Written by Bella | July 25th, 2018

Memiliki wajah cantik manis ditambah pula dengan sifat penyayang serta lemat lembutnya, rata-rata peminat melabelkan Nur Fazura seorang wanita yang cukup sempurna.

Namun, penampilan terbarunya yang berambut pendek dengan gaya rambut bergelombang (curly) menampakkan sisi yang berbeza buat Fazura. Beliau kelihatan lebih matang, seksi dan ada sedikit garang.

Bagaimanapun, rata-rata peminatnya masih memuji betapa cantiknya beliau dengan gaya terbaru itu dan sudah seakan artis Hollywood popular iaitu Marilyn Monroe.

Wow, memang lain betul Fazura degan imej terbaru ini. Nampak sedikit berusia tetapi pada masa yang sama auranya yang sentiasa kelihatan jelita itu masih ada, kata orang tetap ‘hot’. Apa pula pendapat anda?

39 responses to Netizen Puji Imej Terbaru Fazura, Persis Marilyn Monroe

  1. Anonymous says:

    Apa nara kata..sempurna semua..

    Tidak..tidak..tidak…sama sekali.
    Masih ada ” kekurangan”.

    26

    0
  2. xo says:

    berhijab itu lebih baik,

    PEACE

    18

    1
    • Anonymous says:

      Btul berhijab lebih baik…tp biarlah berhijab ala2 Mizz Nina…jgnlah berhijab main-main…mcm berhijab tapi gila tgk konsert, mulut puaka, bangga pegi event baju dalam, bergaul x dak batasan…makeup sekilo macam pelacur tua dan untuk menarik nafsu lelaki dan lain-lain lagi….dan tunggangkan agama dgn penampilan hijab tapi perangai lebih truk dari minah kafir.

      36

      2
  3. sensibilite says:

    Lots of Love alwaz ctk…

    3

    1
  4. Anonymous says:

    Tak tahu lah tang mana yang Marilyn Monroe nya tu hmm. anyway, Marilyn tu simbol seks okay. aku memang tak faham kenapa asal rambut macam tu je Marilyn. Dia tu pembawa imej / contoh tak elok. Ulang suara, MURICA MOST FAMOUS SEX SYMBOL. kbai.

    20

    0
  5. WickEd says:

    Marilyn? Ahak ahak lawak nak jilat pun…jauh benar rupa dgn Marilyn nak kena buat lebih dari hidung…dagu…tahi lalat…

    9

    0
  6. Anonymous says:

    x perlu bandingkan Faz dgn Marilyn Monroe…Faz ada kecantikan tersendiri..

    4

    16
  7. loolaaaa says:

    ha ha ha marilyn monroe?suka eh orang gelar macam tu? seks symbol. nak benau? kejap berhijab kejap tidak. aku langsung x respect dgn artis mcm ni. penyokong lgbt. tu .. tuuu… kenkawan dia even pengurus dia pun bukan perempuan. buat ape nk respek dgn org mcm ni?!!!.
    sama laaaa mcm alif syukri tuu. . , x habes2 nak naikkan nama pondan. penyokong lgbt!

    ppuiiihhh!!!

    13

    0
  8. melati says:

    Ok lah dia Tahu menghargai Pemberian Tuhan, Mempunyai Rambut yg Cantik..!!!

    1

    8
  9. nak tau jer says:

    sajer la nak tanya..dolu2 dia ni kan rapat ngan ank raja..agak2 dah berehem2 tak. sajer tanye jer..#jgnkecamye#

    2

    7
  10. shopia lorren says:

    Ish…jauh ehh..fazura ngan Marilyn Monroe..tapi tang jendul dahi ada iras kot..

    11

    1
  11. Anonymous says:

    ntah mana yg mcm marilyn monroe tu?? kulit pun dh gelap iras pun xde stakat rmbut gitew ke nk ckp sme??? nmpk makin tua adalah..try hard sgt nk nmpk muda ye..kot² leh tiru gaya scha ke…tang ni peminat kata cantekkkk plak..berpelok berlaga pipi ngn bapok elok la plak…hakkkthuihhhh

    8

    2
  12. Anonymous says:

    Ishhh..byak nau komen,klau org sme xbtol..nt be li cermin besar,tgok diri tu cantik ke idak.udah2 la buat dosa kering..sme ciptaan Allah xde yg kurang atau lebih..die nak buat rambut pkai duit die,xminta sekupang pun.. muhasabahlah diri

    2

    3
  13. aku says:

    aku pelik org puji cantik..obviously pd aku mmg x cntik…rambut faz pula bukan la jenis lebat..bila buat cmni nmpk rambut lagi jarang..dan nampak tua..

    15

    1
  14. wiki says:

    Marilyn Monroe was an American actress, model, and singer. Famous for playing comic “blonde bombshell” characters, she became one of the most popular sex symbols of the 1950s and was emblematic of the era’s attitudes towards sexuality. Wikipedia

    2

    0
  15. Sadin says:

    Haah la mcm faizal tahir …omg

    4

    0
  16. Anonymous says:

    Saya masih suka rambut lama lebih ayuh ,manis jelita dan nampak lebih muda remaja yang ini nampak tua.

    6

    0
  17. Anonymous says:

    rambut macam nyonya ah soh tua

    3

    0
  18. Anonymous says:

    kahkahakakah sila google marilyn monroe & buat perbandingan gambor fazura sebelah2…jauh panggang dari api. rambut pun x sama!

    8

    0
    • Anonymous says:

      Peminat yg perasan nih..lebih2 nk puji fazura padahal imej Tu kelaut Dalam..nmpk tua mcm mak hayam..

      6

      0
  19. Mcm kimak ada la kuakukakua miss kmk dh la idung kembang sebiji cam laki ko tu, perasan lebih dh buat sugery masih kembang juga! baik khaleeda bini tmj walaupun idung dia besar dia tak sefake ko kmkzura oi, si khaleeda tu cerdik tak bimbo cam ko kmkzura!

    11

    1
    • Anonymous says:

      Ehh baru perasan hidung dia kembang

      1

      0
      • Anonymous says:

        merilyn monroe tang mana? natural beauty tang mana? dulu hidung pesek pepet kembang …sekarang ni aje ada batang hidung tu. tak payahlah nak obsessed sangat dgn dia ni. bertudung time bulan puasa, rupa2nya nak jual tudung. mcm mana eh tetiba now boleh jadi sweet gila. sedangkan dulu keluar masuk night club, mabuk sampai bergaduh, ke hulu ke hilir dengan jantan sana sini, baju entah apa2, cakap entah apa2. kene angkut dengan fattah amin yang bercakap mcm suara sangkut kt tekak mcm ada tonsil besar tu tetiba semua ‘sweet’, ‘natural beauty’ and so forth. seriously…hipokrit weh.

        0

        1
      • Anonymous says:

        kembang pepet kemek pesek. cucuk bagi ada batang sikit. itu pun nampak x semula jadi. dulu hidung mcm tadah hujan.

        0

        1
  20. Anonymous says:

    Tak faham aku..dah bertudung bukak..kata belum sedia la urusan dia dengan Allah la ape la..tup2 keluar dengan imej baru pulak..retis2..nak sentiasa up to date..tapi suruhan Tuhan tak nak di update..pity of you..BEAUTY WITHOUT BRAIN..

    7

    0

Leave a Comment

Optional