Netizen Persoal Hanis Zalikha Beri Anak Makan Suplemen Kolagen

Netizen Persoal Hanis Zalikha Beri Anak Makan Suplemen Kolagen

Sejak kebelakangan ini, semakin ramai doktor perubatan tampil di media sosial menegur selebriti yang menjual atau menjadi duta kepada produk suplemen melibatkan kanak-kanak. terbaru, Netizen di Forum Cari mempersoalkan Hanis Zalikha, kerana memberi anaknya makan suplemen kolagen yang dijualnya.

Advertisement

Dalam beberapa siri video, Yusuf Iskandar dilihat makan sesuatu dari paket, dipercayai produk suplemen kolagen yang dijual sendiri oleh Hanis.

Netizen menyuarakan kebimbangan kerana usia Yusuf masih terlalu muda untuk makan suplemen tersebut, teutamanya kesan jangka panjang yang tidak diketahui.


Sebelum ini, Dr Rafidah Abdullah, pakar buah pinggang melalui Twitter telah menegur artis agar lebih bertanggungjawab dan tidak melibatkan kanak-kanak dalam penjualan suplemen.

Sebelum ini juga beberapa orang pengamal perubatan telah menegur Neelofa dan pelakon baru Intan Najuwa kerana mempromosikan suplemen untuk kanak-kanak. – beautifulnara.com

Sumber: Forum Cari

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

47 Comments

  1. Xxxx

    February 16, 2018 at 10:30 pm

    Dulu beria2 hanis tunjuk yusuf minum susu karihome, lepas dpt endorsement anmum terus cakap yusuf dh tukar susu, dh x minum karihome, tapi mcm x logic je tiba2 tukar, demi duit sanggup gunakan anak

  2. Gorges

    February 16, 2018 at 4:17 pm

    Realiti prog nk tunjuk comei nya anak retis. Padahal ramai lagi anak non artis yg lebih comei AND ada talent!! Lepas ni ada next program realiti anak retis tu pulak!! Tak kan tak boleh teka? Wasted airtime!!

  3. Tk

    February 16, 2018 at 11:47 am

    Trending … ASTRO offer sorang demi sorang retis buat program realiti anak. Come on ASTRO. I think we have had enough retis nk tayang kecomelan anak. ASTRO to work harder buat realiti prog anak retis dan bukan retis yg ada UNIQUE TALENT!!! .

  4. Nak tahu

    February 16, 2018 at 10:41 am

    Hanis zalika ni siapa dalam industri ni???? Laki dia tu pon siapa dalam industri ni???

  5. Anonymous

    February 16, 2018 at 12:52 am

    Emm..patut muka anak dia dh tk hensemmm..makan kolagen rupanya..

Loading...