March 6th, 2020

Kecoh berita mengenai seorang usahawan kosmetik didakwa memukul anak angkatnya berusia dua tahun dalam satu kejadian yang berlaku pada 28 Februari lalu. Suspek didakwa memukul anak angkatnya di bahagian muka menggunakan tangan kerana ingin merakam gelagatnya sedang menangis untuk tujuan publisiti.

aliff syukri pukul anak angkat

Malah, viral di media sosial satu salinan laporan polis yang tertera nama Datuk Seri Aliff Syukri dan anak angkatnya, Ameena.

Sehingga kini dia menerima pelbagai kecaman daripada netizen gara-gara didakwa memukul kanak-kanak itu.

aliff syukri

 

Terbaru, viral pula video dimana Aliff ketika melawat pusara arwah ayahnya dilihat seakan sengaja mencubit Ameena sehingga menangis hanya kerana ingin “berlakon” serta “mencipta” suasana sedih.

Sengaja cubit Ameena untuk raih tontonan tinggi

aliff syukri anak angkat aliff syukri cubit ameena aliff syukri cubit ameena aliff syukri pukul anak angkat aliff syukri pukul anak angkat

Rata-rata netizen spekulasi Aliff sengaja mencubit Ameena agar videonya itu mendapat tontonan tinggi di YouTube dan meraih keuntungan.

Meskipun pelbagai spekulasi liar timbul, Aliff bagaimanapun sehingga kini tidak memberikan sebarang penjelasan berhubung kontroversi tersebut. Difahamkan ketika kejadian itu berlaku, isterinya Datin Seri Nur Shahida berada di Tanah Suci Makkah bersama anak-anak mereka untuk menunaikan ibadah umrah.


7 responses to “Netizen Spekulasi Aliff Syukri Sengaja Cubit Anak Angkat Untuk Raih Tontonan Tinggi”

  1. Anonymous says:

    netizen pun satu hal suka sgt nak menyibuk pasal Aliff syukri

  2. ikhsan san says:

    Mental bapok

Loading...