Written by Bella | October 11th, 2019

Baru sahaja menimang anak sulung pada 1 Oktober lalu, pelakon Elfira Loy yang kini dalam tempoh berpantang tidak melepaskan peluang untuk merakam momen indah bersama cahaya matanya, Muhamad Rayyan Khalaf.

elfira loy

Elfira berkongsi video saat dia menggendong dan mendodoikan anaknya itu. Memang manis sekali momen dua beranak ini dan semestinya akan menjadi kenangan terindah dipenuhi dengan kebahagiaan buatnya.

elfira loy

Walaupun masih dalam tempoh berpantang,  Elfira tetap nampak berseri dan cantik hingga dipuji netizen.

“Dalam pantang pun cantik, macam

zaman remaja. Berseri”

elfira loy dipuji cantik berpantangnetizen puji elfira loy cantikelfira loyelfira loyDifahamkan, Elfira menggunakan khidmat “confinement lady” ketika berpantang. Mungkin sebab itu kita boleh lihat dia begitu sihat dan terjaga sehingga kecantikannya semakin terserlah.

10 responses to Netizen Puji Elfira Loy Tetap Cantik Walaupun Tengah Berpantang

  1. korok says:

    touch up sikit…filter mmg la nmpk cantik…

  2. huntung la.. says:

    bia la dia..dia nk upah pkhidmatan mcm2 pn dia mampu. rezeki ko la el. brp ramai di lua sne dlm pantang sndri. urus umh ank2 yg lain. nk nye klu dok ng mertua.. mcm2. pning. elok2 cntik zaman bujang trus jdi rupa org tua

  3. Brunes says:

    Kalau banyak duit semua pun cantik

  4. Anonymous says:

    elfira ni umur berapa? masih muda semua org cantik..

  5. ayu says:

    jujurnya aku tak la minat dia.. tapi dia memang natural beauty . penah jumpa dia tanpa mekap.. lagi cantek dari pakai mekap2..

  6. Anonymous says:

    Dah dia artis banyak duit, kawin pon dengan vvip, tentulah punya kuasa semua nak jaga muka, kulit dan badan

  7. minah jambu say NO to drugs says:

    n lagi satu dia muda lagi baru anak satu mesti la cantek..bodoh ke pe !!

  8. Kepoci says:

    Setuju..jaga anak je.x yah pikir duit ke kerja lain.semua Ada org urus

  9. Anonymous says:

    Kalau tak up ceta ni setahun ..tak tahu la Nara ..berapa dia byr kau …

  10. Ya says:

    Klu nk beseri dan cntik time pntang,cri ank dato atau org kya.mmg ko ade msa tuk dri sndri.ank suma org manage.jnji pulus ade..suma blh

Tinggalkan Komen Anda Di Sini