Written by Bella | December 12th, 2017

Malam ini penonton drama My Coffee Prince khususnya peminat Fattah Amin, sudah begitu teruja menantikan kehadiran Fattah untuk mempromosikan drama tersebut di rancangan hiburan MeleTOP.

Walaubagaimanapun, Fattah membatalkan kemunculannya itu pada saat akhir meskipun beliau sebenarnya sudah bersiap sedia di belakang pentas program tersebut.

Pelbagai spekulasi yang timbul sehingga nama Fazura juga terheret sama dalam isu panas ini. Netizen mula mengamuk besar dan menganggap Fattah bersikap tidak profesional.

Kami tidak tahu apa yang terjadi sebenarnya malam tadi, mungkin juga Fattah ada hal yang lebih penting untuk diselesaikan. Tuduhan terhadap isterinya itu juga mungkin tidak betul. Sama-sama kita nantikan penjelasan lanjut dari Fattah, sekarang relaks dulu ya peminat-peminat semua.

201 responses to Netizen Mengamuk Fattah Amin Tidak Muncul Di MeleTOP?

  1. Fattah suami perempuan tumblr says:

    Kalau takde feeling kenapa fattah lari? Hari tu kononnya neelofa tak nak jumpa skrg jelas fatah riuk tak pofesional. Stay in jamban fattah. Jangan keluar rumah la.

    27

    22
    • Fattzura jamban says:

      Kalau nak jaga hati bini tak payah la agree dtg dari awal kan…? Agaknya mula2 acah berani tp bila sampai set telo luruh, bini pulak queen control maklumla kawen anak ikan..insecure abis…

      19

      23
      • Fattah notello says:

        Fatah telo luruh…so jadi pattah riuk notello…?

        13

        9
        • Kedondong says:

          Pehal kau jawab Komen sendiri…bodoh ke apa. Gigih datang balik lepas 5 minit.

          6

          6
        • Izreen says:

          aq stuju. nanti kat mamak order roti fattah amin. iaitu roti kosong no tulur

          6

          6
        • Kedondong says:

          Saya tgh berapi sebab idola saya kena kutuk. Maafkan saya.

          3

          8
        • Kedondong says:

          Saya dah datang mengadap jilat jamban fattzura. Woof woof

          3

          8
        • Say No to Nonsense Drama by Fattah says:

          Peminat fattah sila terima hakikat yg fattah takde telur. sbb tu mampu kawin dgn anak dara tua je yg dh kena tebuk byk kali.bukti fattah xde telur,satu-neelofa terpaksa tarik diri dr hero cinderella sbb fattah ugut nk tarik diri kalau lofa heroin. dua- masa pegi phuket, sama flight dgn lofa, fattah cancel flight konon nak elak drama pdhal lofa elok je naik flight. tiga- smlm terbukti fattah tetiba ‘lari’ dr meletop. samada mmg ada hal atau fazura yg cemburu. jgn lupa ok, fazura byk kali bergaduh sbb rebut jantan. dan ini kali kedua fattah lari dr meletop. tp peminat bongok fattah salahkan lofa. bodoh ke bengap ke apa korg ni? jgn lupa jgk fazura yg pakai seksi nk mampos nampak betis lepas seminggu balik umrah. laki xde telur je x tegur bini pakai cmtu. fazura x respek langsung dkt family mertua yg pakai tudung labuh. kot xnak pakai tudung, pakai la baju tu elok2. silalah kecam komen ini. ada aku kesah?

          48

          26
        • Tariq says:

          Family fatah bertudung labuh, menantu? Sedih kot kalau nak cerita one by one pasal menantu dorg….Dr muda sampai tua kerjanya propa…

          15

          13
        • Anonymous says:

          Hahahaha amek kesempatan terus fans Lofattah yg tk boleh move on tu menyalak2 skang nih. Membuatkan org lain terus ke side fattah,sebabnya fattah datang tk datang,org yg bkn fans jadi lebih menyampah dgn komen2 geli tk move on Lofattah tu. Yg aku heran,klaulah fattah tk nak,awal2 lagi dia tk akan datang. Samaada betul ada hal tk boleh elak, atau dia dah tahu ada something yg akan menjadi bala utk dia klau dia live masa tu. Paham2 la meletop tu,kena yg bertugas tu lebih ke side lofa amek kesempatan keluar skrip mcm2(bkn lofa),pastu esoknya keluar la cerita fattah itu fattah ini,sekali dgn kengkunun buktinya tu kat meletop tu la.kahkahkah.

          42

          8
        • Anonymous says:

          Kau xpayah nak heran sgt kalau kau xde dkt studio smlm. Satu studio tau fattah xnak masuk kalau lofa ada. so sape yg x move on? Aku dr minat fattah terus jadi xminat. poyo dayus.

          27

          13
        • Rindu ke toilet says:

          In the end dia lari sbb tak nak. Sbb tak move on. Maybe ciritnya dah tak terkepitkan lg ribut2 cari toilet.

          8

          8
        • Anonymous says:

          Aku syak Fattah rindu banget sama Fazura. Sbb tu lari dr studio meletop. Kan dorg masuk toilet pon dah rindu-rinduan. Inikan masuk studi sekali dgn ex dia. lagi xbetah mekjura tgk.

          16

          3
        • Kau yg lebih napa??? says:

          NAPA TEAM LOFATTAH, MANAGER LOFA DAN MACIK2 LOFA YG MENGAMOK?…PIHAK ASTRO, PIHAK SELAIN ASTRO, PEMINAT FATTAH DAN BUKAN PEMINAT SEMUA OKAY JE BOLEH TERIMA…KENAPA BELAH YG TU PULAK YG TERTUNGGU SGT NI YG NAK SGT2 NI?…APA PLAN NAK BUAT KALAU FATTAH ADA?
          FATTAH TAKDE NAPA MEROYAN….PELIK WEYH LOL…

          26

          7
        • Anonymous says:

          mmg la ko peminat fattjubo leh terima sbb fattah yg buat drama. cuba kalau lofa xde dkt set meletop smlm sbb ikut demand fattah, ko rs ko nak cool ke? tgn ko tu kompem laju kutuk lofa. ckp pakai otak boleh?biar artis ko suka xde otak tp jgn smpai ko pon xde otak.

          1

          8
        • Kau yg lebih napa??? says:

          SORIIIII AKU BUKAN PEMINAT SIAPA2…AKU JUST MELUAT SIOT NENGOK PERANGAI PEMINAT LOFA YG TERUK…KAU SALAH SATUNYA KAN…KIKIKI….PEDIH YE TAK SEMPAT NAK HENTAM DAN BOOO?…APA LAGI YANG TAK PUAS HATINYEEE….
          ORANG YG KAHWIN, ENGKO YG PANAS….

