Written by serenity | February 26th, 2018

Neelofa di bawah jenama tudung miliknya Naelofar Hijab hari ini melancarkan koleksi terbaru iaitu #BeLofa. Bagaimanapun pelancaran tudung itu menarik minat Netizen kerana diadakan di sebuah kelab malam.

Majlis itu juga ialah majlis menyambut ulangtahun kelahiran Neelofa yang ke 29.

Neelofa telah disolek dengan alat solek Lancome oleh jurusolek Bosco.

Bagaimanapun terdapat Netizen yang mempersoalkan pelancaran tudung itu di kelab malam terkemuka tersebut.


Mengadakan majlis dengan menyewa keseluruhan lokasi kelab bukan perkara asing, pasti ia hanya majlis santai yang biasa, cuma diadakan di lokasi tersebut mungkin untuk menimbulkan ambiance yang bersesuaian dengan tema tudung terbaru keluaran Neelofa.

Namun begitu kesesuaiannya masih boleh dipersoalkan. Tak gitu? Lagi gambar Neelofa dengan membaca entri ini sepenuhnya.


 

Kredit gambar: @rojakdailykawkaw dan @Boscooooooo

198 responses to Netizen Persoal Neelofa Lancar Tudung Di Kelab Malam

  1. Anonymous says:

    Sbb hipokrit…halal dan haram apa kisah. Janji duit dan untong!

    80

    0
    • Bubble Pop says:

      Hajah pn kemaruk lame dah x clubbing..

      72

      0
      • Urghhh says:

        Nothing suprises me anymore about this woman. She is willing to do anything for the sake of profit and glamour. What a tragedy for a muslimah like her. #Resist

        181

        0
        • Renungkan says:

          ini lah yg dikatakan dunia semakin hampir mengakhiri zaman kebinasaan bilamana byk wanita2 nmpk je tutup aurat tpi hakikatnya nya….masih lgi bertelanjang oiii!

          76

          0
        • littlemisskhan says:

          who care..you jealos cause she rich that u no money that why huh?

          0

          236
        • Amy says:

          Who cares la cik adik, not wo care? Nice try tho…. lol

          44

          0
        • Bye lopa says:

          Simple jee kalau rasa x suka lopa..
          Kita just boikot tuding dia.. byk tudung lain d pasaran.. dah tahap lancar tudung d club.. amat menyedihkan…

          110

          1
        • Hatikeras says:

          Bila hati keras .. org tegur pun sudah d anggap tidak relevan. “ saya tahu apa saya buat “neelopa. Astafirullah neelopa. Kamu dah mcm menggalakkan perempuan bertudung jejak kaki d club secara rasmi

          71

          1
        • Anonymous says:

          Tahniah kepada Mat Dan” yg telah mendapat status penduduk tetap Malaysia diumumkan oleh Datuk Zahid Hamidi semalam.

          30

          0
        • Anonymous says:

          littlemisskhan duit tak bawak sampai kubur dik..bila duit dah mengaburi mata memang x boleh ditegur langsung kan…hati pun jadi buta…x siapa pun nk mintak duit ko tuh dik….jual lah produk lain selain tudung…kalau dh banyak duit,,,tidak perlu menggunakan identiti agama tapi tidak mengikut keperluan yang sebenar-benarnya…

          12

          0
      • Wtf says:

        Hish….elok la buat tempat lain dik oi. Disko tempat maksiat. Dah xder tempat lain ke diKL ni woi? Bukan ko launching spender atau baju dalam. Tudong kot..

        69

        0
        • Anonymous says:

          Khas utk cik2 bawang yg nk masuk Dewi Remaja. Lol

          22

          0
        • Anonymous says:

          Besok Carlsberg kan lancar promosi di masjid negara sebagai konsep terbaru…ahahahaha

          23

          1
        • Mencari keredhaan allah says:

          Perkara mudah buat apa nak dipersulitkan.sebanyak2 kerja,berniaga adalah paling terbaik.kita manusia kena berpikiran cerdas.mempromosikan tudung Di tempat club mlm adalah perbuatan Yang berani.kalau yahudi berani menyebarkan untuk mempengaruhi org Islam kenapa Kita tidak berani menyebarkan Dan mempengaruhi org yahudi agar yakin Dan percaya pada agama islam.perkara mudah buat apa Kita sesama Islam mempersulitkan.orang2 Islam jgn tertingal zaman,Kita orang Islam harus berpikiran cerdas.

          0

          0
      • Hipohipo says:

        Apabila tempat maksiat d jadikan tempat pelancaran tudung.. astafirullahalazim.. jom kita boikot tudung neelopa

        80

        -1
        • Anonymous says:

          Hijab adalah identiti yang berkembar rapat dengan TAQWA , identiti kita sebagai wanita Muslim, yang sepatutnya menjauhi tempat – tempat maksiat, seperti kelab malam, apatah lagi The Zouk. Tak paham akak…ko buat kat Restoran Terapung Titiwangsa pun okay.

