June 26th, 2018

Pelakon Zahirah Macwilson memang sangat cantik dan cun bukan? Sejak kembali solo ramai yang akui Zahirah lebih ‘hot’ berbanding sebelumnya.

Menerusi akaun Instagramnya, Zahirah ada memuat naik beberapa foto OOTD yang cukup menarik. Gayanya memakai dress berwarna oren itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang mengatakan ia terlalu seksi sehingga menampakkan pakaian dalamnya.

Tidak mudah melatah, Zahirah menjelaskan kain hitam di bahagian dadanya itu bukanlah pakaian dalam tetapi ‘inner lace’.

Walaubagaimanapun, masih ada yang berpendapat Zahirah sudah sangat cantik dan tidak perlu terlalu mendedahkan kulitnya.

Namun, bukan semua yang menganggap Zahirah terlalu seksi, ramai yang memuji kecantikan beliau dan bersetuju gaya fesyen tersebut sangat sesuai dengan pelakon wanita itu.


43 responses to “Netizen Tegur Pakaian Zahirah Macwilson Terlalu Seksi Sehingga Nampak Bra?”

  1. musa says:

    hipokrit tol sbgian pengomen2 nara ni. kalo pelakon lain tunjuk dada mcm ni dh kene kecam bagai…zahirah korg kata classy ah, stylish ah, suke ati dia ah, lawo la. terang2 tunjok dada kot.. cuma sbb dia leper dan xder lurah, x nampak menonjol maka x nampak sexy…. tp mmg dada dia terbukak…abes tu cup size A boleh tonjol cup size D kene tutup? yg terbuka tu tetap bahagian dada…yg kata xde pape sgt ni buta ke??

  2. Bob Barli says:

    Wow.. Mengundang rasa ingin tahu apa yang terselindung disebalik inner lace itu.. Tak kira lah buah laici ke, durian ke.. -Wak Doyok-

  3. Anonymous says:

    org yg tetek pepeh…byk sibuk nk tayang…

Loading...