          15

          1
        • Mengucap says:

          Sebut psl aurat beriya2 tp bab lain kau sndiri teruk, mghina2 org dll. Nmpk sngt mgunakn agama sbgai tiket utk mghina org lain. Lagi hina cmtu. Ko fkir 1 pncapaian ke nk khwn anak dara atau tdk. Habis anak dara busuk brkulat dn sikap buruk giler tu bagus ke. Nk khwin ni kena tgok byk prkara, plus kena ikut hati sndiri suka. Balu, janda semua pn trgolong dlm org ko hina tu. Anak ko adk bradk nnti hidup mcm mana. Family saudara mara ko smua tutup aurat scara betul ke. Tutup aurat ke ko? Tutup tp mulut dn sikap ko lebih hina dr org yg ko hina tu cmne plk. Mgkn jgk ko prnh buat prbuatan lbh hina drpd org ko hina sape tau. Kat sini bleh la ckp.

          11

          1
      • Fatah toilet says:

        Ntahnya, bukan tak tau nilopa pengacara meletop dr awal? Pasal ni pun kau bagi bini kau yg well known kaki gaduh tu masuk campur. Lain kali cabut telo bagi bini simpan dlm handbag la patah. Ko berkepit je la dgn bini dlm jamban jgn masuk industri. Quit acting, berlakon dah la kayu.

        19

        16
      • anonymous says:

        pandai2 je ko ni buat citer..kalau tak betul jadi fitnah….pahala berterusan la fazura dgn si fattah ni dapat…ko dapat dosa satu hal..dosa dia orang ko tanggung…

        18

        3
        • Fans bodoh says:

          Amboi3x mula nk tunggang agama, masa korg pitnah lopak tak move on tak fikir dosa pahala? Sbb korg suka pitnah lopak dia makin maju, untung company ratus juta, dpt jd drector board air asia. Tuhan itu adil. karma is coming.

          16

          7
        • Anonymous says:

          balik balik karma balik balik karma.dalam Islam tak ada karma la nonok.Its KIFARAH ingat tu.Karma tu Hindu punyer

          11

          4
        • Fattjubo says:

          Fans fattjubo mckm tak tau apa yg dimaksudkan. Pegi tgk maksud karma dlm english dictionary lah. Budoh.

          3

          3
        • Anonymous says:

          Bongok. Karma tu term Hindi. Term Islam Balasan. Sma je. Karma balasan what goes around comes around. jgn nk gelabah sgt kalau org guna term karma. itula, main wicet je tau.

          5

          4
        • Anonymous says:

          Bodoh punyer nonok asyik dok bergosip dok main wicet sibuk nak gunakan word yg more to Hinduism & Buddhism. Perkataan yg betul dlm Islam ada tapi nonok bacin tetap sibuk nak pakai word Karma.Real stupid bongok bingai punyer nonok

          3

          0
        • Oi @fansbodoh says:

          Ko mmg bodoh mcm username ko ? Fans yg bodoh.
          Mmg la Lofuck tu kaya, maju, femes sbb Tuhan is MAHA PEMURAH and pemurah(in terms of rezeki), Tuhan boleh kurniakan kt spe2 je inc org kafir. So Lopak being kaya, maju, femes tu hanyalah rezeki dy that has nothing to do if org kutuk or fitnah dy. Lmfao

          0

          1
      • Mel says:

        Come on la people stop bashing Lofa or Fattah. If u have nothing nice to say to Lofa or Fattah better silent. Kita tak tahu the overall situations. Kita tunggu je penjelasan Fattah lepas ni.Chill!

        7

        0
    • TSK3 says:

      Ari tu masa promote HSC lofa takde kata lofa tak professional walaupun time tu lofa dah awal apply cuti nak pegi umrah. Now dah terang2 back stage tapi tak jadi tu apa namanya? Fattah dah hampakan peminat yg gigih pegi meletop semalam

      17

      6
    • Kedondong says:

      Rajin kau komen sana sini..konon nak bagi nampak ramai.lobatak sungguh….tengok do pattern sama tu kau punyalah….

      4

      7
    • Faketumblr says:

      Fakezura now jilat ludah dia balik. Dulu kata “siapa lofa utk saya jatuhkan?” Masa lofa baru-baru nak top. Sekarang bekas lofa pun kau hadap, lofa dh menang retis paling popular, lofa no.1 followers insta, lofa duta sini sana international & TN50, lofa NED airasia. Kejayaan lofa kiri kanan sementara kau hanya ada kisah sendu rindu laki pegi bilik air, jd pelakon tempelan movie indon, nyanyi live masih hauk, carian tumblr still everywhere.

      Kesimpulannya – takde yg classy pun dengan kakfakezura ni. Mengarut je semua. Latest – dapat laki takde teloq. Lol. Syabas fake

      48

      20
      • Inara says:

        Wow you’re right. Umur baru 28 tp achievement neelofa dah sampai peringkat international. Kaya pun dgn usaha sendiri tak perlu himpit lelaki2 kaya.

        33

        20
        • o says:

          da tau kaya..x perlu himpit lelaki.xkan la ppsl fattah x dtg set meletop gedik2 tu nape..bia jela…kann..

          9

          5
        • Anonymous says:

          Habis kepit anak raja tu apa

          12

          2
        • Bini-biniku tumblr says:

          Tu masa dia mmg dah kaya. Tak mcm sorang tu.

          10

          0
        • Zura says:

          die xyah himpit lelaki kaya sebab bapak die dah kaya..

          6

          1
        • Keduanya level A says:

          Dari segi kerjaya lakonan dan dlm industri la macik oi.
          Lagi2 neelofa baru masa tu, siap cakap ada org nak jatuhkan dia, mmg betul pun siapa neelofa masa tu utk dijatuhkan?
          Dan skg pun Fazura masih di level atas banding neelofa dlm industri hiburan dn lakonan.
          Dari segi bisnes dan pencapaian bidang lain, mmg la neelofa lebih berjaya. Semua orang tahu dia bermula dr dia anak orang kaya, mudah utk dia, tapi dia mmg bijak mggunakan kelebihan dia utk lebih berjaya bermula dari usia muda. Bkn mcm sesetengah anak org berada lain.

          13

          5
        • sirap bandung says:

          Tak himpit laki kaya? sure? haha yang beriya dia tunggu sorang mamat ni kat dlm butik LV tu pe kes? nak mintak mamat tu belanja la, mamat tu memang kaya pun. bawak aston martin. last last mamat tu tak datang, mereput lopak tunggu. oh time tu zaman2 kegelapan lopak. sekarang lopak kaya raya, butik LV pun dia boleh beli. #acah2sokonglopak #lopakduluselalulepakkatrootz #lopakjogethuduh

          9

          3
      • anonymous says:

        amboi faketumblr kemain kaji selidik singkap keburukkan orang….hang takde buat dosa dan kesalahan ke faketumblr…..gigih nya kutuk orang

        5

        2
      • Anonymous says:

        lofa achieve semua tapi jadi pengacara tetap hambar…ingat zaman dulu2 pengacara2 tv3 semuanya ada karisma tersendiri majlis anugerah2 nampak sangat gah tanpa gosip2 ni…ini zaman artis media sosial….sama ada patah atau lopak dua2 boring….