          42

          1
      • Anon KT says:

        Banyak perkara yg dia buat, kita dah boleh baca macamana dia ni sebenarnya.. macamana jiwa dia n apa yg ada dalam hati dia. Penyanyi yg betul2 sopan menjaga adap tingkah laku, tak semestinya yg bertudung. Contoh terbaik adalah Siti Norhaliza.. sangat2 menjaga tingkah laku seJk semasa dia belum bertudung lagi.. pernah ke ct buat tarian gelek, pakai kain terdedah betis yg putih gebu, melaser artis lain n bla, bla, bla…

        89

        0
        • Anon KT says:

          Banyak perkara yg dia buat, kita dah boleh baca macamana dia ni sebenarnya.. macamana jiwa dia n apa yg ada dalam hati dia. ARTIS yg betul2 sopan menjaga adap tingkah laku, tak semestinya yg bertudung. Contoh terbaik adalah Siti Norhaliza.. sangat2 menjaga tingkah laku seJk semasa dia belum bertudung lagi.. pernah ke ct buat tarian gelek, pakai kain terdedah betis yg putih gebu, melaser artis lain n bla, bla, bla…

          13

          0
        • Anonymous says:

          ko nak compare DCT dgn die ni mmg langit dgn bumi lah, DCT ni dr umur die 18 taun lagi and then aku jumpe die lagi prangai die masih sama, sopan n sangat beradab n sentiase merendah diri. ni lofa pastu launced tudung “be lofa” dekat zouk??ishhh xnak aku be like you lofa, aku xnak menyokong bende2 yg x harammmmmm ni

          28

          1
      • T says:

        Mungkin agknya lepas ni beliau boleh sarankn sape2 yg g clubing tu bole pkai tdung beliau sambil menari tiang

        18

        0
    • Anonymous says:

      Makin teruk dia ni. Knp cenggini? Pelik giler lah. Menjadi-jadi!

      51

      0
    • Opah maheran says:

      Hahaha.. kepada pembeli tudung lopak sekalian. Duit korang tu dh dirolling n digunakan utk sewa zuok kau! Beli sangatt tudung neelofa tu. Walaupun ade yg kate die just sewa jee, bukan die minum arak punn.. papelh bengong, die support club tu pun dh satu perbuatan mengarut. HAJAHHH sangattt. Mane penjilat2 bontot lopak tu? Asal si hajah ni berlakon gesel2 ngn jantan je mulalah cantum name. Kebanyakannya yang sokong die ni pompuan kelantan. Mesti tengah gigih bersangka baik idola reserve night club.
      Ko ceramah lah ayat paling sopan pun fans die tetap bangang abadi. Nah opah kasi ayat mulut jahat utk fans bangang dia!

      173

      0
      • Sambal belacan says:

        Sokong opah maheran 100%

        28

        0
      • s says:

        wouhh aku org kelantan dan kebanyakan org kelantan tak suka lopak hokeyy!

        38

        0
        • Apa tk bleh says:

          Kesian pada wanita Kelantan yg tk pasal2 terseret sama kena kutuk.. dia telah memalukan wanita yg berasal dari Kelantan…

          15

          0
      • Anonymous says:

        opah….dorang bawak gelas pinggan mangkuk sendiri kot sb tak nak gelas dll yang penah org guna tonggang arak dsb nya…
        kt ig semua fans back up dia mati-matian…….alasan apa semua lopak buat jadi hal….dengki sb lofa cantik, Berjaya, SPM 10A, jadi duta mcm2 produk….alasan yg dh sinonim….
        gesel tetek kt dada julrepen pon dorang sokong…cuma berlapik. esok2 bila tak jadi dgn julrepen……….jgn lak boikot julrepen ya

        16

        0
      • Anonymous says:

        lepas ni no more lofa tudung ye

        9

        0
      • kelantan hanat menggelupur says:

        kalau kelantan x sokong lopak pun 2 percent je kut…
        selebihnya akan cakap “muko kito comey …sek2 kito ni oghe dengki”‘
        well drg akan terus mengangkat diri sendiri je kelantan ni….
        drg ni kalo ada puak kuat belakang drg lagi berlagak tak peduli apa dah..
        neolofa ni kan buat apa je agar dpt kekal dlm industri…attention hoe
        sbb dia bukan best pun berlakon ke mengacara…dia cuma artis media sosial…
        nak cakap artis pandai byk lagi artis pandai tapi low profile tak menunjuk…

        dia pakai tudung pun sbb nak jual tudung…dia kan bergaduh dulu tiru patent org…buat brand dia…seorang yang suka ambil kesempatan…tapi dah kukuh jenama dia buatla style lain lagi…
        .

        3

        1
      • Anonymous says:

        boikot kelantan byk perangai jalang…kelantan kalau purdah pun tak boleh percaya…kalau free hair lg mcm pelacur

        2

        3
    • Terkejut beruk!! boikot lopa!!!! says:

      omg! agak2la klu ye pun lopa oii…. marilah kita semua boikot product lopa!

      23

      1
    • Anonymous says:

      so ni laa kesempatan yg bertudung nak masuk zouk kan sbb idola pujaan yg diorg sanjung2 tu skali dgn mak pon join sekaki, zouk pon zouk lah asalkan masyukkk

      13

      0
    • Anonymous says:

      Bodohnya orang yg kutuk2…tk kisahlah dia nk jual kt tepi2 lorong haji taip ke..dlm gereja ke..kan bagus.mudah2han yg beli tu insaf dan tutup aurat lepas tu..
      bodohnye netizen..kolot!

      0

      24
      • aries says:

        tutup aurat ??kasi orang insaf ?
        jadah mana tutup aurat kalau tudung macam scarf mandi dlm kolam je?
        jadah mana kasi orang insaf kalau yang bersscarf pendek baju ketat dok berjoget2 macam diorg juga ??
        DIMANA SUDUT YANG DI KATAKAN MEMBERI KEINSAFAN PADA ORANG LAIN ?? NON ADO !!
        jgn sebab suka lopak ..terus menyokong tindakan bodoh dan bangang yg mmg terang2 menghina agama ni .

