November 12th, 2019

Walaupun sudah lama membawa haluan masing-masing, pelakon Fasha Sandha dan bekas suaminya, Jejai masih lagi mengekalkan hubungan baik demi anak-anak mereka.

fasha sandha

Baru-baru ini, Fasha dan Jejai meraikan sambutan ulang tahun kelahiran anak perempuan mereka, Putri Raysha Jemyma yang genap berusia lima tahun. Memang meriah betul.

Berkongsi momen sekitar majlis tersebut, ada satu foto memaparkan Jejai mencium mulut anak perempuannya mendapat kecaman dari netizen.

jejai cium mulut anak perempuanjejai cium mulut anak perempuan

Rata-rata netizen menegur perbuatan itu agak tidak manis kerana ia seolah-olah mengikut budaya barat. Tidak salah untuk menunjukkan kasih sayang terhadap anak, tetapi haruslah menjaga batas.

jejaijejai cium mulut anakfasha sandhafahsa sandhaMungkin benar apa yang dikatakan netizen, kena harus menjaga batas pergaulan dengan anak perempuan agar tidak mengundang fitnah.  Apa-apa pun, kami harap keharmonian dan hubungan baik antara Jejai dan Fasha akan terus berkekalan sehingga akhir hayat.


5 responses to “Netizen Tegur Bekas Suami Fasha Sandha Cium Mulut Anak Perempuan”

 1. Anonymous says:

  dah tak boleh cium Nora dia buang masa mengandung kerana Fasha.
  Fasha buang dia sebab dab kaut duit dan harta untuk senang tak boleh cium juga mcm fasha cium dan peluk aidil masa bercinta dulu.

 2. Anonymous says:

  Ok la xyah kecoh… Go kiss your parents mouth

 3. Budak Y says:

  rileks la…tu pun nak kecoh…bukannya cium anjing

 4. Anonymous says:

  jejai single smpi laa ni… trauma pilih bini ke3 kot..

 5. Anonymous says:

  Delete ja la gmbr ni.awak yg trbitkn pun tanggung dosa.xya la nak tau apa kecaman reaksi netizen,sb awak da tau trlebih dahulu,apa kesan dia.faham x?bole ja privately awak tegur dia,n just cerita ttg majlis harijadi anak diorg.simple.

Loading...