Netizen Persoal Farid Kamil “Like” Foto Sofi Jikan Ditahan

Hiburan

Netizen Persoal Farid Kamil “Like” Foto Sofi Jikan Ditahan

Ketika Sofi Jikan ditahan kerana positif dadah jenis ganja dan antara orang yang disyaki terlibat dalam kes Datuk Farid Kamil, ramai yang tertanya apa yang sudah terjadi sebenarnya. Seperti yang umum mengetahui, Sofi sebelum ini antara rakan artis yang sanggup turun padang dan berada di mahkamah membela serta menceritakan kebaikan Farid ketika beliau ditahan bulan lalu.

Advertisement

Terbaru, Farid dilihat  turut “like” foto serta video di Instagram Sofi yang berkaitan dengan kes penahanannya itu.

Ia mencetuskan tanda tanya netizen mengapa Farid bertindak sedemikian apatah lagi kapsyen di Instagram Sofi memberikan maksud yang begitu mendalam mengenai siapa kawan dan siapa pula lawan yang sebenar.

Apa sebenarnya yang berlaku hanya mereka berdua sahaja yang tahu. Biarlah pihak polis menjalankan siasatan dan satu hari pasti segalanya akan terjawab.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

31 Comments

  1. liz

    February 9, 2018 at 4:57 pm

    kalau org buat naya kat aku & lps kena tgkap or kantoi…aku pun like.

  2. fatimah busung

    February 9, 2018 at 12:57 pm

    sayang. pelakon hebat2 semua bermasalah. yang tinggal hanyalah fatah amin dan ruhainis.

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 5:41 pm

      Netizen skrg ni pun ramai pakat2 support penagih dadah. Dunia akhir zaman.

  3. Anonymous

    February 9, 2018 at 12:26 pm

    korang salah faham ni..maksud FK like tu sbb ayat kat situ..dimana ada usaha..disitu ada jalan..baru tau sapa kawan sapa lawan. maksud nya FK setuju dgn kata sofi jikan tu..sekrg masing2 baru tau sapa kawan sapa lawan. FK pun tgh usaha la tu..sama2 tgh berusaha….

  4. Joe

    February 9, 2018 at 11:54 am

    Pegi lah parit, acah2 je sume ni, lagi 2 member muncul, last skali xdpt tahu siapa yg letak nps dlm minuman, dan akhirnya kes tutup, netizen pun percaya parit innocent. Hbis di bodohkan netizen.
    letak drug dlm minum si parit utk apa, nak menjubur dia ke, baik letak drug dlm minum perempuan. Kita tahu lah nak buat apa. Jgn bodohkan org sgt la parit

    • melayu

      February 9, 2018 at 2:15 pm

      kenapa fikir rogol/buat benda tak senonoh, mesti kat perempuan? what kind of thinking is this?

  5. mine

    February 9, 2018 at 11:50 am

    betul tekaan saya …sofi mesti aniaya farid…sbb farid bigo sebelum kejadian farid nmpak waras…sofi beriya2 back up farid dalam media…utk ttup salah…

    apa2 pun tunggu je lah siasatan polis..

    • Joe

      February 9, 2018 at 11:58 am

      Dia letak dadah lipidbliquid ganja dlm minum parit, mungkin nak bagi parit tido, pastu menjubur dia…lainla letak dlm minum perempuan. Sy pastibkes akan ditutup, tanpa dpt tahu siapa yg meletakkan lipidbliquid ganja dlm minum parit

    • wekkkkkkk

      February 9, 2018 at 1:57 pm

      jgn tuduh smbarangan, msih dlm siasat, lagi pun Sofi baru je dibebaskan “jaminan polis” hari ini 9/2/2018.
      Org yg berakal akan ckp “no comment” jika media tanya, kita ada undang2, so tunggu jelah. Bukan si Sofi tu mengedar ganja, cuma di tuduh “suspek” je.
      Ingat muka seram2 ni semua jahat ke wei…

    • Lalala

      February 10, 2018 at 12:58 pm

      Bij.. Muka seram sbb ganja tu pun u kennot brain? Kehanatan ke apa.

Loading...