Netizen Puji Elfira Loy Tetap Cantik Walaupun Tengah Berpantang

Hiburan

Netizen Puji Elfira Loy Tetap Cantik Walaupun Tengah Berpantang

Baru sahaja menimang anak sulung pada 1 Oktober lalu, pelakon Elfira Loy yang kini dalam tempoh berpantang tidak melepaskan peluang untuk merakam momen indah bersama cahaya matanya, Muhamad Rayyan Khalaf.

elfira loy

Advertisement

Elfira berkongsi video saat dia menggendong dan mendodoikan anaknya itu. Memang manis sekali momen dua beranak ini dan semestinya akan menjadi kenangan terindah dipenuhi dengan kebahagiaan buatnya.

elfira loy

Walaupun masih dalam tempoh berpantang,  Elfira tetap nampak berseri dan cantik hingga dipuji netizen.

“Dalam pantang pun cantik, macam

zaman remaja. Berseri”

elfira loy dipuji cantik berpantangnetizen puji elfira loy cantikelfira loyelfira loyDifahamkan, Elfira menggunakan khidmat “confinement lady” ketika berpantang. Mungkin sebab itu kita boleh lihat dia begitu sihat dan terjaga sehingga kecantikannya semakin terserlah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. ayu

    October 11, 2019 at 6:27 pm

    jujurnya aku tak la minat dia.. tapi dia memang natural beauty . penah jumpa dia tanpa mekap.. lagi cantek dari pakai mekap2..

  2. Anonymous

    October 11, 2019 at 5:20 pm

    elfira ni umur berapa? masih muda semua org cantik..

  3. Brunes

    October 11, 2019 at 4:03 pm

    Kalau banyak duit semua pun cantik

  4. huntung la..

    October 11, 2019 at 3:35 pm

    bia la dia..dia nk upah pkhidmatan mcm2 pn dia mampu. rezeki ko la el. brp ramai di lua sne dlm pantang sndri. urus umh ank2 yg lain. nk nye klu dok ng mertua.. mcm2. pning. elok2 cntik zaman bujang trus jdi rupa org tua

  5. korok

    October 11, 2019 at 3:07 pm

    touch up sikit…filter mmg la nmpk cantik…

Loading...