Written by Bella | June 26th, 2018

Pelakon Zahirah Macwilson memang sangat cantik dan cun bukan? Sejak kembali solo ramai yang akui Zahirah lebih ‘hot’ berbanding sebelumnya.

Menerusi akaun Instagramnya, Zahirah ada memuat naik beberapa foto OOTD yang cukup menarik. Gayanya memakai dress berwarna oren itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang mengatakan ia terlalu seksi sehingga menampakkan pakaian dalamnya.

Tidak mudah melatah, Zahirah menjelaskan kain hitam di bahagian dadanya itu bukanlah pakaian dalam tetapi ‘inner lace’.

Walaubagaimanapun, masih ada yang berpendapat Zahirah sudah sangat cantik dan tidak perlu terlalu mendedahkan kulitnya.

Namun, bukan semua yang menganggap Zahirah terlalu seksi, ramai yang memuji kecantikan beliau dan bersetuju gaya fesyen tersebut sangat sesuai dengan pelakon wanita itu.

43 responses to Netizen Tegur Pakaian Zahirah Macwilson Terlalu Seksi Sehingga Nampak Bra?

  1. hakim says:

    dia nak tunjuk lah jul ripin yang dia lebih hot dari makcik gaya …

    konon nak bagi jul kesal and gigit jari … gittew

    12

    2
    • Anonymous says:

      zul ada apa?? asyik tayang badan tapi tak laku jugak….hanya cik gaya expired yg sudi masukkan dalam kolam.

      13

      0
    • kentut telur sos cili busuk says:

      buusuknya bau kentut telur sos cili niii !!!
      nak kentut kat muka yang seksi ??

      0

      1
    • Miss j says:

      Hot apa….tetek mcm put piring. Nasib muka boleh pergi….

      5

      1
    • minah jambu say NO to drugs says:

      biar la kalau dia nak seksi..badan dia…dia punye pasal lah ! minah jambu tengok mungkin pakaian zahira tu mungkin fashion dia macm gitu …elehhhh tetek zahirah tu bukan nye gedabak sangat ! kalau gedabak tu boleh la..nampak bra je ponnnnn…lov zahira …

      2

      1
    • Anonymous says:

      mcm nak lawan zul ja…zul kat tayang peha

      0

      1
  2. nonsense says:

    biasa jer pakaian tu… inner vs bra pun xleh beza
    yg nmpk jahanam perempuan bertudung gigih nk nmpk seksi.. ke laut fesyen… buruk aku tgk mahal camne pun pakaian

    29

    2
    • Anonymous says:

      contoh bini Nara… bertudung gigih nk tunjuk leher.. seksi ker tu bueeekkk

      26

      0
    • Habibah says:

      inner sangat .. entah2 entah bra. zahira ni giler glamour dan poserr. nak pancing jerung besar kot

      4

      10
      • Anonymous says:

        biarlah….sapa tanak pikat jerung besar. rugi lah cantik rupawan tapi dapat lelaki yang kurang mampu….

        8

        1
      • mata kt lutut says:

        inner kepla hotak..tgok btul2..itu rantai ditgh2..buta ke ape yg muda2 skrg ni.
        bukn entah2 bra.lagi..dh mmg bra lah.

        0

        9
        • Anonymous says:

          Ko tu yg buta.. Ko
          Mesti pompuan bertudung pakai baju ketat2.. Sua ketat2.. Baju singkat.. Tunjuk buntot..

          0

          0
  3. lempuk says:

    seksi ni subjective bergantung pada pandangan masing masing. ada orang pakai baju lengan panjang pun dah nampak seksi. tak semestinya kena dedah sana sini baru seksi.

    seems like off topic. but…yeah.

    10

    0
  4. AKU says:

    ok la tu nmpak bra..klu nmpak tetek cmne..lg ok hahahaha

    0

    0
  5. Anonymous says:

    tak sexy pun. Just nice. She’s stylish. Btw, itu bukan bra la… Just becoz hitam n lacy..terus katanya bra. Dress is nice.

    19

    2
  6. Anonymous says:

    papan

    1

    4
  7. mak cute says:

    x seksi lgsg..nasi lemak ikan bilis pun ada hati nk tayang…besar lagi sajat punya…

    5

    1
  8. Miss vernada says:

    “U r revealing half of your breasts..”
    Over nau netizens ni tau ??

    2

    2
  9. anonymous says:

    Tercium adanya pompuan-pompuan jeles di sini. Sexy atau tidak, papan ke, nasi lemak kosong ke, dia tetap cantik dan classy.

    9

    2
  10. apa kes? says:

    Apa yang sibuk sangat dengan baju orang tu? Tu pun nak kisah ke? Netizen memang takde kerja.

    3

    2
  11. El says:

    Dah seksi cun melecun macam ni, Jul Rifin tetap balek kepada makcik gaya yang dah tua tu

    2

    1
  12. Durian Creep says:

    pala hotak la korang. orang pompuan tgk memang la kata x seksi. classy pala bana. kalu budak tengok dah boleh stim. aku pernah jadi budak aku tau la imiginasi dorang mcm mana. mangkuk hayun sapa yang backup.

    3

    3
  13. Anonymous says:

    eeeeee…..lengannya ada urat mcm cacing pita..
    cacing pita kot…

    1

    1
  14. abam abc says:

    ingatkan ada masalah kekurangan bekalan kain tadi

    2

    1
  15. Anonymous says:

    rupanya….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    org yg tetek pepeh…byk sibuk nk tayang…

    1

    0
  17. Bob Barli says:

    Wow.. Mengundang rasa ingin tahu apa yang terselindung disebalik inner lace itu.. Tak kira lah buah laici ke, durian ke.. -Wak Doyok-

    0

    0
  18. musa says:

    hipokrit tol sbgian pengomen2 nara ni. kalo pelakon lain tunjuk dada mcm ni dh kene kecam bagai…zahirah korg kata classy ah, stylish ah, suke ati dia ah, lawo la. terang2 tunjok dada kot.. cuma sbb dia leper dan xder lurah, x nampak menonjol maka x nampak sexy…. tp mmg dada dia terbukak…abes tu cup size A boleh tonjol cup size D kene tutup? yg terbuka tu tetap bahagian dada…yg kata xde pape sgt ni buta ke??

    8

    0

Leave a Comment

Optional