Written by Bella | July 3rd, 2019

Kejutan Siti Sarah menghias moto Ysuku Shuib dipenuhi dengan bunga sebelum ini memang menghiburkan ramai.  Sejak daripada itu, Shuib telah mewujudkan satu siri khas di saluran YouTube miliknya tentang perkembangan semasa motor tersebut.

Bagaimanapun, netizen sudah mula menyampah dan meluat saat melihat video terbaru mereka memaparkan Sarah menjerit terlampau kuat apabila hiasan bunga dan manik yang dipasang pada motor itu terpaksa dibuka.

https://www.instagram.com/shuibsepahtu/?utm_source=ig_embed

Netizen menyifatkan reaksi Sarah itu keterlaluan dan meyifatkan pasangan ini terlebih “drama” semata-mata untuk meraih publisiti dan jumlah tontonan yang tinggi di YouTube.

Malah, ada yang mengatakan mengapa pula si isteri ingin terlalu sibuk mengambil tahu tentang projek permotoran suaminya.

Mungkin juga ramai yang sudah bosan kerana ia “jalan cerita” yang sama sahaja. Apa pula komen anda?

35 responses to Netizen Mula Meluat Dengan “Drama” Shuib Dan Siti Sarah

  1. Anonymous says:

    Opppss kan dah kena.. ingat aku je yg meluat heeee ;)

    18

    0
    • Sajadaah says:

      laki bini batak like, batak viral. Hahhahaha..
      marketing team soib ni bagus la kiranya.. deal dgn hotfm mcm mana nak kasi dua-dua rating naik… netizen je bodoh jadi penonton setia..

      9

      0
    • Anonymous says:

      Mula2 aku tgk aku dh tahu ini drama purba…manalah ada bini sibuk nk hias2 laki punya motor ala2 kreta berhias…tk logik..merepek..dahlah tu..bila laki marah..siap jerit2..igt kita bodoh ke..kalu itulah cara nk naikkan follower youtube kau..lebih baik cari kerja yg lebih paedah..

      9

      0
  2. propa je lebih says:

    sekali tgk hari tu memang la terhibur…tapi dah banyak kali sampai meleret memang meluat pun..setakat hiasan motor kot…

    4

    0
  3. kakikucinghitam says:

    mmg meluat sejak dr bersanding semula dlu.. mcm x berapa betul hahahha

    11

    0
    • Adelia says:

      sukahati dia la nak bersanding semula ke apa? bukan mintak duit kau pun…kahkahkah..biaq pi la nak buat apa…tak suka jangan tengok…meluat tapi tengok jugak! Heran betul manusia ni…hipokrit…busuk hati berpisah tiada!

      1

      15
      • Anonymous says:

        Cik ‘ berpisah tiada’….kau ni tukang ampu soip sarah ke???

        3

        2
        • Adelia says:

          aku cuma pemerhati je..buat apa aku nak ampu diorang..takde faedah..apa yang aku komen berdasarkan apa yang aku fikir betul saja…kalau macam tu punya komen, bukan dengki dan busuk hati ke? simple apa…tak suka jangan tengok…jangan hipokrit macam ada orang paksa kau tengok. jangan la sengal sangat jadi orang.

          1

          5
  4. faraj says:

    biar lah Mereka…!! nk jadi Model dua2 Katek & Pecah..!!! ni jer lah cara nk berhibur….., tapi nyampah jugak kan…..!!!!!!

    1

    1
    • Anonymous says:

      Soip dulu aku suka..skg semenjak buat live sepahtu lawak dia terover sikit…konon gaduh berpeluk dgn diri sendiri…sapu terbalik..kalau skli2 tkpe..asyik di ulang2..bosan..

      1

      0
      • joe says:

        semua skill suib dan jep tu copycat sule dan andre pelawak indonesia
        dulu diorg dkt ovj, gombal(pickup line)..sekrg comedy night live, terbalik, tersepit, terpijat kaki sendri

        0

        0
  5. Anonymous says:

    Moto ditampal bunga..apa dia ingt cantik ke..