        12

        4
      • Ms. Oh says:

        hahah i love ur comment. ntahlaa sejak aku jmpa yg kt tumblr tu i’m hardly look fakezura at the same way again.. tp guys manusia blh berubah..dah jd bini org InshaAllah dia berubah… kalau si patah pandai didik die berubah la tu

        10

        1
        • Didi says:

          Tak matured camtu nak bimbing macam mana. kawen fazura pun ntah2 nak tunjuk dah moved on. Nanti kesian fazura jadi mangsa.

          2

          3
      • kakikucinghitam says:

        lol kalau dah rezeki Allah tu melebih ke neelofa dr segi career, xkan salah fazura pulak… aku x minat dua2 tp aku nampak yg neelofa rezeki lebih dekat kerjaya, fazura rezeki lebih dekat kebahagiaan.

        18

        1
    • Anonymous says:

      Kesian samada fattah kawen lofaah atau KimK dia akan jatuh juga…

      1

      1
    • LOL says:

      NMPK SO OBVIOUS HAJJAH PON X SELESA BILE PSL FATTAH N FAZURA MUNCUL..DRPD AWKWARD DUA2 MUKE BERUK MASE LIVE SHOW..BETTER XYAH JUMPE..BAGI AKU KORG NETIZEN2 KAT SINI XYAH KUTUK SGT YE……KORG PON ADE YG DENDAM SMPI SKRG DGN EX MSING2…DA X TAU LUMRAH MANUSIA KE..KRG KLU DIJUMPAKAN MSING2 MUKE MSAM …KORG GAK YG BASH BUKAN2..LEBEY BNYK ENTRI YG BUKAN2 KELUAR SEMINGGU DUA MIGGU…NON STOP..XYAH NK UNGKIT PSL PROFESIONAL LA..BNYK LAGI KAYU PENGUKUR UTK TGK ARTIS TU PROFESSIONAL OR X..SELAIN DRPD ISU INI..MOHON NETIZEN JDI BIJAK….NTAH APE2 NTAH…

      27

      0
    • Isteriku pelakon tumblr says:

      Fatah tgh duk dalam jamban fikir nak reka cerita apa tipu fans bodoh…mgkn berharap ada sedara mara yg mati?kah kah kah

      9

      3
    • Lopok says:

      Kalo ada award worst fanclub, aku rasa boleh bagi kat fans lopak sebab mulut diorg macam haram, maki org xingt dunia.
      Pastu dok ulang2 achievement lopak yg xseberapa.
      Pastu modal yg sama balik2 kutuk fazura.
      Something wrong dengan fans LOPAK aku rasa sebab ikut perangai LOPAK. HATI BUSUK

      2

      0
    • Unknown says:

      Pa hal plak nk salah kan fattah dye x buat slah pun…Fhm2 lh klau dye tu dh khwin…Klau dye x mhu x pye lh paksa oiii mcik…Yg kau mrh sgt ni dh knape?

      2

      0
  2. Stay in jamban, kapel bodo says:

    Dulu zaman lofatah fans dia annoying nak mampus. Sekarang peminat fattzura pulak annoying. Siapa usik sikit kapel jamban ni mula berduyun dorang reply. Tak suka jangan tengok kapel ni katanya. Tapi dia tengok komen yang tak suka tu kenapa? Dasar peminat bodoh dan bebal. Tak caya tengok sat gi mesti fans kapel jamban salahkan lopak pada yang lari kepit telo tu fatah riuk.

    25

    4
    • Patahkurap says:

      Bagi aku kalau profesional hadap je la lopak tu. Apa masalah kau patah riuk oi? Kata dah ada bini lawa? Kau takut apa? Ooo takut bini. Insecure much?

      30

      2
      • Nona says:

        Fans hsc hari tu bash lopak tak jd host masa patah dgn fazura dtg set, ni bila pasangan tu yg lari lopa jugak salah? Kalau tgk kat FB ada kata family lofa pun datang, so apadehal? Kan family dia mmg pernah datang sebelum ni?

        14

        3
        • Zahirahmac says:

          Patut la ramai pelakon senior x suka patah. Berlakon kayu tp feeling aktor top.patah, ko mmg sepadan sangat dgn si barang reject fazura tumblr tu. Stay in toilet jgn datang set meletop klu balik pun takde alasan kukuh. Kau pun berlakon dlm drama cintan pastu asyik cinta lokasi. Kalau berlakon filem ada org nak tgk ko ke patah? Bajet ko tu juripin?

          15

          7
        • Nita says:

          Hari tu ada viral kat twitter fans mintak neelofa interview fatah dgn fazura. Kalau neelofa yang lari malam tadi fans fattzura mesti kutuk2 neelofa tak boleh move on. Ni sebab fattah yg lari, dorang still divert kata neelofa lak tak move on. Paehal dia okay je tunggu kat set dengan nabil. Nampak tak permainan fans ni?

          21

          4
        • Sawit waklu says:

          Yg openly kutuk fatah include remy sahak, seripah amani… nanaz ahmad, redza gigi besi ada kutuk dia pasal buku bodoh batak valet parking klcc tu. …Kawen pulak tu buat rahsia konon family nk privasi tp dlm video nikah reveal juga muka family… lepas tu tayang sawit hal toilet pun cerita kat orang… Kapel pelik abad ini.

          14

          8
        • Anonymous says:

          Tgk je berapa lama dapat bertahan….Kalau awal2 pun dah menipu sana sini, ada keberkatan ke perkahwinan tu…? Mula2 ni mmglah sweet…. Dulu masa dgn kerabat pun sweet2 juga terpeluk sana sini.. akhirnya kena tinggal juga..nak orang doa baik2 tapi asyik menipu…betul kata wartawan…

          10

          6
      • Kdrama says:

        Dgn janna nick pun bergaduh si kayu ni. Dalam my coffee prince janna pun barjangkit kayu dgn fatah….dlm drama lain ok je janna. Janna pun mcm tak kuasa je dgn si kayu ni…

        7

        14
  3. Nurnafeesa says:

    Sape la mulut puaka semua ni. Dia boleh berlakon la. Korang jelez kot dia dh hemsem

    22

    26
    • Lopok says:

      Saya rasa lebih baik fattah xmuncul kat meletop.
      Sebelum kata fattah xprofessional, cuba ingat balik time nk promote hsc. Lopak xprofessional lgsung siap kutuk fattzura dlm live show.
      So org mcm lopak yg busuk hati ni jgn bagi muka.

      157

      8
      • Anonymous says:

        Fansjurap pasti gigih penuhkan top komen pastu like byk2 kali konon ramai sokong…hahaha sejenis takde life. Patah riuk kecut telo tak dtg meletop, pastu fans dia salahkan lopa. Itu standard. Kawen tak sampai sebulan dah nampak ciri takut bini. Hahaha

        11

        20
        • Kedondong says:

          Engkau yg gigih dok Komen sana sini.dah tu reply Komen sendiri…kesian.

          7

          1
        • Kedondong says:

          Maafkan saya, saya quit jilat jubo fattzura sbb tk dpt paycheck lg.

