July 25th, 2018

Memiliki wajah cantik manis ditambah pula dengan sifat penyayang serta lemat lembutnya, rata-rata peminat melabelkan Nur Fazura seorang wanita yang cukup sempurna.

Namun, penampilan terbarunya yang berambut pendek dengan gaya rambut bergelombang (curly) menampakkan sisi yang berbeza buat Fazura. Beliau kelihatan lebih matang, seksi dan ada sedikit garang.

Bagaimanapun, rata-rata peminatnya masih memuji betapa cantiknya beliau dengan gaya terbaru itu dan sudah seakan artis Hollywood popular iaitu Marilyn Monroe.

Wow, memang lain betul Fazura degan imej terbaru ini. Nampak sedikit berusia tetapi pada masa yang sama auranya yang sentiasa kelihatan jelita itu masih ada, kata orang tetap ‘hot’. Apa pula pendapat anda?


39 responses to “Netizen Puji Imej Terbaru Fazura, Persis Marilyn Monroe”

  1. Anonymous says:

    Tak faham aku..dah bertudung bukak..kata belum sedia la urusan dia dengan Allah la ape la..tup2 keluar dengan imej baru pulak..retis2..nak sentiasa up to date..tapi suruhan Tuhan tak nak di update..pity of you..BEAUTY WITHOUT BRAIN..

  2. Mcm kimak ada la kuakukakua miss kmk dh la idung kembang sebiji cam laki ko tu, perasan lebih dh buat sugery masih kembang juga! baik khaleeda bini tmj walaupun idung dia besar dia tak sefake ko kmkzura oi, si khaleeda tu cerdik tak bimbo cam ko kmkzura!

    • Anonymous says:

      Ehh baru perasan hidung dia kembang

    • Anonymous says:

      merilyn monroe tang mana? natural beauty tang mana? dulu hidung pesek pepet kembang …sekarang ni aje ada batang hidung tu. tak payahlah nak obsessed sangat dgn dia ni. bertudung time bulan puasa, rupa2nya nak jual tudung. mcm mana eh tetiba now boleh jadi sweet gila. sedangkan dulu keluar masuk night club, mabuk sampai bergaduh, ke hulu ke hilir dengan jantan sana sini, baju entah apa2, cakap entah apa2. kene angkut dengan fattah amin yang bercakap mcm suara sangkut kt tekak mcm ada tonsil besar tu tetiba semua ‘sweet’, ‘natural beauty’ and so forth. seriously…hipokrit weh.

    • Anonymous says:

      kembang pepet kemek pesek. cucuk bagi ada batang sikit. itu pun nampak x semula jadi. dulu hidung mcm tadah hujan.

  3. Anonymous says:

    kahkahakakah sila google marilyn monroe & buat perbandingan gambor fazura sebelah2…jauh panggang dari api. rambut pun x sama!

    • Anonymous says:

      Peminat yg perasan nih..lebih2 nk puji fazura padahal imej Tu kelaut Dalam..nmpk tua mcm mak hayam..

  4. Anonymous says:

    rambut macam nyonya ah soh tua

  5. Anonymous says:

    Saya masih suka rambut lama lebih ayuh ,manis jelita dan nampak lebih muda remaja yang ini nampak tua.

Loading...