suka buka aib org lain.
    Harini or esok si mamat ni tutup akaun la tuu… Itu je dia mampu buat. Harap badan je berketak ketak. Ppuihhh!!

    8

    0
  15. Tk says:

    Whoever tuan punya burung or whoever send that photo burung. Sengaja or tak sengaja. you better find a place to bury your head deep in the sand.

    12

    0
  16. Ikan kekek says:

    Sangap karipap si gila ni

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Mungkin zul ipin ni suke sesama species, sbb tu asyik break je ngn pompuan???

    0

    0
  18. Tk says:

    Zed Z tak bersuara pun?

    13

    0
  19. serene says:

    Zul perasan dia well endowed ke yg nak tunjuk gambar gitu.

    1

    0
  20. Girges says:

    The best thing for you yo do Jul is to tell the very truth. Buat laporan polis bior deme siasat burung siapa yg bijak buat selfie tu.

    3

    0
  21. Pikio pikio says:

    Jul if you have told the truth just duk diam2. Let isu ni berlalu.

    3

    0

Leave a Comment

Optional