          2

          0
        • oo says:

          apee kurgnye ko…lopattah x bole nk move on…haha..geli hati kau bace sbb ko pon gigih beno up comment…pe lagi yg hajjah nk dri patah smpi nk gak pattah ngadap muke die ek..aku rse die ni spesis ley kalah..sbb dulu ngn tmj fazura dpt..skrg fattah pon fazura dpt..btol x pemikiran aku..hahha

          10

          1
      • Hayze says:

        Lofa kutuk ape kat live show? Curious nak tau..sebab dulu x tau sangat pasal diorang ni

        4

        1
        • Anonymous says:

          Not need to be there. What for? Meletop is not relevant. Just go home and dont waste time.

          209

          1
        • Minah says:

          Amboi tajuk nko nara… Mcm penting sngt je bila fa xdtg meletup. Harrga minyk naik sepuluh Kali dlm 2-3 bln pun xkluar tajuk cmni. Haha… Btw kisah fa-lopa adlh hiburan di waktu senggang je. Xkn hari2 no ngadap masalh hidup. Stress kott. Bila Ada kisah2 cmni, bole dijdkn hiburan kjp. Bukn netizen hadap sngt ngn diorng ni. Ko ni nara …

          17

          1
        • Tanya Jer says:

          Lopak dan her fans sentap sangat dah kenapa? Kata dah move on kan? So???

          106

          0
        • Buka Minda says:

          Yang sentap fans si Lopak tu wei. Nampak tak betapa busuk hatinya fans Lopak???

          57

          2
        • Miss Unibes says:

          Tak bolehlah guys. Ni bukan soal professional ke tak. Yg penting kontroversi. Lol. Meletop ni pun satu hal jugak. Dah tau benda ni takkan jadi dan jadi isu, jgn lah jemput kalau Lopak masih ada. Minta ganti pengacara lain dulu lah kalau nak Pattah Kayu Cendana ada kat meletop. Tak pasal2 Jura disalahkan. Korang tau ke management Pattah Cendana tu mcmana? Ingat tak kes Sherry Ibrahim marah pasal pengurus Patah Kayu Cendana yg konon taknak jumpa/terjumpa Sherry Ibrahim kat satu event dulu? Masa tu Pattah Kayu Cendana dah kawan ngan Jura. Dan mungkin jugak atas kehendak Pattah Kayu Cendana kot. Pattah Kayu Cendana ni jenis once dia ada prob dgn seseorang, dia taknak jumpa selamanya. Dalam kes meletop ni heran jugak dah datang tiba2 taknak masuk. Sebab Lopak ke? Yg kata Jura tak tangan dia tu korang nampak ke? Entah2 Pattah Kayu Cendana yg taknak. Sudahnya Jura disalahkan. Meletop ni kenapalah nak panaskan keadaan? Tukar je lah pengacara lain. Habis cerita. Nak ajak Pattah Kayu Cendana dan Jura lepas ni? Jgn lupa tukar pengacara dulu lah. Tapi untuk apa bawak Jura sekali kalau Pattah Kayu Cendana nak promote Kopi Prins? Nak promote drama ke nak panaskan keadaan? Adib ngan Izara pun baru kawin. Takde pun meletop jemput. Lol.

          22

          2
        • anti kelantan poyo puihhh says:

          fan fanatik lopak psiko. ko tengok adik dia dan kakak dia pun sudah. mcm terencat kuat perli org.

          36

          2
      • Anonymous says:

        The real reason is because Neelofa. Full stop!

        61

        0
        • Meenakumari says:

          Aku xkesah sngt ngn fa ni. Nk kontroversi ke ape ke. Tp bila da Mula kait2 kan faz ni ishhh x best la jugak..
          Sakit ati tngok bila fans2 tu bergabung fitnah n burukn faz hnya dsbbkn bersuamikn fa… Nk wat cane… Ex love interest hubby die org berpngaruh. Faz pulak org biasa2 je. (Mcm faz sllu ckp)…

          21

          1
        • Miss Jay says:

          Mcm la Fattah mencuri tabung masjid punya la kecoh. Cancel last minute je kot. Lagipun impak Meletop tak besar la. Akak dah 2 tahun tak layan Meletop ni. Dengan Nabil yg suka mencelah cakap guests dan Neelopa yng byk tersasul dan not professional.

          130

          2
      • Anonymous says:

        lopak & peminat2 dia sama2 sewel ..kuat meroyan.

        67

        4
        • Teropong Ajaib says:

          Kan…ngaku aja lah Mak Aji yg sejujurnya belum melupai 100 persen Fattah.
          Tengok je la muka si Wan Emir tu. Mcm kembar Zizang Razak… kikikih.

          15

          4
        • Amaran says:

          Neelofa, adik beradik semua sakit mental. Sekarg dah terjgkit kt peminat2!!!!!!!

          27

          2
    • Didi says:

      Aikk..yg satu kapal family lopak kt set meletop arini x citer plak. Siap buat IG live lg..sebelum ni xde pn nk dtg meletop, masa fattah dtg baru nk dtg beramai2 conquer tempat dgn lobenak. Kalo aku jadi fattah pn mmg xnk la msk set. Satu family gila.

      72

      -1
    • Audience says:

      Fattah snubbed Meletop?Good for you bro. This show is just wasting time. Go home and sleep. And who wants to face that hypocrite? I dont…

      116

      2
    • Cili Kering says:

      Ha ha ha aku ketawa. Sesuai dgn muka Lopah. Skrg Fattah pulak reject nk jumpa kaw buatpe? Balik tengok TV lagi bagos!!!

      46

      0
    • anonymous says:

      bani melayu mengutuk ni cam dah jadi halal…ko tengok je la gelagat dia orang baca je gossip tak yah kutuk2 …tak tau ke berdosa besar….buruk dia korang dapat…pahala korang bagi kat dia….

      1

      0
  4. Anonymous says:

    Rasanya sape2 yg x suke fattah b4 ni dh nak mula sukakan fattah lepas dia kawin ngan fazura. Sbb nampak la agak cool jugak. Pease jgn gelabah balik sbb nanti yg baru nak suka terus jadi x suka balik ?

    20

    6
  5. Rania says:

    Kahkahkah karat kak zuraaa backing adik tah .terbukti X pro. Dulu dgn shery pun blh demand xnk Ada sekali dgn event. .ni dah DTg tapi Bini panggil nak g bilik air

    5

    15
  6. Selamba aja says:

    Pehhh .. Aku perhati jew minah gelabah tweet macam haram jadah tuu .. Sepak sat lagi kang baru tau .. Ingat apa kau CEO meletop ke !! Sampai marah tak tentu pasal !!! Mohon team fattzura pie serang twitter minah jadah tuu ..

    45

    1
  7. Sunshine says:

    Benda ni sebaikk nya kena dgr dua2 belah pihak.. ye mmg ada nmpk kt igs shawn tadi yg ckp fattah balik n mcm2 lg tp shawn dah delete igs dia.. dia kan P.a lofa.. so sebaiknya bg peluang fattah yg jelaskan semuanya dulu sblm buat andaian sblm jatuh fitnah.. meletop pon sepatutnya jelaskan lah perkara sebenar yg fattah mmg dah dtg kt meletop tadi n tunggu penjelasan fattah knpa xmuncul masa promo C.p ,ni x duk ckp fattah xdpt dtg.. fattah mmg ada kt backstage tadi.. kalau fikir logik kalau diaa xpro rasanya lbh baikk xdtg dr awal.. ni siap pakai mic bagai dah.. kalau fazura xbg dia dtg rasanyaa xdelah dia kt sana tadi.. kita pon xtAu apa punca sebenar.. tunggu jelah penjelasan fattah..

    58

    1
    • jj says:

      ak x kish lgsg fattah x muncul dlm meletop…ak ketawakan je korg yg gaduh sbb bnde bodo ni…hahha…lantakla klu die x nk muncul ….pehal

      9

      0
  8. move on pls says:

    ish bilerla nak habis drama tiga ekor ni..this year headline dorang 3 je..lofa fatah fazura..dah xde artis lain ke kat msia ni balik2 up story 3 ekor ni..plsla let your work speak and not controversy memanjang..grow up pls..haih..

    semoga 2018 akan jd better year..damai2 udah ler..xyah nak drama memanjang semua..propa je lebih..netizen pon asyik berlaga..team2 masing dok menghencap..

    nak suruh berkawan sesama arits mmg rase xkkan kot..coz fazura and lofa mmg dari dulu x ngam..apetah lagi skrg akak zura dah kawen tah..tp at least respect each other as human beings and fellow artist..let the bygones be bygones and move on..no one is asking you 3 to be bffs..tp at least professional la..xyah cari cheap publisiti mcm ni..

    12

    0
    • Noor Khan Amin says:

      Setuju! Tak perlu lah nak temukan Lofa, Fattah & Fazura dlm satu stage. Cheap publisity, rasa annoyed.

      Ni contoh, Erra & Awie sebelum ni lama tak bersua lebih satu dekad! Erra & Hans, Fazura & Sam, Fasha & Nora, Wawa & David Teo!! … sampai sekarang tak bersua/inframe dlm mana2 event. Banyak lagi artis2 yg ada masalah tak nak bersua/inframe tapi kenapa Meletop nak jugak ajak Fattah bersatu stage dgn Neelofa? Nak tinggi rating kot.. atau nak cipta kontoversi lagi… jadikan bahan utk melariskan.. come on lah! Fattah dah announced dulu dia reject & tak nak berganding dgn Neelofa dlm HSC atas sebab peribadi. Tapi Meletop ajak juga!

      Nak tanya satu je lagi soalan Meletop, kenapa dress Neelofa yg cantik berhijab tapi skirt singkat nampak betis time duduk bersilang kaki? Pakai inner legging ke?

      30

      0
      • Anonymous says:

        nak tambah senarai artis-artis yang tidak bersua/inframe dlm mana2 event:-
        1. Ozlyn (wife Johan Rajalawak) & Farid Kamil
        2. Shamsul Yusuf & Diana Danielle
        3. Aliff Aziz & Afifah Nasir..
        and the list goes on…
        sila tambah..

        Hanya Hjh Lofa artis contoh Malaysia yang sentiasa akan okay untuk wawancara ex-ex dia iaitu Shahz Jaszle & Hans Isaac mahupun berbaik dgn musuh-musuh dia iaitu Anzalna Nasir & Tasha Shilla! Hjh Lofa wanita hebat & Meletop dalam segala segi termasuk moved on!

        Syabas Fattah Amin kerana telah melevelkan Hjh Neelofa setaraf dgn Sherry Ibrahim! #takbencitapitaknakbersua #doayangbaikbaik

        2

        2
    • Anonymous says:

      drama 7 ptg boring mcm life drg gak….kalau nampak je update fb pasal dorang gua report spam….baik fokus isu palestin….

      2

      0
    • anonymous says:

      senang la cakap…cer kena batang hidung sendiri….

      0

      0
  9. Kakfake says:

    Takut nak jumpa lofa . .SBB dia cintakan lofa. Kahwin kak kertu SBB nak show off.kak kertu pun ambil peluang ajak kahwin SBB tau crusch neelofa. Kalau ikut DIA cinta Kan lofa xkan begitu mudah lupa melainkan perangai boya.takut lps balik meletop tersebut Nama lofa tgh romen oppppsss hbsla kena ketuk tumit tinggi kakak fake

    7

    49
    • Anonymous says:

      Jijik betul.pattah tu. Kawen kimK pun sbb kena reject dgn lopak & sherry.

      7

      31
    • Anonymous says:

      bahasa tu elok la sikit.. kalau apa yg awk ckp tu salah tu dh jatuh fitnah…kita kt dunia ni x lama sis,so bnyk2 la buat kebaikkan bukan tambah dosa yg sedia ada… jgn sampai nnt kat padang mahsyar sis merangkak mintak maaf kt dorang ni..selain jaga hubungan kita dgn Allah,hubungan kita sesama manusia pun kena jaga..

      12

      1
  10. Anonymous says:

    Pattah riuk, sila dok umah cium ketiak bini tumblr ko yg suka basah tu....jgn kerjalah. Baru setahun jagung dlm industri dah demand tak nak lopak host. Berlakon dah la kayu, ada hati perasan Gong Yoo.

    8

    35

  11. Rania says:

    Kfbong urut2 muka kak fazzz. .awww free jejantans uruutt Bini Abam tah .isteri untuk dikongsi .tgk kat igstory meisya ke apa td

    3

    7
  12. Mann says:

    Mesti geng lobenak ada agenda nk kena kan fatah. Tu pasai fattah angkat kaki. Dia org kan scary. Mcm sakit mental sorang2

    21

    2
    • Anonymous says:

      Aww pattah riuk tak seperti yg digembar gemburkan? Pengecut rupanyewww

      7

      7
      • Princess pink purple says:

        Kalau dia xprofesional rasanya dri awal dia xdtg kt set meletop.. dia dtg tadi.. tp masa promo Cp katanya ada emergency case.. kita pn xpasti benda ni.. kena tnya tuan bdn dulu lah..ntah2 btul ada kecemasan ke kematian ke kan..kalau dia takut bini rasa’y dr mula lgi dia xkan dtg, wat penat je..xkn lah dia sja nk bg org kecam2 dia dgn bt tindakan mcmtu kan kalau betul xde bnda penting tadi..

        19

        4
        • Anonymous says:

          Ya betul.tu….mungkin masing2 dah tak sabar nk balik ke jamban tempat mereka bermadu kasih. Aummm patah jamban.

          8

          3
  13. Anonymous says:

    Byk btol mulut2 puaka hahaha

    18

    0
  14. benci kmk patah lofak says:

    si kimK tak bg jumpa lofak nak wat cam ner pasrah je patah huduh sape suruh ko kawin dgn si tua kimK, dh le tak professional cemburu pulak tu, setakat muka cam patah tu apela sangat, si lofak pun tak hadap la kimK, queen control tul si kimak ni

    2

    13
  15. Elle says:

    Haha ini semua poyo, aku dah agak dah semua ni akan terjadi. Kalau ye pun lofa or nabil akan kata mcm2, just brace it. Be a man. Ke depan utk peminat bukan sbb hosts. Emergency apa selain kematian yg x boleh ditunggu? Faz nak gi toilet sakit perut ke?? Sure ah fans bengang sbb they came because of you tapi last2 you buat taik. Fattah da mula berlagak diva kot sbb jadi rebutan sana sini. Tu yg boleh cancel last minit.