        19

        0
      • Anonymous says:

        Bahlol tu tolong simpan sket ye.. sorry ler ayat kasar kepada orang tidak berlandaskan Al-Quran dan As-Sunnah ketika berfikir dan mengkomen

        3

        0
    • Anonymous says:

      Mufti dah tegur dia.dia dah minta maaf.apa lagi.salah besar sangat ke.yang terus terusan kutuk,aibkan dia ni semua suci sangat ke.cuba cermin diri sendiri la.boleh jadi terbalik tau.korang yang nanti kena cari dia minta maaf.padang masyar tu luas.hari hari anak islam mati dibunuh di syria gaza dan palestin ada korang kisah. baru nak jual tudung baru nak buat dobi mesra muslim dah dicantas oleh netizen melayu .orang lain dah tinggi besar gunung dah gedung mereka.orang cina macam mana busuk atau buruk sekali kaum mereka mereka tidak akan jatuhkan kaum mereka.lebih-lebih business. Sangat sedih sekali.

      0

      0
  2. Yawn says:

    Hajah Keladi Hutan…dgn pelakon2 jantan pon boleh gesel2 tanpa tegahan. Tak terkejut pon…

    51

    0
  3. Anonymous says:

    Penunggang agama #1 di Malaysia. Next?

    44

    1
  4. Ex-Fan says:

    whatever lah..bukan minat dia ni. makin terok.

    32

    1
  5. Anonymous says:

    I think is not a problem because she rent the whole place. She use it for the hijab launching not for party or drink alcohol or anything that is not okay. I mean what different if a dewan rakyat a normal dewan rakyat but people are party-ing with alcohol and dancing and loud music. Kan?

    2

    87
    • Anonymous says:

      Dewan rakyat serves alcohol? Where? USA? Maybe…

      39

      0
    • Oh Your English!!!! says:

      I think is not a problem. Wrong!
      I think it is not a problem. Right.
      She rent the whole place. Wrong!
      She rents the whole place. Right.
      She use it for the hijab launching. Wrong!
      She uses it for the hijab launching. Right.
      Not for party or drink alcohol. Wrong!
      Not for partying or drinking. Right.

      44

      -1
      • D says:

        “She rent the whole place” is already correct cus she’s using it in past tense term. Also, “She used it for hijab launching”, once again past tense.
        You want to shame and bring down other people for their grammar but yours isn’t THAT good anyway lol

        2

        25
        • Nay-lofa says:

          “she RENTED” is the correct past tense tho. You want to shame and bring down other people for their grammar but yours isn’t THAT good as well. Guess the jokes on you huh? Lol.

          43

          0
        • Adehhhh says:

          Kalau dah lepas …”rented” la cik bawang hoi. So dumb la you. Next?

          12

          0
        • Pesawah says:

          The past tense for rent is rented.
          Example: She rented a car last week or she rented a room at Mandarin Oriental Hotel last weekend. Understood?

          11

          0
        • Anonymous says:

          lol. i wonder what you assume a present tense of “rent”.

          3

          0
        • Anonymous says:

          Hahaha… oi D.. .. nak perbetulkan org, ko punya English pun ke laut dalam. Lawak oiii…. tak tahu, mengaku. Ini ajaran sesat ko share.

          3

          1
    • Bluek says:

      Ckp Melayu je lar hanat..sememeh giler kot English ko!!!!

      21

      0
    • Lol says:

      Mari belajar English bersama-sama fans Lopak….

      15

      0
      • Anonymous says:

        fans pon same bodo English nyer like lofak terabur speaking tu yg ckp mesti nk mix engmalay.. komen tu sure adik paki gigih ckp eng sama jgk terabur.. keturunan ckp urdu perasan meksaleh.. cermin umah kecik sgt kot..

        10

        0
      • onion aunty says:

        i’m not her fan okayyy..in fact i’m disgusted that she did this..such a disgrace to muslimah. Doakan yang baik2 je untuk dia dan kita

        0

        2
    • Anonymous says:

      it hurts my brain so much to process what you are trying to say which i even forget what this article is about and i can only focusing to translate your statement to bm. and what is the relevance of the club with dewan rakyat? where in the hell have you ever heard of people renting dewan rakyat to do a social alcohol-based party dancing with loud music playing? and you even care to put “kan?” at the end of your sentence makes your whole statement sounds dumb.

      13

      0
    • Anonymous says:

      Apa benda ko merepek ni? Org elakkan fitnah ni lagi mencipta kontroversi. Rubbish la Lofa ni and look at her snob LMK sister. These girls creep me out. Wife Sharnaz ok… menunjukkan inner beauty.

      4

      0
    • ohyeah.. says:

      [email protected] Feb 9.37 pm..

      cuba ko fahamkan ayat ni….

      Zouk kelab hiburan yg dikaitkan dgn segala pekara maksiat. olehitu tk sesuai utk launching tudung , gaya muslimah.

      kalau launching underwear….ok lah.

      lagi satu , bukan dewan rakyat tapi dewan org ramai.

      4

      1
    • Anonymous says:

      Hey kid…go finish your milk!

      0

      0
    • Pening says:

      Jgn lepas ni anak2 kita dok pegi zouk …. dgn alasan, idol muslimah diaorg ok aje masuk zouk.. bkn minum pun.. saje nak berhibur…. puiittt… minta dijauhkn .. nauzubillah

      5

      0
    • Anonymous says:

      ini lopa x pon adik dia yg komen

      0

      0
  6. Aidid says:

    Tgk la ig story littlemisskhan tu, malu betul tgk perempuan tergedik2 menari main game dpn lofa.. Ape kebenda la buat launch tdung tmpt cmtu, automatik peminat2 dia dirasuk menari mcm dkt club hahaaha

    38

    0
    • Nad says:

      Malu giler weh tgk fans dia tuh. Pakai baju ketat pakai tudung pastu menari mcm kemaruk nak masuk disko.

      25

      0
      • Anonymous says:

        lofuck & her bitches dh gatal tetek nk ber goyang oiii.. mak dia pon xsedar diri dah tua msuk disco.. xingat kubur nk jd kaya.. sah2 dlm zouk kaw tumpah arak, gelas jug dulang etc used to served arak.. fattzura kawin trus rindu air arak.. kawin jer lah paki sejenis buat air halal lebih afdal.

