Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Puji Imej Terbaru Fazura, Persis Marilyn Monroe

Memiliki wajah cantik manis ditambah pula dengan sifat penyayang serta lemat lembutnya, rata-rata peminat melabelkan Nur Fazura seorang wanita yang cukup sempurna.

Advertisement

Namun, penampilan terbarunya yang berambut pendek dengan gaya rambut bergelombang (curly) menampakkan sisi yang berbeza buat Fazura. Beliau kelihatan lebih matang, seksi dan ada sedikit garang.

Bagaimanapun, rata-rata peminatnya masih memuji betapa cantiknya beliau dengan gaya terbaru itu dan sudah seakan artis Hollywood popular iaitu Marilyn Monroe.

Wow, memang lain betul Fazura degan imej terbaru ini. Nampak sedikit berusia tetapi pada masa yang sama auranya yang sentiasa kelihatan jelita itu masih ada, kata orang tetap ‘hot’. Apa pula pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 Comments

  1. Sadin

    July 25, 2018 at 6:57 pm

    Haah la mcm faizal tahir …omg

  2. wiki

    July 25, 2018 at 5:01 pm

    Marilyn Monroe was an American actress, model, and singer. Famous for playing comic “blonde bombshell” characters, she became one of the most popular sex symbols of the 1950s and was emblematic of the era’s attitudes towards sexuality. Wikipedia

  3. aku

    July 25, 2018 at 4:50 pm

    aku pelik org puji cantik..obviously pd aku mmg x cntik…rambut faz pula bukan la jenis lebat..bila buat cmni nmpk rambut lagi jarang..dan nampak tua..

  4. Anonymous

    July 25, 2018 at 3:28 pm

    Ishhh..byak nau komen,klau org sme xbtol..nt be li cermin besar,tgok diri tu cantik ke idak.udah2 la buat dosa kering..sme ciptaan Allah xde yg kurang atau lebih..die nak buat rambut pkai duit die,xminta sekupang pun.. muhasabahlah diri

  5. Anonymous

    July 25, 2018 at 3:08 pm

    ntah mana yg mcm marilyn monroe tu?? kulit pun dh gelap iras pun xde stakat rmbut gitew ke nk ckp sme??? nmpk makin tua adalah..try hard sgt nk nmpk muda ye..kot² leh tiru gaya scha ke…tang ni peminat kata cantekkkk plak..berpelok berlaga pipi ngn bapok elok la plak…hakkkthuihhhh

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top