    9

    11
    • ika says:

      kalau betul ada kematian, aku harap life ko akan dapat balasan. baru ingat tuhan agaknya

      2

      0
      • Dia says:

        baca & paham maksud ayat dia tuu…. kalau mmg ada kematian sure dah riuh rendah kat sosial media pasal kematian waima (kuching fatzura yg mati)… bkn mati pon ko duk satu stage ngan lofa. apa sgt yg lofa & nabil leh bahan ko kat atas stage tuu… lg pon ko dtg satu rombongan cik kiah kut duk atas stage tuu bkn ko sorang2 kan… betul lee dtg rumah org, hormat tuan rumah… tuan rumah kena layan tetamu sebaik nyaa walaupon tuu musuh dia…

        1

        0
  16. HKQ says:

    lelaki taguna si Fattah Amin. Sebab Fattah , Sherry kena kecam. Sebab Fattah , Tania kena kecam. Sebab Fattah , Neelofa kena kecam. Skrg ni, juga sebab Fattah , Fazura kena kecam.

    # FattahYgSalah

    9

    9
  17. Kelakar says:

    Adakah Fattah mahu mengalahkan putera Harry ?

    4

    1
  18. Rakyat says:

    Artis semua fakers. Fans semua gile.

    16

    0
  19. hahaha says:

    Korang ni pun..kotye minat ke artis jgn lah taksub sgt..sampai tahap meroyan pulak bila artis pujaan tk muncul…ada la sebabnye tuu..rileks je laa..jgn dok kalut tk tentu arah…ahakss

    15

    0
    • Dora says:

      Kannn… Rileks2 da la. Kita tunggu drama seterusnya… Ishhh… Nseb ad drama ni.. release skit stress aku. Aku fans kipas susah mati fazzy. Harap fazzy ngn husband die selamat Dr fitnah dunia. N lofa jugak. Smoga terus success n buat duit bnyk2 ok. Chill.

      7

      0
  20. Anonymous says:

    Fan Lopak dlm ni pulak yg lebih2. Kata Lopak dgn Wan Emir dah move on? Nmpk nya belum move on…

    37

    1
  21. Anonymous says:

    Fans Fattah ok. Fans Lopak yg over sentap la pulak. Lol

    21

    3
  22. Anonymous says:

    yg nampak frust lopak dan lembu2 nya. aduhai kesian betul…

    37

    1
  23. melati says:

    lopak..ko bawak la fans ko terjun klcc. dah kronik tu..ataupun suruh mereka main dgn sarang2 tebuan. hehehe biar kembang sikit otak kena sengat.

    9

    2
  24. Dato LaVida Layola says:

    Lopak, her family and fans…majority psycho. Thats why he ran. They are scary.

    23

    0
    • Anonymous says:

      psycho gila.. kt ig guna fake acct serang fattzura…
      keturunan keling pakistan ni ade perangai suka meroyan skit

      2

      0
  25. Kakfake says:

    Kahkahkah SBB masa HSC X jadi DTg meletop fan batak fartzurahh reramai bash lofa . Padahal sendiri X pro.cancel flight bash lofa . . Skrg rasakan Sape yg X pro. Fan lofa X kisah pun dgn patah Tu. Tapi Fan fartzurahh yg mcm gila bash lofa segala benda.. so terbukti ITU sahaja sekian

    P/s : Balik rumah gentel Bini dalm bilik air lorr jgn bagi Kfbong gentel lelebih . .nanti stim pulak kak fart ingat abam tah yg ulit rupanya kfbong

    3

    7
  26. Steady Fattah says:

    Set Meletop je weh, bukannya tak gi Solat Jumaat. Takyah meroyan sangat. Fans Lopak ni mental la weh.

    18

    0
  27. Anonymous says:

    Walaweihhhhhh……
    Xdtg meletop je kot!!! Bukan kiamat pun.
    Wait and see je lah menda dia nak kata nanti, apa alasan dia. Everytime anytime PC kot!!! Get a life!!!! Jgn duk berkiblatkan artis sgt lah.

    6

    0
  28. Fatah notello says:

    Kalau dah ada pendirian mcm tu awal2 tak payah datang la patah… Dah sampai, tunggu cue bole pulak balik….Kau dah tau nilopak & nabil pengacara meletop awal2…kalau teruskan takde sapa nk kutuk…ko takut apa? Tak ada feeling dah moved on. Bini grabbed you by the telo ke?

    2

    2
  29. nuyu says:

    ramainye peminat fattah amin yang komen dalam ni..kalo xminat korang xkan sentuh langsungkan..ni berduyun komen caci maki..minat jugak korang kat fattah amin ye. haha..pendapat aku la ni..die dah datang..tp xmasuk set mesti ade sebab die,kalau die xmove on lg dah lame dah die tolak meletop ajak jd guestkan…kan….korang xbodoh untuk berfikir selain bleh caci maki je….hehehe

    4

    0
    • Anonymous says:

      ntah2 plan je..xpe, aku dtg sekejap lepas tu aku balik la cepat, alasan pikir kemudian..

      tapi yang melampaunye, fans masing2..dah kenapa la taksub sgt..aduhaii..

      2

      0
    • Anonymous says:

      family lopa ramai yg dtg mlm td.. lebih ramai yg dtg pulak kebetulan kot.. dah standby nk tgk fattah.. bila tak naik tu yg ajak fans meroyan sekali MELEPAS nk tgk fattah..

      0

      0
  30. luna says:

    takat tak dtg meletop je pon dah kecoh dok kecam2.. mcm la meletop tu rancangan taraf hollywood.. bagus fattah balek je tgk bini daripada ngadap muka2 physco kat situuuu scaryyyy!

    3

    1
  31. Alloha says:

    mana jantan orang puteh yg slalu brkepit ngn Fazura dulu?

    5

    0
  32. mama ema says:

    entah2 lofa punya hal x mo jumpa Fattah @ x mo share 1 pentas ngan Fattah..kita x tahu kan..kalo dia x komitmen pasti H live pun dia hadir..pasti ada yg berlaku…

    1

    0
  33. Zioe says:

    Rancangan cmni sebenarnya xde faedah langsung…stakat nk tahu perkembangan artis..kt media sosial melambak2…rancangan2 cmni cuma nk buat populariti samada murah ke mahal tu sma je tujuannye…
    Kdg2 pihak penerbitan y beriya2 buat gimik bodoh cmni….artis pon ikut je sbb da dibayar… alahai…..

    1

    0
  34. Mek Ti says:

    fattah bermasalah between fazura dan lofa. fattah poyo tambah rasa hebat bila dikaitkan dgn 2 wanita.. kahkahkah. i have no issue with faz or lofa. tp aku tak leh blah dgn si patah ni.. POYO je lebih *mata keatas* next!

    3

    1
  35. Anonymous says:

    Bash MELETOP la korang. What happened? Bosan dengar assumptions. Apasal orang tak dtg x on air? X bagi ke pun? or menipu sbb nak controversy? Rubbish! Program pun sampah tapi fanatics diaorg ni memang gila. Seram tgk semangat fanatics ni la…takde life ke?