        9

        1
  7. Anonymous says:

    aku jr ke rsa yg outfit dia ni terok naww?.x sesuweyyy weyh
    dgn imej dia sbg trendsetter kekunun. hmm ke berangan nk mngalahkn gaun kembang org tu? just saying.kbai

    31

    0
    • Leez says:

      I pun rasa outfit dia tahape2. Macam budak2 wechat je.

      24

      0
    • Aries says:

      Peminat Lofa cakap kat ig, ni baru nampak real princess bukan macam princess wanabe semalam ???? BUTA KE PE PEMINAT2 LOFA NI????? BAJU MACAM WARNA RAINBOW & SKIRT MACAM HIGHLIGHTER, DIA ORANG CAKAP MACAM PRINCESS?

      78

      0
    • Aries says:

      Skirt, color macam highlighter, design macam kelambu nyamuk ???? orang nak jadi princess, dia pun nak jadi jugak, tak nak kalah ?

      3

      0
  8. Anonymous says:

    When even your own family don’t even cover their aurat… why bother with naelofahijab ni?
    Buyers n fans… When are u going to stop supporting their families lifestyle?
    Most fake n ridiculous family ever….

    66

    0
  9. Pity you mak hajah says:

    Mak hajah ni dah jauh terpesong aku nampak. Haritu masa jamuan raya ke apa dia berjoget sakat dengan tudung pendek nampak dada. Satu je nak cakap. Tolong ingat balik campaign awal2 tudung dia dulu apa dia cakap?HIJAB SAVES ME. Now what happen?? Hidayah dari Allah takdapat dijual beli. Sekian #donedakwah

    44

    0
  10. Pity you mak hajah says:

    Mak hajah ni dah jauh terpesong aku nampak. Haritu masa jamuan raya ke apa dia berjoget sakat dengan tudung pendek nampak dada. Satu je nak cakap. Tolong ingat balik campaign awal2 tudung dia dulu apa dia cakap?HIJAB SAVES ME. Now what happen?? Hidayah dari Allah takdapat dijual beli. Sekian #donedakwah

    16

    0
    • Anonymous says:

      bitches family start showing true color.. lofuck nk senam tetek kt zouk.. nnti sambung shooting kasi abg jul rase tetek dah mantap.

      9

      0
  11. Not An Ustazah says:

    From bad now becoming worse. Masyaalah…

    24

    0
  12. Anonymous says:

    Gasaklah lobenak2 sekalian…. Patut lah nama lobenak…. dah Allah tunjuk terang2 perangai lofa n famili yg sebenar if u guys still don’t get lantak ler…. I can only watch and laugh…dulu kutuk Fazura kaki clubbing…. Lofa n family lagi dasyat…. Dah tua2 buang tebiat launching tudung kat tpt mcm tu sambil joget riang gembira… Hahaha..lopak n benak berpisah tiada… bulan depan pi umrah lah yerrrr….LOL…

    35

    0
  13. Anyn says:

    Lantak dia la. Janji i suka sgt tgk fazura skrg. So cantik, sweet, comel, manis.
    #MohonLofattahMasuk
    #FazuraNotFakezura
    #Neelofake La sekarang….
    Hahaha

    60

    1
  14. Vaseline says:

    Gaiss gaiss. Ni just nk create gossip bagi org lupaaa fattzura and up kisah dia, tudung dia, zulofa dia. Sedihhhh. Moga lofa bahagia la dgn cara sendiri. Tk perlu try hard.

    32

    0
    • lolipop says:

      A ah setuju. I je ke yg rasa penuh story kt ig dengan fattzura punya wedding dan neelofa punya teruk attitude tak boleh tgok org bahagia, sibuk nak buat gosip murahan jugak? Attention seeker lol

      16

      0
    • Anonymous says:

      yes.. my wife pun cakap benda sama

      0

      1
  15. Rohaida Malik says:

    Apa nak terkejutz pulok. Berhijab bukan bermakna beristikomah. Korang pun boleh berhijab tpi x semestinya korang kan automatik beristikomah. Ni la jdinya…

    13

    0
  16. pernahsukagilaLOFA says:

    tudung hanya tutup leher..menampakkan sepenuhnya bentuk dada. IG story masa make up membiarkan bukan muhrim menyentuk kulit. IG story ada menampakkan leher semasa tudung tak di pin atau pakai turban saja.. tapi mak Lofa pun p london tudung terbang tinggal turban saja.. skirt dan seluar menampakkan half of betis. dulu sayang Lofa… sekarang ntahla. semakin kaya semakin hilang nilai agama.

    24

    0
    • Anonymous says:

      Oh Ada ke vid tu. Once before, fazzy Ada post vid die buat skin treatment and this guy, sentuh pipi faz. Then there was a woman commented -baguslah bagi lelaki lain pegang muka tu n bla bla bla Tak pakai tudung n bla bla.. bla.. I hope the commentator is not a lofa fan. Haha

      0

      0
  17. Ptut la fttah amin xnk says:

    Ala..lntak dia la nk wat ape kt mne?bosan gler la asik muka minah ni je.bosannnnn tau x.

    8

    0
  18. Anonymous says:

    Budak WeChat punya fesyen. Kesiannnn..

    8

    0
  19. Anonymous says:

    Tudung pon mcm org nk gi menyelam… kikikih

    11

    0
  20. Anon says:

    Boikot je Tudung neelofake ni, design level pasar mlm tp harga kemain kekwat. Bluekk

    14

    0
    • Boikot neelopak says:

      Kan !! Please la beli tudung dari jenama lain . Dorang da kaya raya kan. Baik support suri rumah tu ha buat dropship kerepek ubi ke biskut raya ke. Tak kuasa nak beli dah tudung neelopak. YANG BATIL JANGAN DI SOKONG .

