Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Terharu Dengan Sikap Prihatin Neelofa, Taja Barang Keperluan 10 Keluarga

Bukan sahaja cantik dan berjaya dalam karier dan perniagaan, selebriti popular Neelofa dipuji netizen sebagai seorang yang prihatin serta baik hati kerana tidak lupa untuk membantu mereka yang memerlukan.

Advertisement

Berkesempatan untuk melakukan aktiviti kebajikan hujung minggu lalu, Neelofa telah menaja barang keperluan untuk 10 keluarga menerusi CSR Neelofa x NeelofaTeam yang diadakan di Kuala Selangor.

Saya dan peminat iaitu NeelofaTeam sering menjalankan aktiviti seperti ini sepanjang 2018. Bezanya tahun ini, saya memilih untuk melakukannya pada skala yang lebih besar dan kumpulan sasaran yang lebih luas . Sejujurnya, aktiviti sebegini memberikan satu pengalaman yang sangat membuka mata saya tentang erti kehidupan dan pengorbanan.

Selain daripada barangan asas seperti gula, beras, tepung, sabun pencuci dan barang makanan. Neelofa juga turut menyumbangkan kelengkapan rumah seperti set meja makan, peti ais, mesin basuh, dapur memasak dan juga sedikit sumbangan kewangan.

Advertisement

Peminat juga sempat berkongsi video ketika program itu berlangsung. Antara yang menjadi perhatian adalah saat seorang warga emas terharu apabila diberikan sumbangan oleh Neelofa. Aksi spontan Neelofa yang terus memeluk wanita itu menyentuh perasaan ramai.

Besar pahala membantu mereka yang memerlukan. Semoga Neelofa dimurahkan rezeki.

Sumber Berita : Kosmo Online & Amirul Ashraf

Kredit Foto : Instagram Neelofa Team

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

43 Comments

  1. bravoo_girl

    January 28, 2019 at 3:01 pm

    One thing yang aku x faham pasal makcik yg nk peluk Lofa, netizen kononnya terharu sangat dengan tindakan Lofa… Come on guys… Camera & video ada kat depan kot.. Xkan la makchik tu nk mintak peluk Lofa nak kata tidak.. Mau kena hentam ngn Netizen & silap haribln tutup terus biz dia… At the same time aku terfikir, nie netizen yang terharu ker or wartawan sengaja buat headline macam tu hahaha..
    Apa2 pun niat murni untuk buat amal jariah nie harus di puji.. Bukan saja artis Lofa, tapi pada artis2 yg lain jugak.. Yang Heliza pergi ke Syria tu Abang Nara x puji pulak noooo hehehe…

  2. anonymous

    January 28, 2019 at 2:51 pm

    hmmmm nak jadi wakil rayat pulak over gila kuasa n populariti

    • manusiataksempurna

      January 28, 2019 at 3:08 pm

      hmmm. bila pulak dia ckp dia nk jadi wakil rakyat? tak dosa pun nak membantu org susah. apa kata sebut and fikir yg baik2 je pasal orang lain. kita hidup kejap je kat dunia ni. takut esok lusa kita mati je tak sempat mintak ampun dgn manusia lain dkt dunia ni :)

  3. benci thought

    January 28, 2019 at 2:36 pm

    bagus lopak jgn jadi mcm kmkzura dok menyalak suara dah la cam langsuir bukan boleh tolong org pun dok syok sendiri punya bajau…. well done lopak muahhh

    • Anonymous

      January 28, 2019 at 4:43 pm

      skit2 nk kait… sblm nyanyi fazura pun dah byk kali anjur program anak2 yatim etc… fans fazura cool jer tak gigih sesi puji2 mcm penjilat lopak.. meroyan2 lah pulak fan2 paki ni bak perangai keling menyalak2 gaduh… perangai kelinggggg

  4. ezze

    January 28, 2019 at 2:14 pm

    benda baik yang dia buat kita jadikan contoh.boleh ikot.kalau benda tak baik dia buat.kita jangan ikot.kan mudah idop.

  5. Lofake team mula panas pukok

    January 28, 2019 at 2:11 pm

    Fazura nyanyi sedap,laki hensem..ko tu andartu lapar perhatian..

    • Anonymous

      January 28, 2019 at 2:55 pm

      Knp ek kalau post psl neelofa je ada la komen cibai camni… fazura or fazura fans ni biol ke apa? Takde keje?

    • Fa benggali

      January 28, 2019 at 3:53 pm

      Hai fa fake..nk cibai2 org tngok dlu la bongol atas kpala tu dh ghupe benggali

    • Sang Kalas

      January 28, 2019 at 3:53 pm

      hahahaha kebodohan peminat fakezurra selalu terserlah..boleh x bodoh ko simpan sikit…

    • Hajah zouk bakal ke neraka

      January 28, 2019 at 4:02 pm

      Lofake cacai x nampak dia yg bodo brrtingkat2

Loading...
To Top