    0

    1
  36. mawar says:

    bukan salah lofa lah.mmg betul fatah x profesional pon …

    2

    1
  37. mawar says:

    yg psl isue donat trump tu korg x nak share plak , sebok dok kecam artis, langsung x berfaedah , tak payh hadap pon

    2

    0
  38. Anonymous says:

    krik..krik..sekejap

    0

    0
  39. naz77 says:

    knpa meletop sik jemput dia,,, da xde org lain ke,,, hmm mmg xselesa la nk ckp ng bekas ok nk buat2 profesional dpn tv,,, mgkin bole tapi bik masa…

    0

    0
  40. naz77 says:

    knpa meletop sik jemput dia,,, da xde org lain ke,,, hmm mmg xselesa la nk ckp ng bekas ok nk buat2 profesional dpn tv,,, mgkin bole tapi bik masa…

    0

    0
  41. lynn says:

    Nara, bab lofa menari gelek takde nak tulis ke?? Aku tunggu jek dari aritu. Bab buruk orang lain, sakan ko tulis eh..Kekadang siap copy paste bulat2 dari blog lain lagi..
    Im not fattzura or lofa fans. Nape Fattah tak masuk set meletop tu, ntah la. Kalau betul utk elakkan lofa, mmg tak profesional la dia tu. Cuma tengok blog nara ni, mmg kalau bab lofa jek, yang good2 jek dia tulis….hhmmmm….

    3

    0
    • Anonymous says:

      nana g umrah dgn zoey po x ada update… izreen dgn uda..lofa menarik x berdosa..pakai skirts semalam singkat sikit xpe..lofa x salah cuba artis lain…terus cop ahli neraka

      1

      0
  42. tyty says:

    nampak gaya nya…bang patah amin yg belom dpt nak move on bila nak berdepan dengan kak lelopah

    0

    0
  43. mamu says:

    Kahkah…nmpk sgt la hampa2 ni ada yg fanatik sgt dgn artis..tk kira la fan sapa pun..kt fa bkn main mulut kutuk kata mcm2…tapi sebenaqnya dlm hati rindu bayangan dok angau dgn fa kann..punya la dok melangut dpn tv tk berkelip mata nk tgk fa..kahkah..nasib baik fa balik awai..baru nmpk kelibat misai fa backstage dh menggelupoq..meleleh ayaq lioq laa hampa fa tk keluaq meletop…kahkah

    0

    0
  44. lopafake.. says:

    lopa tu mesti la ada kat meletop kalau fattah sorang aje yg dijemput.bcos dia bleh lepaskan rindu kat fattah. cuba kalau fattah dgn fazura yg dijemput. mesti si lopa ni hilang entah kemana…

    1

    0
  45. suzie says:

    Lahai fatah amin je pun…kalau yg dtg tu prince matin..ok la jugak..i like..hihi..

    0

    1
  46. j says:

    nara, acu cari video mak cik lofa che su yg katanya mengamuk sakan kat set meletop tu… betul ke tak? o just berlakon je

    2

    0
  47. Anonymous says:

    Sepatutnya drpd awal Fattah kne decide sama ada nak datang or x.. sbb mmg dah tau pengacara Meletop mmg si Neelofa..
    tp nk wt cmne.. maybe bru ‘tersedar’ yg mungkin lebih byk buruk if teruskan jgk naik stage n kne interview dgn lofa n Nabil….sbb Meletop ni kdg2 merepek jgk.. nk naik kan rating.. better balik.. even nama agak tercalar..
    ade hikmah laa kot

    2

    0
  48. Anonymous says:

    ala meletop tu kalau takde nabil boring je kalau harap si lopak tu….ganti jihan lg best…so dua eko ni boleh kemudi rancangan tanpa kelantan yang annoying….aku harap nabil tak terikut2 marah pd fattzura sbb terpengaruh dgn kelantan tu…

    1

    0
  49. cilimanis says:

    Kalau aku pun tak nak datang…abis tu, media lebih sudu dari kuah…fans pun sama…pendek kata apa saja yang fatah buat akan di kondem…datang salah tak datang pun salah…bagi aku lebih baik tak payah datang kalau akan jadi awkward…heii…dia pun manusia jugak la…ada perasaan segan…malu…kekok dan sebagainya…
    wake up netizen…such a big fuss on trivial matter is not good for your mental health..

    3

    0
  50. melati says:

    Dah 2 Abg Nara , Citer org lain plak..!!! dh naik menyampah plak asyik Kisah Mereka jew…hmmmmmmmm

    0

    0
  51. koko says:

    haha yg korang nak sentap apesal beriya fattah lah fazura lah lofa lah, biaq pi lah depa dgn hal memasing. pastu fan bodoh beriye jd keyboard warrior backup idols masing2 pastu nak sentap dgn komen2 org. idiot! just watch and eat popcorn hahaha

    0

    0
  52. miamore says:

    wahhh…kalau face 2 face mau dah gusti makcik2 akak bawang ni semua…huhu… kita minum dulu…mmg gerenti takde kesudahan punya.

    0

    0
  53. rianda says:

    sape yg bodoh sebenarnya? fanssssss. die hard fansss yg bodoh. funny. sape suruh bodoh puja sgt orang tu nk dtg kau pun beriya tunggu. relek2 sudah. stakat tengok fatah amin google je la. fanatik sgt, x dapat nak kecam. dieorg enjoy je life dieorg korang yg meroyan.lolz.fatah ke lopa ke pajura ke langsung x kenal engkorang yg duk meroyan.

    1

    0
  54. lin says:

    sharnaaz ahmad mana ????????? bagi sejibik kat fattah ni sharnaaz ahmad..tak professional betol a fattah ..so dissappointed!!!

    3

    2
  55. nenaslembik says:

    shanaaz ahmad pun berkepit 24jam bawah ketiak bini dia la..mcm takut bini aje.maklum la bini lagi kaya dari dia. now pun dah takde job. asyik main golf aje..dulu ada la jugak riding motor besar.nampak macho and jantan.now mcm ‘tak kuasa nyah”..hahahaa…

    2

    0
  56. Anonymous says:

    at least Fattah datanglah jugak dpd sorang lagi tu hari tu cuti konon gi umrah tapi menipu… fans bengap sangat sampai sanggup di tipu lopak.
    Pastu sape ek masa ABP hari tu duk backstage jer konon dtg lambat padahal x sanggup tgk loving couple kita… LoL

    0

    1
  57. saiko says:

    peminat dia saiko kot.boleh nmpk..sejenis ada masalah mental

    2

    0
  58. lyna says:

    Apa2 pun be professional la. Kan ni career you guys. Periuk nasi korang. Unless korang ni jadi artis semata2 sebab nak popular je. Ramai lagi artis lain yang menjadi artis untuk mencari rezeki and as profession. Please la respect others in your industry. Artis antarabangsa pun professional je. What a shame to Fattah, Fazura and Neelofa. Fan pun bodoh duk bergaduh sesama sendiri tapi apa2 pun tak dapat.