    1

    0
    • wekkkkkkk says:

      kerjasama malaysia dgn pakistan semakin rancak semenjak dua menjak ni, semakin kencang, hiasan kenderaanpun dh terbawa ke malaysia, cuba google kenderaan kt sana, semua lori/bas ada bunga…nnti kenderaan proton pun dh x nmpk logo sbb ditutupi bunga2….kini menjangkit ke sini dimulakan pula oleh artis dahulu..artis yg mulakan …

      1

      2
  6. puki masam says:

    nampak sangat berlakon

    4

    0
  7. anti perempuan gedik says:

    aku honestly rasa meluat wey. pada aku yang perempuan ni pun serious bab keta ke memang sensitif wey, ko takyah pandai2 nak hias ke letak bunga segala dalam kereta aku. Boleh murung hidup. SO kalau ko rasa lawak and happy buat motor laki ko macam tu erm erm aku rasa ko sengaje jela nak attention. Sebab aku yang perempuan ni pun rasa MENGARUT !! Kekonon laki sayang bini tak kisah. phui

    6

    0
  8. JAN DARA says:

    TAPI AKU PALING MELUAT DENGAN BEAUTIFOOLNARA.. KENAPA NAK KENA ADA RUANG KOMEN.. ABIS SUME NETIZEN AMBIK PELUANG KOMEN DAN AMBIK KERJA TUHAN

    0

    5
  9. Anonymous says:

    dah netizen pun sebok nak tengok buat apa? lepas tu nak meluat bagai. jadi netizen pun bodoh

    2

    1
  10. amelia says:

    ha……ha….hidup ini sangat simple dan mudah kalau tak suka jangan tengok …tak perlulah nak cemburu dengan hidup orang lain……kalau mereka rasa itu yang dapat membahagiakan biarlah……

    2

    2
  11. ANON says:

    INGAT AKU JE YANG MELUAT
    MENGADA
    KONON NAK TUNJUK LAH TAK HERAN SGT MOTO TU SAMPAI HIAS BUNGA2
    KONON BERIYE LAKI BINI NI

    2

    0
  12. Anonymous says:

    si faraj kemaruk puki

    0

    0
  13. Anonymous says:

    si mat sahdo perasan lebih. muka tahap tapak kaki ku jer

    0

    0
  14. faraj says:

    sian jadi org Hodoh..!!! buat aper pun mesti org nyampah ….kikikiki

    0

    1
  15. Anonymous says:

    si wekkkkkkkkkk muka tandas

    1

    0
  16. sedih says:

    dlm ni byk hantu..menyamar jdi anon, itu slh satu lelaki ada telur, itupun telor burung puyuh.., tpi yg tgh tu mcm pencil..sbb tu x yakin komen dg tagline sendiri..

    1

    1
  17. Aniq says:

    Hey! Check out ShopBack where you can earn Cashback as you shop online. Sign up via my link and get a RM5 welcome bonus today! https://app.shopback.com/mys?raf=W9A7YD

    0

    0
  18. Beautifulnara says:

    sarah muka macam bidadari. kau hado??

    0

    3
  19. entahlah says:

    sarah comel sgt..tp Aku tak tahu knp aku tak selesa tgok pompuan pakai tudung leher terdedah.. muka make up tebal, contact lens colourful.. kening halus pastu lukis kening tggi sgt. seriusssss lainnn sgtttt.apa beza bertudung tak bertudung..

    2

    0
  20. anonymous says:

    Hambekkk kauu dasar kampongannn

    1

    0
  21. Aida says:

    Sejak dah siap makeover, evolution pun dah complete, jadi overkonfiden lain macam si sarah ni .. dari zaman dia buat kikidance tu lagi ai meluat nya. So yang motor ni ai tak layan sangat dah .. cuba buat biasa-biasa, orang tetap akan suka

    3

    0
  22. Mira says:

    bhahahahaa. dari sebelum isu motor ni pun dah start tak berkenan dengan diorg berdua ni. macam nak attention dari netizen sentiasa.

    1

    0
  23. laila says:

    mmg laki bini batak sikit…pastu dok menunjuk laki ko caring..cuma aku nak tau produk dia pinky2 tu lulus KKM ke…silap2 dia sndr x pakai produk dia..dok cucuk sana cni

    2

    0

Tinggalkan Komen Anda Di Sini