      20

      0
  21. acik bawang besar says:

    Syok wo tengok hijabis terkinja kinja menari dekat zouk. View yang sungguh rare. Well done hajjah lop. Lepas ni boleh la buat majlis taranum dekat zouk plak. Apadahal janji dengan niat untuk berdakwah. #donebebel

    22

    0
  22. rusa lima says:

    Bagus je..koman2 yg duk cucuk ke langit balik cucuk ke bumi. Nadamurni dulu pun dakwah kat sanun. Nyanyi lagu bila Izrail datang memanggil lagi..

    2

    0
  23. Lala says:

    Tapi macam lopa ni zaman2 dulu tempat dia berkubang

    7

    0
  24. Anonymous says:

    Nmpak berisi muka n tangan

    0

    0
  25. dolmat says:

    satu je nak tahu. siapa perempuan hijabista pakai baju kuning kemain gelek nya tu?

    6

    0
  26. Anonymous says:

    sorry lopak air, we still shocked and love Fazura and Fattah wedding! dress Fazura lagilah helok dari kau. perangai pon… mc langit dan bumi XD

    23

    0
  27. Anonymous says:

    lofa, you can do better than this. you deserve better. quite disappointed with you lately. i know you can be better.

    4

    0
  28. Malisa says:

    Apa la bodoh sgt netizen .lofa buat apa yg org X pernah buat. Dan dia bijak. Keluar Dari kepompong .Ada pnh org lancar tudung kat Masjid? Bijak nya dia pilih zouk. Sewà the whole and set up for naelofar punya brand. Halus nya DIA blh fikir nak lancar tudung Di kelab. But perlu ingat bukan Ada pesta pun disitu. Kalau nak berdakwah keluar Dari kebiasaan. Bukan nya ikut apa yg biasa org buat. Atleast bila org tgk zouk Tu Akan Ada yg teringat naelofar. Hidayah Allah sekelip Mata mana tau bila org yg jahil dgr naelofar hijab mula cari, Dan tertarik slowly la berubah . .dahkwah ITU luas.org bodoh je p dahkwah dkt org yg sedia hari2 ke Masjid. Yg kat luar Masjid dihindar terus konon ahli neraka. Tahniah lofa

    1

    4
  29. Dally says:

    Bila tudung diperdagangkan, giniler jadinya, houk

    4

    0
  30. alfie says:

    Ni lah akibat tengok VICTORIA’S SECRET show semasa di China dulu, sampai terbawak nak buat kat Malaysia jew!

    9

    0
  31. Hajahidola says:

    curik limelight #fattzura lettew! Dahla nama tudung pun curi nama #beFaz fazura dh guna lama, cari sendiri kt Instagram hashtags tu. Nak gak tiru. Moga ada yang melamar marry me lepas besday

    16

    0
    • Anonymous says:

      aah bkn #be tu faz punya ke…#befaz…..eeeeeee x malunya hajah tu tiru…try hard nk cari perhatian…try hard nk nmpk sweet dgn julripin…sedehhhh

      7

      0
  32. Hajjah Nepolah says:

    Hajjah nampak sgt mcm gila talak…..kemaruk

    5

    0
  33. I will be in the next week and the says:

    Baju belang ala afrika safari tu korang kata nampak mcm real Princess ….buta ke apa fans lopak ….nampak mcm keluar hutan aje …

    17

    0
  34. Ken says:

    Kes jual supplement tu mcm mana lak ???

    8

    0
  35. risa says:

    Dah terang2 Allah cakap kena jauhi tempat arak, tempat dihidangkan arak, tempat arak disediakan. Neelofa Mohd Noor tak terfikir ke duit dia bayar dekat kelab ni, duit tu akan ke mana? Selamat ke? Walaupun duit tu digunakan untuk baik pulih kelab untuk lebih selesa, tapi dapat pahala ke? Omg i cant stop thinking the whole shit of their family. Please Lofa stop create stupid story of yours!

    35

    0
  36. Anonymous says:

    dia dah ada plan..buat satu benda gempak..tutup kisah wedding fatttzura..lol..fattzura story spreads everywhere!hahaha..loser…xnak kalah and xnak lebih dari orang lain…lol

    16

    0
  37. Anonymous says:

    Makin meroyan Lofa ni. As she ages, she doesn’t get wiser. Too bad u were only wise for SPM. Tudung makin singkat, ntah apa purpose org berhijab sekarang. Dia tak sedar ke, yang menjual tudung bukan2 ni pun tak pasal2 dapat share? Beza launch di hotel atau kelab malam ialah kelab malam dah tentu org yang dtg untuk enjoyz… ada ke dtg untuk baca buku?

    9

    0
  38. Qalbu says:

    Mmg pelik. Tp ok jugak. Sbb byk pompuan2 dlm zouk tu biasanya tak ingat mati.

    2

    0
  39. jogeeeeettt says:

    Nilailah sendiri, tengok ni:

    1

    0
    • apa nii says:

      Astaghfirullah.. apa nak jadi muslimah kononnya urban ni..sedih :'(

      1

      0
    • Anonymous says:

      oh wowww…kind of interesting lah now….only in bolehland….kihkihkih… pakai tudung siap menari tiang…

      1

      0
    • Sambal belacan says:

      Daheck pakai tudung menari cm tu. Dgn baju pun melekat kt badan. Eh, kwn aku non muslim pun tak buat cm ni. Malula kat non muslim. Sebab perniagaan sanggup buat cmni? Gila!

      3

      0
  40. Anonymous says:

    pelik..pelik..

    1

    0
  41. makcik bawang says:

    ape nak heran,,zouk tu 90 peratus budak melayu ,,sebab tu dia nk buat kat situ

    2

    0
    • aries says:

      mmg tak jadi heran ..berapa peratus melayu pun dlm tu ..tu diorg nya pasal
      yg lopak ni dah tentu ” memperomosikan tudung ” dalam ertikata lain Hijab adalah identiti yang yg belandaskan TAQWA DAN KEIMANAN , identiti kita sebagai wanita Muslim, yang sepatutnya menjauhi tempat – tempat maksiat, seperti kelab malam, JADI LOGIK MANA DIA NAK BUAT KAT TEMPAT TU ???
      mohon lah bukak sikit minda tu

      4

      0
  42. No drama says:

    U sure as hell stupid af. Still dont get why u hv 5 m followers. Have to say ur followers are stupid af just like u. U wear a tudung n hv a tudung business but launch ur tudung in a club tht is served wt alcohol? My godddd…for sumone tht claims to hv made 200m in profit (yeah right) u sure as hell behave like a bimbo. Do me n the rest of the malaysians tht is not in ur 5.5m..grow a brain. The same like ur sisters..yall wana be kardashian malaysia ke? U r kim, ur sis is court n the small annoying one is kylie? Hahahaha..ths is malaysia..they r not as forgiving n forgetful. Stop appearing on my news feed..wish thr is a way to block u n ur fake ass..n accent. Urggghhhh

    12

    0
  43. Makcik Bawang says:

    Agaknya stress tengok majlis fattzura kot. Eehhh??? Hahahaha

    16

    0
  44. reen017 says:

    hajah ni betul ke idak….gian nk p clubbingke…adik dia lmk pun perangai hauk

    2

    0
  45. Anonymous says:

    Buat kat KL Tower pun okay….dah takde tempat lain ke huh? Bebal….ni mesti dikecam!!

    4

    0
  46. jemah says:

    senang je nak cakap, boikot…aku xpernah pon nak beli tudung dia,harga mahal,,,beli tudung mampu milik..klu beli tudung yang mahal, tapi jarang, xguna juga sebab nampak juga aurat… yang banyak beli tudung sekarang, budak2 remaja, yang rasa macam ala2 nak jadi mcm neokopak…
    teringat aku kat pertanyaan pada member aku, kenapa orang2 yang melupakan batas2 & ibadah makin dimurahkan rezeki,,simple je mmber jawab ” Tuhan nak tengok sama ada kita ni sedar dgn kekuasaanNYA atau terus hanyut dengan kekayaan yang dikecapi”.

    11

    0
  47. pelikk says:

    mungkin dia rindu nak masuk kelab mlm kut.. byk2 tpt.. nape pilih kelab mlm.. tudung mcm ne dia lancarkan? klu kena buat kat kelab mlm mcm ne ghupa tudung dia tu?

    3

    0
  48. LOLSSS says:

    Ha. Apa lg Boikot la Naelofar Hijob

    3

    0
  49. Aunty Onion says:

    Definisi “rich without brain” Mak dia pun lek bangga dengan lopak bawa masuk zouk. KL takda hall dah ke? Hotel 5star? Rumah kau? Lol kesian tempat setan juga di banggakan. No more lopakhijab!

    10

    0
  50. Damn! says:

    What kind of nonsense explanation.. to tell u d truth, byk tempat slot can figure out utk prepare. I know coz i memang involve in event marketing industry agak lama and pelik no place sesuai?!!!! Gosh…x masuk akal doh! Money not a damn excuse if u and ur team company really well prepared..well marketing plan utk represent ur new collection. U should learn deeply with other successful business women yg represent their fashion market business. Stop pretend jadi sombong bongkak ye. With 5 million follower will probably (maybe yes or maybe no) will say “we will always behind u, be brave bla bla bla..” what a stupid shame. Note: Jgn cemar org berhijab with those kind of presentation. Gosh… attitude!!

    1

    0
  51. Teruk. says:

    Gila. Xpe pasal org beli neelofar hijab dpt saham zouk.

    2

    0
  52. mak cute says:

    ni la contoh icon muslimah….menyedihkan btul…org len punya susah g mekah…ko dah gi tapi balik camni lak jd nya…

    2

    0
  53. notlofa says:

    ITS A FREE MARKETING LOFS!U did it.

    0

    1
    • Noone says:

      Yep, free marketing alright. Senang kerja. Bad publicity is still a publicity.

      We’re seeing more and more of her business and marketing strategy.
      I wonder what is her life strategy though. Create as much negativity as possible then apologize and repent?

      2

      0
  54. Anonymous says:

    So para pencacai hajjah ni nak buat ape skrang..kalo masih jgk nk back up hajjah ni aku da xtaw nk kata apa…dlu aku tak nak cakap yg die frust hbngan ngan fattah amin xjadi walau dah up vidio bagai…tp skrang aku rase minah ni jadi mcm ni sbb die frust gilerr ngan fattah amin.xnk org fokus pada fairytale fattzura rela die buat cam gini.attention seeker atau hati dan jiwa die yg sakit!!!!

    15

    0
  55. Kapal Selam says:

    Neelofa Pencetus Ummah… Bila lagi nak bawak makcik bertudung masuk kelab malam Zouk? Nanti boleh lah makcik bawang tudung Neelofa claim yg diaorang dah masuk Zouk…. Gitu. Lepas ni kita launch telekung solat pulak kat Hard Rock Cafe….

    2

    0
  56. antineelopak says:

    boikot je tudung setan ni…..lancar pun kat tempat setan….buat malu org islam je neelopak ni….jagalah sikit agama Islam ni jgn sampai diperlekeh oleh org lain…lg malu bila awak bwk tittle hajjah tu….