    3

    0
    • Anonymous says:

      Professional lah tu sebab dia datang.
      Tapi bila tengok beruk2 tu standby nak terkam dia kenalah jauhkan diri.

      4

      0
      • Stop says:

        Fattah actually buat langkah yg bijak.
        He tried to avoid shit that will only bring dosa to those people for doing bullshit to him.

        0

        0
  59. Anonymous says:

    Maybe better kalau Fazura ada sekali kalau betul lah neelofa dah move on kena lah berdepan dgn musuh lama ye tak. Setakat Fattah jer senang lah neelofa n achik2 delusion kan Fattah and make fun of him.

    1

    0
  60. Anonymous says:

    Good Fattah.
    I sokong u tak muncul kat meletop tu.
    Apa kelas…
    Biaq menggelupur achik2 kepam kat studio tu… Hehehe….
    Allah is always watching out for him.

    8

    0
  61. nuyu says:

    Kan…better x muncul dr muncul sblom hos tu kaw2 knekan fattah….

    2

    0
  62. Kiah propa says:

    Cian lopak…mesti mengharapkan ex bf dtg. Tp ex pn malas n meluat nk tgk muka lopak tu. Bukan sbb msh ada perasaan ke ape, tp dah meluat. Mcm kita tgk muka najib dgn kak mah. Kita meluat kan?? Tp ada ke perasaan cinta dan sayang tu kat najib&kak mah? Xde kan?? Haaa mcm tu la.. Kahkahkahakah

    3

    1
  63. Anonymous says:

    netizen ke nelopa yg mengamuk!…. sbb kemaruk dh lama tak jumpa patah amin

    0

    0
  64. Anonymous says:

    netizen ke nelopa yg mengamuk!…. sbb tak dpt jumpa patah amin

    0

    0
  65. Anonymous says:

    kesia btul kt org yg duk komen2 mcm laa korg ade kt sna..xde bukti or klu xde kt sana xyah nk memandai2 kuar statement..free2 buat dosa kering..better snyap..slalunye peminat yg lebih2..xleyh move on kan..kesian..nelopak pun move on laa xyah nak munafik sgt!!

    0

    0
  66. elle says:

    ok2 let say fans lofa nak booo FA dlm tu, so biarkn jelah, sbb tentu2 live show n org semua boleh tau kot fanatik lofa yg childish n tergedik2 jerit2 mcm beruk tu saje cari pasal nak malukan tetamu, be a man FA brace it, prove it to them yg ko mmg matang handle situasi mcm ni bukan lari selamatkan diri (or whatever the excuses yg die bg nnt). ko patut stand out be there dgn casting yg lain sbb ko pelakon utama, ko patot speak up for them and promote the drama evenmore. kalau aku pon sure bengang ah, pelakon utama tp cabut sbb ade hal emergency tapi semua limelights dapat ke dia n org lain yg kne tolong coverkan. ni bukan sekali dua kot FA buat cmni, pls ah if you wanna remain sampai tua dlm this industry, then be matang. spread lah positivity tu among fans lofa yg batak sgt tu.

    1

    1
  67. Shame says:

    Patah ko sebenanya masih xlupakan lofa, thats y ko lari. Ko yang ati itam , same je ngan bini ko yg tua kerepot lubang dah mcm keretapi bole buat u turn, xsedao ehh main, xrase epe erk… tgok lopa xtahan tkot fall in love lagi. Perangai ko ni mcm babi . Babj mejilat taik jamban sendiri. Bodoh.

    1

    2
  68. woo bin says:

    jadi mcm hans isaac, profesional lg..padahal die pon pernah bercinta dgn neelofa..neelofa releks jer..skrg ni sape yg bijak..aku sbgi wanita bangga dgn kerjaya neelofa..cuma x suka cara die bercakap..tp tgk style neelofa sesuai dgn lelaki yg kelakar gitu.x sesuai langsung dgn fattah..sori to peminat fattah..sy x suka fattah berlakon sb suara dia masa berlakon x jelas..itu bg sy la…harap pengarah2 drama perlu menitik beratkan pengambilan pelakon yg berpotensi supaya kualiti drama dan filem boleh disukai org ramai di pelosok dunia..aku skrg ni lg suka tgk drama cina dan korea je..sb depa berlakon mmg best dan menjiwai watak.tp fattah x mcm tu seiring dgn perlakon2 seangkatan dgn nye..jgn kecam sy.

    3

    0
  69. ace lanin0 says:

    dasyat la fans2 ni..dah la tu..y xde kat tmpat kejadian cite mcm ade kat situ..y ade kat situ cite mcm dorg staff y dok bincang dgn fatah & lofa..dulu selalu pikir cmne fitnah akhr zaman berlaku..rupenye x ssah..di hujung jari..dari 1 gambr yang x bergerak..boleh create 1001 cite.. & penceritaannya 99% pastinya menyimpang maupun pelbagai garam2 dah diletakkan atasnya…

    1

    0
  70. Korang giler says:

    FANS2 LOPAK NI KALAU JUMPA DEPAN2 FATAH DGN FAZURA…. MAU MEROYAN NAK MINTAK SELPIE…. DASAR MUNAFIK DLM PAGE NARA TAPI DI LUAR… MEROYAN TERJERIT TERLOLONG NAK BERGAMBO…

    BLUERRGGHHHHHH…..

    2

    0
  71. Kakkk says:

    I pelik kenapa Fattah tak keluar ke pentas di saat Akhir..tapi kat sini ramai yang salahkan Neelofa…apa Neelofa buat sampai Fattah n
    tiba2 berubah fikiran…

    Kalau Lopa ..i rasa tak jadi masaalah sebab Neelofa pernah juga host dan Hans sebagai guest jemputan sebelum n she is okay jer….

    0

    1
  72. GetALife says:

    Stop cyber bullying la u guys.
    Buat tambah dosa je.
    Akhirat dh nk dkt.
    Saudara Islam kita kt Palestin tu duk merana, dihina n berperang utk memperjuangkan hak Islam.
    Korg? Duk gaduh mcm org xde otak sesama sendiri. Utk apa? Memperjuangkan hak artis yg xtau pun kewujudan korg.
    Pls la.
    Cuba igt Allah SWT ckit wktu mencarut, kutuk & fitnah Neelofa/Fazura/Fattah.
    Make peace not war. Apeni gaduh sesama Islam sdri. X baik la.

    2

    0
  73. Ceksu versi international says:

    Aku lagi pelik..malam tu jugalah penuh kaum kerabat lopak datang berduyun2..makcik2 epot semua turun..motipp???tambah lagi kelakar bila pa lopa tu up ig story..konon2 artis dia pro sangat…hahahaha..dah tao citer sebenar..naper semua diam..malu ka weiiii??aku rasa puak meletop mesti da plan lagi awal drama ni..tapi malangnya tak menjadi..kihkihkih..meroyan semua kerabat tak dapat tengok fattah ngan lopa dok atas stage…pastu semua panas hati balik tak lena tidur kenang fattah ..kihkihkih.lawak malam selasa katanyer….

    1

    0

Leave a Comment

Optional