Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Pertikai Relevan Anugerah Artis Kpop ABPBH 32

artis korea popular abpbh 32

Kegilaan K-Pop di Malaysia memang tidak dapat disangkal lagi sehingga tahun ini Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 32 (ABPBH 32), memperkenalkan kategori baru iaitu Artis Korea Popular.

artis korea popular abpbh 32

Advertisement

Mempunyai jumlah ARMY yang ramai di Malaysia, seperti dijangka kumpulan BTS berjaya merangkul anugerah tersebut.

BTS Artis Korea Popular ABPBH 32

Namun, rata-rata netizen mempertikaikan, apa relevannya untuk mewujudkan kategori tersebut? Lebih menyedihkan apabila artis Korea itu sendiri tidak tahu mereka tercalon.

Anugerah untuk Kpop tidak relevan,

diorang tak tahu pun tercalon

BTS Artis Korea Popular ABPBH 32BTS Artis Korea Popularartis korea popular abpbh 32abpbh 32 koreaBTS Artis Korea Popular ABPBH 32relevan artis korea popularbts army malaysia
Penganjur mengambil kesempatan

atas pengaruh Kpop, kaut keuntungan

BTS Artis Korea Popular ABPBH 32

Advertisement

Ramai yang berharap agar kategori tersebut tidak dipertandingkan lagi pada ABPBH yang akan datang. Biarlah anugerah berprestij ini fokus kepada pengiktirafan untuk artis tempatan sahaja.

Sumber Berita : Twitter

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. haha

    September 23, 2019 at 9:31 pm

    yg terima anugerah tu aku xleh tahan,amik la amoi cantik

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:14 pm

      Yg naik pentas tu siape? Wakil ke? Macam syok sendiri je.

  2. Anonymous

    September 23, 2019 at 5:02 pm

    Tahun depan bubarkan kategori ni

  3. anonymous

    September 23, 2019 at 4:03 pm

    idea bodoh sapa lah ni otak kat lutut

  4. Anonymous

    September 23, 2019 at 3:53 pm

    Anugerah berprestij? Ko biar benar abg nara?. Aku tgk iklan host kak lina dan ac mizal dh boleh jangka kelam kabut,lawak tak menjadi,cakap mengada, persembahan hambar,penyampai ramai sangat,celoteh yg merepek je. Suara live hancur. Naseb lah penaja okey behave tak over tak promote produk seover datuk vida. Hopefully next year kasi improve lah.

  5. Anonymous

    September 23, 2019 at 3:32 pm

    anugerah sampah

    • Anonymous

      September 23, 2019 at 11:18 pm

      Anugerah ni utk tarik selebriti korea hadir ke? Dia orang tak heran dgn anugerah malaysia la

Loading...
To Top