    2

    0
  57. anon says:

    di makeup macam mana pun ..mmg jenis tak lawa
    lopakssss …kesian

    7

    0
  58. not agree says:

    As a business minded, i do know this is one of her fastest strategy to lift her so called NEW LAUNCHING of BE LOFA. Clever. Org kecam . eh helo tudung launching kat kelab malam. confirm2 org akan gemparkan. di sana dah one turning point. i mean MAJOR turning point utk dia highlight tudung baru dia tu. But dari segi pandangan muslimah, it is unappropriate! totally! kalau dah sampai ke tahap ni, sila boikot just like you guys did boikot to MCD dengan pekerja2 skali korang boikot. ciss (Dorang tak bersalah pun ) although the source pun blum tentu MCD malaysia sumbangkan duit ke isr***. so yeap ni dah terang lagi bersuluh sila boikot. Banyak lagi yg murah2 lawa2.

    10

    0
  59. Anonymous says:

    Muka dah makin garang…dah makin kehilangan seri.mcm mak die.

    3

    1
  60. Anonymous says:

    and fattzura lived happily ever after, kesian lofa makin lama makin terpesong, lofa frust newsfeed penuh fattzura, tu die pon naik sheikh jugak nak yg lebih wow dr fattzura, ishhh i dont wanna be lofa, you x mencerminkan akhlak yg sepatutnye pon

    4

    0
  61. malu says:

    sebagai perempuan, saya marah, malu dan terkilan ikon muslimah sendiri promosi hijab di kelab malam. Tak boleh diterima dan selfish sangat. Semata-mata nak naikkan nama brand sendiri, sanggup ketepikan dan jatuhkan maruah wanita berhijab. Boikot !

    2

    1
  62. ntahapahapa says:

    oooooo maksudnya, lopa suh pakai tudung masuk kelab malam hahhahaha

    2

    0
  63. Zkoe says:

    Kenapa?…persoalannya skrg ni bukan? ..dia adalah seorang yang pintar,diantara y terbaik di Asia, bukan calang2 orang y bernama neelofa..persoalannya..tetap KENAPA?…
    Dr pandangan sy…tetap x manis la…x elok pun..kelab malam kan….
    Namun, sy tertanya2 apa tujuannya? X patut kt kelab malam seumpamanya kan..
    1st time baca tajuk…sy cuba fikir di mana y positif nya…mgkin cara neelofa berdakwah…dakwah dengan cara halus….tp bila baca artikel penuh….ada tarian bagai semua tu…sy terdiam lantas terfikir semula…. neelofa…
    .

    6

    1
  64. tudungTERBUSNELOPA says:

    lopa kata.. dia tak kisah kutukan natizen.. tapi dia tak sedar,.. sape pembeli dia.. tgk model2 tu.. tudung terbus tu ke dia lancarkan.. rasanya dia ni hilang arah sejak fattah khawin.. semua serba tak kena… klu tak de budget besar.. lancarkan tepi tasik pun boleh kut.. tp betul ke tak de budget smpi kelab malam je mampu nak sewa.. apa ke murahan benoorr ni lopaaa.. tepuk dahii temann

    3

    0
  65. anon says:

    minumam dalam gelas yang bebekas kan air setan ..
    hijabster pun minum pakai gelas yang sama
    aduhhh ..menyedihkan
    lofa fans ni BUTA AGAMA KE APA EK ??

    3

    0
  66. Gediknye dieee says:

    Lopa ni jenis gila perhatian..suka diri dia jadi subjek utk diperkatakan.Sebab tu dia tak heran .5.5 milion folowers kunun sampai Tony airasia pon terlopong tgk dia.ikon katanya..tapi sayang..cakap ongputeh masih nak hafal…semua try hard untuk nak nampak bijak.

    1

    0
  67. Anonymous says:

    dia jual tudung pun bukan nk tutup aurat, just tutup kepala je…tak heranlah

    2

    0
    • Anonymous says:

      dia pakai tudung pun sbb nak jual tudung..itu je…tapi masih gian tayang tetek dulu kini dan selamanya #kelantan

      0

      1
  68. Gediknye dieee says:

    Lopa ni jenis gila perhatian..suka diri dia jadi subjek utk diperkatakan.Sebab tu dia tak heran .5.5 milion folowers kunun sampai Tony airasia pon terlopong tgk dia.ikon katanya..tapi sayang..cakap ongputeh masih nak hafal… try hard untuk nak nampak bijak.

    2

    0
  69. dalita says:

    patut pun kena tinggal dgn Fattah, Fazura tak hipokrit, tak bertudung pun tapi hati mungkin baik, kita tak boleh baca hati sesiapa…Lofa ni merembes sgt…ke laut perginya, entah apa2 takat nak upkan 10A1 ko tu sudah

    4

    0
  70. Makcik mmg x minat lopa says:

    aku rasa dia nak berdakwah kot..nak insaf kan kaki2 clubbing tu semua…think positif
    #positifkepalahotak

    1

    0
  71. Membawang says:

    Dia stress Fattzura bersanding kot

    0

    0
  72. Entahlalabu says:

    Neelofa saje je buat kat situ sebab nak tutup cerita wedding of the year fattah dan fazura..nampak sgt 25/2/18 majlis fattah & fazura dang2 , 26/2/18 dia buat pelancaran tudung.. mcm takda hari lain nak buat..dia jeles la orang semua bercerita pasal wedding dan fazura
    dia pun nak orang bercerita pasal dia..cerita dia dgn zul ariffin mana hot sgt berbanding wedding fattah & fazura ni.tu yang dia kena buat sesuatu bagi hot pasal dia..

    3

    0
  73. Anonymous says:

    JOM BOIKOT TUDUNG NEALOFAR.. #PENUNGGANGAGAMA

    4

    0
  74. Anonymous says:

    Hey Bimbo, u make millions and yet u say other places charging u 8x higher…go fuck a pig! You’re a slut! I have no respect in your mother too.

    2

    0
  75. Anonymous says:

    ISTIDRAJ…ini la satu contoh yang baik kalau sesiap yg belum tahu maksudnye. . Jgn sampai Allah merentap rezekiMu…jatuh terdusuk.

    4

    0
  76. wz says:

    lepas ni bole pakai #BeLofa kat Zouk sambil teguk arak… :)

    * cubaaan utk divert attention from Fattzura wedding la nih.. #sedih #sendu

    4

    0
  77. gggg says:

    lebih baik lofa tak pakai hijab

    1

    0
  78. Zitie says:

    kawan aku samapai xpergi kerja lepak rumah aku sb nak gosip pasal lopak ni…

    0

    1
    • Anonymous says:

      Jaga2 jangan sampai mengumpat, Dosa orang mengumpat sama seperti Berzina dng Ibu sendiri sebanyak Seribu kali, sabda Rasulullah SAW

      0

      0
    • ANUAR IDRIS says:

      Jangan mengumpat bahaya, sama seperti berzina dng ibu sendiri seribu kali, itu sabda Rasulullah saw

      0

      0
  79. melati says:

    ” kelakor lew Neelofa ni..!!! itulah terlalu sgt bercakap dgn Kucing sorang2 camni lah akibat nya…..pasni bercakap gan Anjing plak yer Neelofa….hihihihi

    0

    1
  80. dono says:

    nak lancar tudung tak salah buatla kt butik ke..ni dekat kelab malam tempat maksiat tu

    0

    0
  81. Zailani says:

    Zouk itu TEMPAT MAKSIAT! Jauhkan diri dari tempat begitu.

    0

    0
  82. ANUAR IDRIS says:

    Saya setuju dng Malisa, setiap Apa yg jamu kata akan Diperhitungkan Allah swt juga esok hari komen yg baik2 dng Hikmah & Baik, so far Lofa tak jual benda buruk, salah atau haram, mudah2an secara pelan2 mereka akan beruvah keseluruhan nya InsyaAllah, Lofakan berusaha mencari Rezki Halal.

    0

    0
  83. ANUAR IDRIS says:

    SABARlah Neelofa, di dunia memang ada seribu satu dugaan

    0

    0
  84. ANUAR IDRIS says:

    Adakala komen2 mereka itu betul tapi adakala seperti kisah seorang bapa & anak ygg hendak menjual kambingnya sambil melalui beberapa kampung, ada saja yg tak kena

    0

    0
  85. ANUAR IDRIS says:

    Andainya ada Silap & salah Pada Neelofa, mudah2an ALLAH SWT Ampuni InsyaAllah Aamiin

    0

    0
  86. ANUAR IDRIS says:

    ASSALAAMU’ALAIKUM, NEELOFA, Awak Haajjah & kadang2 beru sedikit Ceramah, setiap aoa yg awak pakai & buat kena di teliti, sikit tak kena mereka akan Komen, MAAFkan saya kerna menegur ya Lofa ASSALAAMU’ALAIKUM.

    0

    0
  87. Anonymous says:

    Selama ini saya tidak pernah membeli tudung neelofa.selepas ramai yang kecam dan menghina dia saya akan beli tudung dia.saya tengok tudung keluaran neelofa material nya ada kualiti,jahitan kemas dan cantik, cukup untuk tutup dada.tapi saya cdgkan ada juga warna gelap seperti hitam dan kelabu boleh pakai untuk official function.teruskan neelofa but just be careful next time. orang dengki ramai di luar sana.saya setuju anon di atas sebut kaum cina tidak akan mengutuk dan memburuk-memburukkan kaum dia walau mana busuk atau buruk kaum mereka.lain dgn bangsa kita.

    0

    0
  88. I needed to compose you this little note so as to thank you very much again for these spectacular strategies you’ve provided here. This has been really tremendously generous with people like you giving easily all a few individuals would’ve supplied for an electronic book to end up making some cash for their own end, certainly given that you could possibly have tried it if you ever considered necessary. The tips in addition acted as a great way to understand that other people online have the identical eagerness just like my very own to find out good deal more with respect to this problem. I am sure there are many more fun situations in the future for individuals that read your blog post.

    0

    0
  89. Mencari keredhaan allah says:

    Perkara mudah buat apa nak dipersulitkan.sebanyak2 kerja,berniaga adalah paling terbaik.kita manusia kena berpikiran cerdas.mempromosikan tudung Di tempat club mlm adalah perbuatan Yang berani.kalau yahudi berani menyebarkan untuk mempengaruhi org Islam kenapa Kita tidak berani menyebarkan Dan mempengaruhi org yahudi agar yakin Dan percaya pada agama islam.perkara mudah buat apa Kita sesama Islam mempersulitkan.orang2 Islam jgn tertingal zaman,Kita orang Islam harus berpikiran cerdas.

    1

    0
  90. Oceanalpha says:

    It in point of fact a great and useful piece of information. I glad that you simply shared this useful info with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.

    0

    0
  91. Weyerhau says:

    An fascinating dialogue is value comment. I feel that you must write extra on this matter, it might not be a taboo subject but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

    0

    0
  92. An fascinating discussion is worth comment. I think that you should write extra on this subject, it might not be a taboo topic but usually persons are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

    0

    0
  93. It really a great and useful piece of information. I glad that you shared this useful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

    0

    0
  94. Anonymous says:

    I am really enjoying the theme/design of your website. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog visitors have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any recommendations to help fix this problem?

    0

    0

Leave a Comment

Optional