Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Persoal Niat Fathia Latiff Kaitkan Lagu ‘Reply’ Di Matamu Dengan Elfira Loy

Beberapa “cover” lagu Fathia Latiff sebelum ini mendapat sambutan yang amat baik daripada orang ramai. Terbaru, Fathia juga tidak melepaskan peluang dan membuat kelainan apabila muncul dengan versi “reply” lagu hangat Di Matamu nyanyian asal Sufian Suhaimi.

Advertisement

Suara Fathia tidak dinafikan lagi memang sedap, namun apa yang menjadi bualan netizen ialah ketika Fathia “cc” lagu tersebut kepada bekas tunang Sufian iaitu Elfira Loy di Twitter. Malah, Elfira juga tidak faham mengapa Fathia berbuat demikian.

Netizen turut mempersoalkan apakah motif sebenar Fathia untuk terus melibatkan Elfira dengan kenangan silamnya.

Walaubagaimanapun, Fathia menjelaskan perkara itu sekadar suka-suka sahaja dan tidak pernah berniat mahu mengambil kesempatan atas kisah putus tunang Elfira dan Sufian.

Advertisement

Saya ada terbaca kisah mereka di laman sosial. Jadi, saya saja mencuba untuk menukar lirik lagu Di Matamu versi balasan (reply). Memang tak ada niat nak ambil kesempatan dengan kisah mereka. Hanya sekadar untuk hiburan sahaja. Bila saya tag Elfira, mestilah dia terkejut. Tapi dia okey sahaja. Kenapa netizen nak pertikaikan sedangkan empunya badan pun tak kata apa-apa.

Harapnya isu ini tidak perlu dipanjangkan lagi. Mungkin netizen hanya mahu Fathia menjaga hati kedua-dua belah pihak memandangkan isu putus tunang tersebut mencetuskan pelbagai spekulasi yang menjejaskan keluarga Sufian dan Elfira. Apa-apa pun, kami puji sura Fathia memang merdu.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. Mia

    April 2, 2018 at 11:35 pm

    X de job kan.. byk time fathia utk ‘tlg reply’.. kesian.. makin parah dah dia ni.. tp hari tu bkn ade kata dpt job ke.. mcm ade bc..

  2. Aresh

    April 2, 2018 at 2:41 pm

    Hmm aku ada adik yg ada bipolar overlap schizophrenic. Kalau tgk perangai fathia ni, i think you better check with a psychiatrist. I think everything she’s doing now is actually a cry for help. She needs help. Soon when she’s back to normal, dia akan malu tgk semua yg dia tweet ni.

    • Kiah pekasam

      April 2, 2018 at 3:11 pm

      Kiah pon rase die bipolar. Maybe tak schizo, tp mcm bipolar sbb die xdela nmpak mcm psychotic..just manic n depress on and off

  3. 8

    April 2, 2018 at 1:18 pm

    This girl needs help. Makin semacam je.

  4. melati

    April 2, 2018 at 11:57 am

    “Biasa lah Fathia takder Job tu”

  5. baizura

    April 2, 2018 at 11:19 am

    sedapnya suara fathia!!! lirik pun best

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama